boşanma kararı için bana yol gösterin lütfen!

Caresiz hissetmeyin kendinizi. Ne güzel isinizde de elinizde niye cekeceksiniz bu adami daha fazla? Annenizle kalabilirsiniz sizin bu durumda oldugunuzu bilse bosanmanizdan bin kat daha fazla üzülür.
Annenizle yasarsiniz korkmayin ilk bosanan insan siz degilsiniz. Olmuyorsa zorlamamak gerek. Allah yardimciniz olsun umarim gerekeni yaparsiniz.

kızlar klavye yazarken sesi çıkıyro yan odada oda simdi gelip ne yapıor demesin bu sayfamı öğrensin istemiyorum yarınkonuşaıl lütfen yine aklınıza başka bişey daha gelirse esirgemeyin lütfen allah hepinizden razı olsun bu gece gece bi tutamda olsa mutlu oldum birileri benim şu durumumu biliyor yanlız değilim diye...

ayrıca ailem başka memlekete öyle bişey yapamam zaten onun memleketi iştende attırırlar hepten eve mahkum olurum burası küçük bi ilçe yerler beni yerler

boşanmaya kararı için yol istemişsiniz ama siz resmen ben boşanamam diyorsunuz. Tüm çözümlere bahane ürettiniz farkında mısınız? Ben de öğretmenim özel sektörde (şu an bebeğim olduğu için çalışmıyorum.) Özel sektörde gayet iyidir. Geçiminizi sağlayabilirsiniz. Ki bence eğer boşanacak olursanız eşinizin devlette olması sizin özelde eğitimci olmanız şanşınızı kolaylaştırır. rahatlıkla istediğiniz şehre gidip çalışabilirsiniz, tayin vs derdiniz yok bir kere.

korku çok kötü şeydir.
aslında korkan ınsandan korkmak gerek, korku ınsana her seyı yaptırır..
ama düşün bir... ınsan ne için yaşar? elbette kendı ıcın.
o yuzden aş şu korkunu ve silkelen. o hıyar eşinin gucu sana yeter
böylelerin gücü kadınadır! cesaretını topla ve varsa yanında olacak arkadasın ve arkadasların yardım iste, geregını yap! yoksa arkadasın kendı kendıne yoldaş ol ve kurtar kendını

evsiz kalmak bir adinin korkusuyla yaşamaktan iyidir
ben olsam geberır, asla bu cehennemı uzun surdurmezdım!

kendıne gel!

Ne desem bilemedim Ailenden anlayisli olan birine anlat bu durumu oncelikle ailenden destek al.meslegin var az yada cok kendini idare edecek kadar kazanirsin ve mutlaka tazminat+nafaka iste.Rabbim yardimcin olsun.

yurumeyecegine ve duzelmeyecegine inaniyorsan, git davani ac kardesim.. bekara kari bosamak kolaydir belki ama merak etme, ben de bosanmis biriyim..
meslegin var, mahkeme sana o taraftan bsyler de verecektir, darp raporu filan cok ise yarar tazminat meselesinde.. takilarini filan da odemek zorunda kanunen.. al anneni yanina, beraberce yasayin.. kimseden de korkma.. boyle devam etmek mi kolay, yeni bi umutla hayata tutunmak mi?
ama tekrar ediyorum, duzelmeyecegine eminsen yap bunlari.. en iyi sen tanirsin 8yillik esini..
hakkinda hayirlisi..

seni gariban olduğun için harcıyor zaten gözünü karardan yeridir ve ayrılsan da bile nafaka alabilirsin ...Bu kadar da yazık edip sahipsiz gösterme kendini

Daha 34 yaşındasın önünde koca bir ömür var bu adamı çekebilecekmisin yasın gençten çaresîne bak kendine karşı güvensizsin o da bunu anlamış

canım diyeceğim tek şey kaç kurtar kendini ömrünü heba etme lütfen bul bir yolunu

Reactions: anu
O üzülür bu üzülür, peki ya siz? 34 yasinda koca kadin olmussunuz, mesleginizde var, didinirseniz is bulursunuz... Annenizide alin yaniniza mutlu mesut yasayip gidin... Niye cekiyorsunuz anliyamiyorum... Sizin gibi ögretmen kadinlar cekiyorsa, mesleksiz kücük yerlerde yasayip ceken kadinlari horgörmemek lazim... Bi kendinize gelin, darp raporu alin, aldattigini kanitliyacak bisey varsa elinizde, gidin avukata bosayin... Nereye kadar böyle yasamayi düsünüyorsunuz ki...

