Boşanma kararı lütfen yardım :(

Tapuyu neden annenin üzerine yaptın dediğimde sen paragözsün derdin ev demekki diye yine hakaret işittim çocuk yok Allah’a şükür şimdi tazminat almak istesem bi ton laf ederler para için evlenmiş diye ben artık her şeyi boşverdim ev de onların olsun

Yarısını okudum,kızma ama insanın kendine ettiğini kırk kişi bir araya gelse edemiyor.böyle bir adamı kurtulup atman gerekirken sırtında taşımışsın,elindeki avcundakinide almışlar.ne için kim için?inşallah affetmezsin ,boşan kurtul insan gibi insana denk gelince, şükürler olsun ben nasıl yaşamışım bunları diyorsun emin ol. Hiç aklında acaba kalmasın,bir sınav olarak düşün sen sınavını verdin. Yoluna bak.aldığın nefesi doya doya yaşa,hakaret küfür şiddet olmadan geçsin ömrün ve bir daha kimsenin seni böyle kırmasına izin verme,hakkında hayırlısı

Hay siz çok yaşayın içime su serptiniz benim sağolun yanımda olduğunuz için evet önceden de bu adam kızıyla oğlunun çalıştığı maaşları alıp onlara sadece harçlık verirmiş

Şimdi bordo bereli mi oldum yani

Kayınpeder uçmuş. eşiniz bu kadar olay karşısında neden bu kadar sessiz? bu arada sonuna kadar okudum. Allah yardımcın olsun zor bir durum eşinizi başka şehire gitmeye ikna edemez misiniz ?

Sende haklısın lanet bir aileymiş. Evlenmeden öncede böyleler miydi?

Kendileri paragöz, mal kaçırmışlar.
Kendinizi kurtarmaya bakın derim, size terapist falan önermeyeceğim tüm gücünüzle bu evlilikten koşa koşa uzaklaşın.

Çözemedim nasıl bir insan olduğunu eşim öyle babam sinirli ben ona saygısızlık yapamam diyor sürekli diyorum yaptığın şey saygısızlık olmaz ki sen bana yapıyosun şu am en büyük saygısızlığı ama anlayan kim ben izin vermedim zorla peşimizden geldi ve evi de kendi beğendi aldı benim fikrim sorulmadı

Nişanlılık döneminde ailesi nasıldı konu sahibi ? Böyle tuhaf hareketlerini görmüş müydünüz

Okurken bile ürperdim bide bunları yaşamışsın kp kv veya başka biri bu kadar evliliğin içindeyse sağlıklı bi evlilik olmaz zaten kaldı ki kp çok çirkin şeyler yapmış . Şuan ne yapacağını bilmiyorsun ya şöyle düşün “ kızım olsaydı böyle bi evliliği olsaydı ona ne söylerdim “ bu sorunun cevabı sizin bize sorduğunuz sorunun cevabı .

Kendileri paragöz, mal kaçırmışlar.
Kendinizi kurtarmaya bakın derim, size terapist falan önermeyeceğim tüm gücünüzle bu evlilikten koşa koşa uzaklaşın.
Kendimi ben suçlu hissediyorum salak gibi hala çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Mantıklı düşünmüşsün, çok bile kalmışsın

Bu nasil bir insan böyle ilk defa böyle bir kayinpeder duydum kadına yumrukla dalmış durup dururken tovbe.
Bence bu isin oluru yok cok üzülürsünüz o evde yada eşinizle onlardan uzak bir yerde yaşayacaksınız.

En azından çocuğun yok bence yol yakınken boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…