Boşanma kararı lütfen yardım :(

siz yine de gidin ailenize evden atacak değilller ya sizin kararlı olduğunuzu gördükçe zamanla ikna olurlar. diğer manyak ailesini çekmektense kendi ailenizin laflarını çekin
Ben şu an ailemin yanındayım gitmeyi de hiç düşünmüyorum onlar gelmese bile ben kafama koydum tek gidip yapacağım her şeyi

İşte siz ona terbiyesiz deseniz bile terbiyesiz siz oluyorsunuz büyüklere laf ettiğiniz için öyle bir insan ben evimiz olsun diye çünkü öyle bir babası var ki aldığı şeyi bile aylar geçse de bunu ben aldım deyip duruyor papağan gibi tekrarlıyor yani benim de katkım olsun yarın birgün birşey demesinler diye

Hay siz çok yaşayın aynen öyle gibi
Canım maalesef öyle gibi görünüyor. Ama Allah'tan elinde mesleğin varmış. Çok güzel bir nimet. Sen bu aşama da dik duracaksın ve başını kendin kaşıyacaksın. Eğer şu aşama da geri adım atarsan sana orada bir ömür zulmederler. O yüzden kulağını ailene tıka. Bu yaşadıkların kesinlikle normal değil.

Karı koca problemi degilki bu

Kara basan gibi çökmüş hayatınıza

Kayınpeder ne yaparsan yap değişmez..

Bencede kaç kurtar kendini hiç geri dönmeyi düşünme kimseye yuvanı yık demem ama seninki çözülecek bişey değil gibi

Aynen öyle çok değişik bir durum kendileri Trabzonlu bizde laz inadı vardır bir pireye yorgan yakarız gibi tehditler de savuruyor aynı zamanda

Aklim hayalim durdu ağzım açık okudum bu nasıl adam ! Kadın böyle vurulur diye karısına saldırması adam psikopat manyak ruh hastası keşke tam da o an polisi arasaydiniz .bak bakalım bir daha cesaret edermiydi buna

İşte ben de dedim eşime babanın yaptığı normal mi sence diye o sürekli o şeker hastası aslında çok iyi bir kalbi var sinirlenince aniden parlıyor bir anda söner sen onun dediklerini boşver ben de boşveremiyorum aradan 1gün geçse bile ya eski konuları açıp duruyosun geçmiş geçmişte kaldı diyor

Babasının yolunda gidiyor işte annemde şeker hastası tamam sinirli bı kadın ama yumrukta sallamiyor bize bu başka birşey hastaliginin arkasına sığınmış rezil rüsva biri .

o k.peder kafayı sıyırmış ahlaksızsın teki baksana,eşin olacak şahısta kusura bakmayın korkuluktan farksız öyle koca öyle aile.birde paranı altınlarınıda almışlar.eşinde sana kapıyı gösterdiyse daha ne denilir buna.koca olan adam olan eşine sahip çıkar alırdı seni başka bir yere tasınır ailesinede gerekli çizgiyi gösterirdi.dönsen ne değişecek bilemiyorum

"balayına bile gitmedim eşyanın dahi en hesaplısını almaya çalıştım üzerimdeki gelinliği bile kayınpederim beğendi benım beğendiklerimi giymeme izin vermedi eşime neden böyle yaptıklarını sordum vergi ödemeyelim diye babam bizi düşündüğü için dedi"

?
mavi ekran verdim.
ne vergisi? yurtdışında filan mısınız?

kayınperinizin sizinle gelinlik seçmede ne işi var?
siz manyak mısınız ki gelinlik seçmeye kayınpederi karıştırıyorsunuz. 59368798 tane düğün gördüm. kayınpederin gelinliğe karıştığını görmedim.
hadi eve karışır, hadi altını alır, hadi gelinin işini beğenmez o modellerden çok.

anlattığınız şeyler normal değil.
o şeker hastasıymış da, annesinin ağzının üstüne vurulurken eşinizin elleri gül mü topluyormuş? ailecek deli bunlar.

Çocuğunuzun olmaması çok iyi. Elinizdeki parayı kaptırmanız iyi olmamış altınlarınızı da.. Bunları geri alabilmek icin avukata danışmalısınız Bunlarla ömür geçmez.Yumruklanmadan hemen ayrılın.

Allahim nasıl insan bunlar k.p hadsizligi terbiyesizliği de had safhada size el kaldırdığında arasaydiniz polisi keşke rezil evde kendilerinin olsun sen canını kurtardığına bak arkana bile bakma

O nasıl bir ev..nasıl bir aile.. tımarhane gibi

İlk adımı atmıssın HAYATINI KURTARMAK İÇİN...ikinci adım olarak da tamamen resmi olarak kurtulmak kalmış...Kimse kimseyi çekmek zorunda değil...Hele ki bugune kadar nasıl dayandınız hayretler ıcerısınde okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…