ne yazık ki bu ülkede bir çok kadın sizinle aynı kaderi paylaşıyor yada paylaşmaya mahkum kılınıyor..bir çoğunun işi yok ,çocuğu olduğu için katlanıyor..peki ya siz bunca şeye rağmen üstelik çocuğunuzda yokken,kendi paranızı kendiniz kazana biliyorken niye hala böyle bir insanla yaşlanmayı düşünüyorsunuz ki...üstelik bir eğitimcisinizde ..kararlı olmak sizin yetiştirdiğiniz çocuklara öğreteceğiniz ilk şey olmalı..lütfen kendinize inanın..ve hayatınızı kendi başınıza yeniden kurun..allah yar ve yardımcınız olsun...

Bak öğretmensin okumuş yazmış bir kadınsın eğitimcisin sen .. Darp raporunu alıp davanı açar tazminat ve nafakanı alır gül gibi de geçinirsin .. Bunu sen nasıl düşünemiyorsun ..
Niye izin veriyorsun sana bunu yapmasına neden darp raporu almıyorsun ??

Bence de olayın üzerinden çok geçmediyse darp raporu alın, suç duyurusunda bulunun, davayı açın, tazminatınızı nafakanızı alın. kendinize de dikkat edin, gerekiyorsa kadın sığınma evine falan geçmeyi talep edin, sonrasında da endişeniz devam ederse uzaklaştıma isteyin eşiniz için, böyle bir hayata mahkum kalmayın

Geçmiş olsun.

Hemen bir avukatla görüş ve dilekçeni ver ne yolu soruyorsun anlamadım sen o yumrukla beyin kanaması geçirip ölebilirdin.

Ya şu an yaşadığın olayın muhasebesini yapıyorsun.Eğitimlisin .Biraz cesaret .Hem anne olamayacaksın böyle bir adamdan.Hem dayak yiyeceksin.Biraz cesaret yak gemileri .....
Arkasında ailen yok diye üzülme .Ailen bu durumu öğrense daha çok üzülürler...

Cok uzucu yaa kadinina sahip cikmasi korumasi gerekirken, hangi vijdanla yapabiliyolar bunu...bosan demek cok kolay ama senin anlattiklarindanda baska bisey cikmiyo cnm annene anlatmalisin herseyi...psikolojik olarak onu arkana bi al once...aile destegini kazan..bunu mutlaka ama mutlaka yap...onlar arkanda olursa herseyi daha kolay yaparsin...

Ve bence bir an once adim at..olaylarin sogumasini bekleme...annenleri ziyarete gidemezmisin bu arada...hem uzaklasmis olursun biraz...okul var gerci, izin olayi falan nasi oluyo bilmiyorum

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Önce kendini bi silkele ve hayatını karartma bu adamla ömür geçmez resmen hayati tehliken var okumuşsun mesleğin var ne güzel neden bu kadar özgüven eksikliği yaşıyorsun. Gidecek bir yerin mi yok gitme zaten direk avukata git onla görüş ve evin kilidini değiştir.. Önce adam akıllı kocanla dışarıdayken bir yerlerde otur ve konuş boşanmak istediğini söyle çok mu korkuyorsun o zaman olmadı karakola git başvur. ama bir an önce bu adamdan kurtul daha gençsin 34 yaş geç bi yaş değil.

niye köle gibi oturuyosunuz hala o evde?

kadrolu değilseniz de ücretli öğretmensiniz.
ayrılın o okuldan başka okulda, dersanede iş bulmaya çalışın.

ailenizin yanına dönmek bile bu adamla aynı evin içinde yaşayıp eve su almasını beklemekten daha iyi.
kedi besler gibi, neden bekliyorsunuz onu

şahitleriniz var, kapıcı görmüş sizi darp ettiğini, açın davanızı, alın nafakanızı, kurtulun şu pislikten.

ah bu adamları bir de öğretmen yapıyorlar ya!!!!!!!!
öğretmen olmak okulu bitirip atanmaya bakmamalı ya..
her türlü psikolojik testten de geçmeliler öğretmenler, polisler..
kimlerin eline kaldık!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…