Boşanma kararı lütfen yardım :(

Konunuz bazı ayrıntılar yüzünden bana inandırıcı gelmedi. Kayınpederiniz bak kadın nasıl dövülür diye kendi eşini dövüyor, sizi yemekten önce yemekten sonra tartıyorlar falan. Hayatımda böyle şeyler görmedim de duymadım da ondan bana biraz kurgu gibi geldi.
Bütün bu yaşananlar gerçekse ve siz bunlara rağmen o adamla evli kalıp kendinize bu muameleleri yaptırıyorsanız bizim diyebileceğimiz hiçbir şey yok.
Yani böyle bir eş dünyanın en muhteşem erkeği bile olsa insan soğur ondan.

Nişanlılık döneminde ailesi nasıldı konu sahibi ? Böyle tuhaf hareketlerini görmüş müydünüz
Görmüştüm ama umursamadım ben kendime tabak alışverişine bile çıktığımda onlar da gelmek istedi birşey diyemedim saygısızlık olmasın diye çeyiz alışverişi bir yönden de ve kayınpederim torna vida matkap takım çantası ne geliyorsa doldurmuş sepetine nişanlı olduğumuz zaman ben de naif bir şekilde bunları neden aldı baban anlamadım evimiz zaten küçük bari şu takım çantasını iade et dedim eşime kayınpederim de bunu duymuştu alıp takım çantasını arabaya fırlatmıştı iade mi edeceksin hayır dedi ben de yok ben istemiyorum dedim çok korkmuştum o an yine kendimi suçladım keşke demeseydim diye

Size yemin ederim gerçek ben acaba çok mu takıntılıyım diye düşündüm hatta acaba benim yaptığım mı anormal ben ne yapacağımı şaşırdım daha sonra pürüzler çıktıkça ben böyle çevreme anlattıkça insanlar da şaşırmaya başladı sen nasıl durabiliyorsun diye yani öyle insanlar ki konuşmalarıyla sizi suçlu duruma düşürüyorlar ailece eşim de dahil olmak üzere aslında biz iyi insanlarız sen çok şanslısın nasıl bir aileye düştün farkında değilsin falan bile dendi

Bende ilk başta şaka.ll

Kendimi ben suçlu hissediyorum salak gibi hala çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Hiç de suçlu hissetmeyin, karısına şov için tekme tokat atılan bir ortamda herkesin dili tutulur. Durum o kadar saçma ki insan bir an kendisinden şüphe eder.

Eşim niye böyle demeyin o da sonuçta babasının oğlu. Küçüklükten beridir bu ortamda yaşıyor, bu durumu normal bellemiş. Dövülmemek için mutlak itaat etmeyi öğrenmiş, mesele saygısızlık değil korku.
Siz onu tabi ki dövmeyeceğiniz için sizi bozuk para gibi harcıyor.

Bu ortamdan acilen uzaklaşın yoksa sizi de hasta ederler, iki gün sonra çocuğunuz olsa (SAKIN!) eşiniz onu da öyle dövmeye kalkabilir.

Kaçın. KAÇIN.

Ah be güzel kardeşim belirti de vermişler aslında. Siz eş ailesinin evinde mi oturuyorsunuz şu an

Yarisini okudum
Cunku es kisisi yasayan olu galiba
Tamamen gommeyi unutmusunuz esinizi

Kayınpeder uçmuş. eşiniz bu kadar olay karşısında neden bu kadar sessiz? bu arada sonuna kadar okudum. Allah yardımcın olsun zor bir durum eşinizi başka şehire gitmeye ikna edemez misiniz ?
Başka şehri bırak başka mahalleye ikna edemem

Ah be güzel kardeşim belirti de vermişler aslında. Siz eş ailesinin evinde mi oturuyorsunuz şu an
Hayır biz yeni ev aldık aldığımız evi de kayınvalidemn üzerine yaptılar benım de paramı aldıkları halde ama eve gelip karışıyor örnek elinde matkap duvar deler nereye ne koyacağının planını yapar ben karşı gelince de büyüklere saygısız biri olurum

Allah razı olsun zamanınız açtırdınız yazdınız teşekkürler

Yazdıklarınızın gerçek olmasına istinaden size şu kadarını söyleyeyim, eşinizin ailesi psikopat. Tedaviye ihtiyaçları var. Yaptıkları hareketlerin bir tanesi bile normal bir insanın yapacağı hareket değil.

Bir an önce kaçın kurtulun. O eve de para verdiğinizi ispat edin. Alabiliyorsanız onu da alın boşanırken.

Böyle bir aileye gelin olmaktansa hayatınızın sonuna kadar yalnız yaşayın inanın daha mutlu olursunuz.
Evli kalmaya devam ederseniz 1-2 yıla sizin de psikolojik sorunlarınız oluşur.
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Böyle insanlar da tedavi olsunlar.

Bana da normal gelmedi eşime dedim babanın bir tedaviye ihtiyacı var diye kendisi bana evet senin de var her şeye cevap verdiğin için dedi ben haksızlık karşısında susamam dedim ilk seni psikoloğa götürcem sonra da babamı diye yanıt verdi yani bu da bir psikolojik şiddet bana göre

Allahım çıldırılmayacak gibi değil hem parayı al hem tapuyu anasının üstüne yapsınlar, nasıl insanlar ya böyle

Neden paranızı verdiniz kirada otursaydınız da yine de o adama vermeseydiniz. Babasına senin maaşını paranı söylemek nedir. Dangalak herif beter olsunlar inşallah. Kaç kurtar kendini para hep kazanılır ama kaybettiğin dakikalar bile onların ailesinden daha değerli

Ben ne okudum domuz gibi bir adam bu

Ne derlerse desinler hakkın neyse al alabildiğini al bırakma

İşte ben hep normal olarak gördüğüm için bu insanları baştan. yeni tanışmışız tatsızlık olmasın dedim belki ben yanlış anladım dedim yüzük takılınca da sonradan pişman olduğum şeyler olsa bile hep alttan aldım hep sustum büyüktür dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…