boşanma kararı için bana yol gösterin lütfen!

mihracemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
41
6
48
arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor eşim haftanın 5 günü kahvede geçirir ikimizde öğretmeniz o kadrolu ama ben değilim sekiz yılda beni 3 aldattı hani yatma falan değil tabi eminde olamam bir iki defa tokat attı
ama bu enson yaptığı bardağı taşırdı okula gidiyorduk sabahleyin arabada tartıştık ve bi baktım ev yoluna girdi sürekli dur eve idelim sana gösterecem diyor benim okula gitmem lazım veliler öğrenciler beni bekliyor dedikçe dinlemiyor çıldırmış gibiydi nerdeyse ağzından köpükler çıkıyordu çok korktum anlatamam apt önüne geldiğimizde bakkalın önünde ite kaka apt koydu koridorda kapıcı vardı onada aldırmadan ite ite gel ben sana gösterecem diye diye eve götürdü suratıma yumruk attı ben bayılmışım 11 gibi kendime geldiğimde yerde heryerim tutulmuştu şoktaydım bu bir iki defa daha olmuştu tokat falan ayni ama ilk defa onu böyle gördüm ve yemin ederimki elle tutulur bişey yoktu ben merkeze gidecekmisin dedim gitsem gitmesem ne yapacan dedi bunun üstüne bukadar olay yaşadık ben bir yere gidemedim 10 gündür kendimi odaya kapattım aynı evde görüşmüyoruz oda akşam 1 saaat uğrayıp gidiyor gece yarısı eve dönüyor şimdi içinizden bu kadarda onursuzluk olmaz diyorsunuz belki ama gidecek yerim yok yaşlı bi annem var gelinle oturuyor küsüp gitsem kahrolur kardeşlerim abim var bide onada gidemem oda çok üzülür ve ondada barınamam kadrolu değilim param yok cesaretim yok yaşım 34 undan sonra ne yaparım ne ederim bilmiyorum size yemin ederim eve suyu bil 9 günden sonra aldı şimdi bana yardımcı olun bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim odada kafayı yiyecem bidiğer düşümde eşimin ailesi yahudi gibi birbirlerine bağlılar biz biraz gariban bi aileyiz onlarla aşık atamayız yardım lütfen bide aileme karşı çıkıp evlendim kimseyede şimdiye kadar sorunlarımdan bahsetmedim ne yapayım lütfen yol gösterin ısık tutun bana ALLAH AŞKINA

Neyi bekliyorsun seni öldürmesini mi? Saydığın gerekçelerin hepsi maalesef ki bahane.Adam hem aldatmış, hem dövüyor, hem karakteri bozuk üstelik sen daha 34 yaşındasın, o üzülür bu üzlülür bırak biran önce boşan kurtul ve hayatını kur, kendine yazık etme.Adamın yaptığı herşeyi kanıtla, tazminat davasını aç elindekini avcundakini al.

Yalnız yahudi gibi birbirlerine bağlı olmak ne demek onu anlamadım?

Çok üzüldüm çok
Ama ne olur o çok üzülür bu çok üzülür diye kendinizi bu hayata itmeyin.
Çok bile dayanmışsınız, aldatma, dayak...

Hiç kimseniz yoksa bile sığınma evleri var.
Devletin Aile Danışmanlığı Birimi var.
Birinden biri size yardım eder.
Eşiniz yokken gidip bu kurumlarla bir konuşun.
Durumu netleştirince de evi terk edin.

Ailenizi de mutlaka haberdar edin.
Üzülürlerse üzülsünler, kızarlarsa kızsınlar.
Sonradan bu adamın çıkıp da sizin kızınız beni ........... için terketti diye iftira atmasından iyidir.

Allah aşkına kurtarın kendinizi.
Ve bazı şeyler için derler ya Allah biliyor da vermiyor
Allah eşinizi biliyor da çocuk vermemiş.

Lütfen ailenize karşı da dimdik durun. Kendinizi önemseyin. Kimseyi değil.

bir birlerine çok bağlılar birin başı bile ağrısa ailecek toplanıp ne yapaıl diyorlar onu o anlamda dedim

Ne kadar geçti bu olayın üzerinden. Çok geçmediyse gidip darp raporu alın. Savcılığa suç duyurusunda bulunun. Evin kilitlerini değiştirin. Boşanma davası açın. Bu kadar basit.
Kimsenin yanına sığınmanıza gerek yok, kimseden destek almanıza gerek yok. Çalışıyorsunuz, ayaklarınızın üstünde durun...

CANIM GECMIs olsun bence esinin ailesinden biriyle konus kimi diler severse durum boyle de hatta hayatinda baska biri okdugunuda biluyorumde boyle giderse secenek kalmiyor yollarimuz ayril die blof cek

Ailen "çocuk gelinler" tarzı bir aile değilse ailenden yardım al.
Aile ailedir.
Ne varsa ailede var.
İstemediler de evlendiysen de çok sürmez affederler.

hiç uğraşma bu manyakla bir an önce boşan, hak falan da talep etme çünkü çok kötü şeyler yapabilir.. kadın sığınma evleri var yardımcı olurlar, çocuk yok nasılsa tek başınasın koyarlar seni bir işe çalışır gül gibi yaşarsın..

güçlü ol, korkma !

Öyle demeyin
böyle şiddet yanlısı bir adam
bir kilit, bir savcılık kararı tutar mı adamı

bir ailesi var neticede
annesi, kardeşleri
neden yalnız yaşasın ki bu olanları
tabi ki sığınsın, destek alsın ailesinden veya bir kurumdan

sıgınma evleri beni işe falan koyarlarmı hiç bilmiyorum böyle şeyleri ama kadrolu değilim özelde çalışıyom

Alabiliyorsa alsın tabi ki. Ama alamıyorsa kaderimse çekerim moduna girmesin konu sahibi. Konu boyunca saydığı bahaneler bu yönde çünkü.

önceleri azda konuşuyp tartışa biliyorduk ama bakıyorum kendime korkudan bişey diyemez olmuşum çok zoruma giiyor on gündür odadayım eve en ufak bi çöp bile almıyor

ben ilk evlendiğimiz yıldan beri düşünüyorum boşanmayı ama ailem karşı çıkmasına rağmen evlendim diye sürekli harika bi evliliğim var gibi gösterdim ama cesaret yok ortada kalırım benim yüzümden olay çıkar rezil olurum ortada kalırım die korkuyorm hemde çok korkuyorum

evin kilidinimi değiştirmek tüm memlekete rezil eder ailemin üstüne gider zaten öyle bişey yapsam ailem duyar annem çok yaşlı ölür zaten eşimde kapıyı yıkar

ayrıca ailem başka memlekete öyle bişey yapamam zaten onun memleketi iştende attırırlar hepten eve mahkum olurum burası küçük bi ilçe yerler beni yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…