- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
- Konu Sahibi aglayankiz85
Boşanmayana boşan dersiniz boşanana boşanma dersiniz ah kk kadınları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım fakelenmemişizdir.Konuyu açmış ve gitmiş
El insaf ya.
Umarım da.. Niye yanı, gecenin bu saatinde neden melek gibi adam imajı cızıp gidersin siteden.Umarım fakelenmemişizdir.
Severek ayrilanlarrr bilirler ayriligiiiiiSlm kızlar herkese iyi geceler, benim bir sorum var konuyu sizleri bunaltmamak adına çok kısa bir şekilde özet geçiyorum. Kocamla 4 yıllık bir sevgililik döneminden sonra evlendik. Şuan 2 yıllık evliyiz. Çocuğumuzda yok. Birbirimizi çok severek evlendik. Bekarlık döneminde her ikimizinde aile büyük sorunlar çıkarmasına rağmen eşim büyük bir dirayet gösterdi ve her iki tarafı da ikna edip evlenebilmiştik. En çok da onun o sakin ve dirayetli yapısını sevmiştim. Kendine hayran bırakıyordu beni.. Ancak evlendikten sonra bazı şeyler ters gitti anlaşamadık ve boşanma kararı verdik. bu süreçte ben gerçekten çok üzüldüm. eşimi seviyordum ve o da beni çok seviyor ama olmayınca da olmuyor. Benim sormak istediğim daha evvel aramızda mutlaka sevdiği halde boşananlar vardır. Boşanma durumu nasıl oluyor?
manevi olarak ne gibi süreçlerden geçiliyor?
bir de geçen hafta boşanmaya karar verdik eşim eşyalarını topladı ve evden ayrıldı, giderken birde imzalı bir kağıt bırakmış, oturduğumuz evi ailesinin büyük yardımlarıyla ve kendisinin bekarlık döneminde topladığı para ile almıştık ve o evi ben hiç istemememe rağmen benim üzerime yapmıştık. Benim üzerime yapma gerekçeside, erkek her türlü başının çaresine bakar ama kadın öyle değil, benim başıma bişey gelirse ortada kalmanı istemem olmuştu. bu arada benim bekarlıkta biriktirdiğim parayla da araba almıştık. o arabada eşimin üzerine. eşimin imzalı bıraktığı kağıtta ev araba düğünde gelen altınlar ve evliliğimiz süresince ortak biriktirdiğimiz paradan hiç bir hak talep etmediğini yazıp imzalamış.
Bu kağıdın mahkemede bir geçerliliği var mıdır? Ben eşiminde hakkını vermek isterim.
biz anlaşmalı boşanacağız süreç ne kadar olur?
Bu adamı boşa dersek taş oluruz.Boşanmayana boşan dersiniz boşanana boşanma dersiniz ah kk kadınları
severek ayrilmasinlar ya ben cok uzuldum.Umarım fakelenmemişizdir.
İlk defa böyle adam görüyorum. Üzülürüm fake çıkarsa.severek ayrilmasinlar ya ben cok uzuldum.
Tovbe tovbe konu sahibi bu adami kaybetme valla kaparlar hemenİlk defa böyle adam görüyorum. Üzülürüm fake çıkarsa.
Ay kıyamam yaaa böyle adamlar var mı hala helal olsun valla.. Çift terapisi almayı denediniz mi bariz bi sorun yok bence kurtarılabilir bi evlilikSlm kızlar herkese iyi geceler, benim bir sorum var konuyu sizleri bunaltmamak adına çok kısa bir şekilde özet geçiyorum. Kocamla 4 yıllık bir sevgililik döneminden sonra evlendik. Şuan 2 yıllık evliyiz. Çocuğumuzda yok. Birbirimizi çok severek evlendik. Bekarlık döneminde her ikimizinde aile büyük sorunlar çıkarmasına rağmen eşim büyük bir dirayet gösterdi ve her iki tarafı da ikna edip evlenebilmiştik. En çok da onun o sakin ve dirayetli yapısını sevmiştim. Kendine hayran bırakıyordu beni.. Ancak evlendikten sonra bazı şeyler ters gitti anlaşamadık ve boşanma kararı verdik. bu süreçte ben gerçekten çok üzüldüm. eşimi seviyordum ve o da beni çok seviyor ama olmayınca da olmuyor. Benim sormak istediğim daha evvel aramızda mutlaka sevdiği halde boşananlar vardır. Boşanma durumu nasıl oluyor?
manevi olarak ne gibi süreçlerden geçiliyor?
bir de geçen hafta boşanmaya karar verdik eşim eşyalarını topladı ve evden ayrıldı, giderken birde imzalı bir kağıt bırakmış, oturduğumuz evi ailesinin büyük yardımlarıyla ve kendisinin bekarlık döneminde topladığı para ile almıştık ve o evi ben hiç istemememe rağmen benim üzerime yapmıştık. Benim üzerime yapma gerekçeside, erkek her türlü başının çaresine bakar ama kadın öyle değil, benim başıma bişey gelirse ortada kalmanı istemem olmuştu. bu arada benim bekarlıkta biriktirdiğim parayla da araba almıştık. o arabada eşimin üzerine. eşimin imzalı bıraktığı kağıtta ev araba düğünde gelen altınlar ve evliliğimiz süresince ortak biriktirdiğimiz paradan hiç bir hak talep etmediğini yazıp imzalamış.
Bu kağıdın mahkemede bir geçerliliği var mıdır? Ben eşiminde hakkını vermek isterim.
biz anlaşmalı boşanacağız süreç ne kadar olur?
Boşanma sebebimiz ile ilgili Güncelleme:
boşanma sebebimiz, belirli bir sebep yok aslında birden çok sebep var. En başta aileler tabi her iki aileninde evliliğimize çok müdahil olmaya çalışması eşimin kendi ailesini durdurması ancak benim bu konuda pek başarılı olamam, eşimin beni biraz fazlaca kıskanması, benim onu çok kıskanmadığımı düşünmesi. aslında öyle bir durum yok ve bu konuda sürekli bana baskı yapıyor. onun mutfak da dahil ev işlerine fazla müdahil olması benim bu konuda rahatsızlık duymam. onun eğlenceli yapısına karşın, benim çok konuşkan olmayan sessiz yapım vs. bunlar gibi daha bir çok kişisel olarak farklılıklarımız var. yani biz seviyoruz ama bir türlü anlaşamıyoruz.
boşanmayı tetikleyen olaysa bayramda nereye gideceğimizle ilgili oldu. 2 yıldır ailemin yanına doğru düzgün gidememiştim. hangi ailenin yanına gideceğiz ondan çıktı tartışma. ben kendi ailemin yanına gitmek istedim o da kendi ailesinin yanına. sonra bir anda daha nasıl olduğunu anlayamadan, evde hararetli bir tartışma başladı. ikimizde birbirimize yukarıda saydığım eksi yönlerimizi söyleyip durduk. bir kaç gün geçince oturup konuştuk, ikimizde artık bu evliliği yürütemediğimizi birimizin ak dediğin kara dediğini vs. konuştuk. güzellikle ayrılalım dedik. kısaca olay budur. kısa dedim ama biraz uzun olu sanırım.