CANIM GECMIs olsun bence esinin ailesinden biriyle konus kimi diler severse durum boyle de hatta hayatinda baska biri okdugunuda biluyorumde boyle giderse secenek kalmiyor yollarimuz ayril die blof cekarkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor eşim haftanın 5 günü kahvede geçirir ikimizde öğretmeniz o kadrolu ama ben değilim sekiz yılda beni 3 aldattı hani yatma falan değil tabi eminde olamambir iki defa tokat attı
ama bu enson yaptığı bardağı taşırdı okula gidiyorduk sabahleyin arabada tartıştık ve bi baktım ev yoluna girdi sürekli dur eve idelim sana gösterecem diyor benim okula gitmem lazım veliler öğrenciler beni bekliyor dedikçe dinlemiyor çıldırmış gibiydi nerdeyse ağzından köpükler çıkıyordu çok korktum anlatamam apt önüne geldiğimizde bakkalın önünde ite kaka apt koydu koridorda kapıcı vardı onada aldırmadan ite ite gel ben sana gösterecem diye diye eve götürdü suratıma yumruk attı ben bayılmışım 11 gibi kendime geldiğimde yerde heryerim tutulmuştu şoktaydım bu bir iki defa daha olmuştu tokat falan ayni ama ilk defa onu böyle gördüm ve yemin ederimki elle tutulur bişey yoktu ben merkeze gidecekmisin dedim gitsem gitmesem ne yapacan dedi bunun üstüne bukadar olay yaşadık ben bir yere gidemedim 10 gündür kendimi odaya kapattım aynı evde görüşmüyoruz oda akşam 1 saaat uğrayıp gidiyor gece yarısı eve dönüyor şimdi içinizden bu kadarda onursuzluk olmaz diyorsunuz belki ama gidecek yerim yok yaşlı bi annem var gelinle oturuyor küsüp gitsem kahrolur kardeşlerim abim var bide onada gidemem oda çok üzülür ve ondada barınamam kadrolu değilim param yok cesaretim yok yaşım 34 undan sonra ne yaparım ne ederim bilmiyorum size yemin ederim eve suyu bil 9 günden sonra aldı şimdi bana yardımcı olun bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim odada kafayı yiyecem bidiğer düşümde eşimin ailesi yahudi gibi birbirlerine bağlılar biz biraz gariban bi aileyiz onlarla aşık atamayız yardım lütfenbide aileme karşı çıkıp evlendim kimseyede şimdiye kadar sorunlarımdan bahsetmedim ne yapayım lütfen yol gösterin ısık tutun bana ALLAH AŞKINA
Ne kadar geçti bu olayın üzerinden. Çok geçmediyse gidip darp raporu alın. Savcılığa suç duyurusunda bulunun. Evin kilitlerini değiştirin. Boşanma davası açın. Bu kadar basit.
Kimsenin yanına sığınmanıza gerek yok, kimseden destek almanıza gerek yok. Çalışıyorsunuz, ayaklarınızın üstünde durun...
Alabiliyorsa alsın tabi ki. Ama alamıyorsa kaderimse çekerim moduna girmesin konu sahibi. Konu boyunca saydığı bahaneler bu yönde çünkü.Öyle demeyin
böyle şiddet yanlısı bir adam
bir kilit, bir savcılık kararı tutar mı adamı
bir ailesi var neticede
annesi, kardeşleri
neden yalnız yaşasın ki bu olanları
tabi ki sığınsın, destek alsın ailesinden veya bir kurumdan
Alabiliyorsa alsın tabi ki. Ama alamıyorsa kaderimse çekerim moduna girmesin konu sahibi. Konu boyunca saydığı bahaneler bu yönde çünkü.
arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor eşim haftanın 5 günü kahvede geçirir ikimizde öğretmeniz o kadrolu ama ben değilim sekiz yılda beni 3 aldattı hani yatma falan değil tabi eminde olamambir iki defa tokat attı
ama bu enson yaptığı bardağı taşırdı okula gidiyorduk sabahleyin arabada tartıştık ve bi baktım ev yoluna girdi sürekli dur eve idelim sana gösterecem diyor benim okula gitmem lazım veliler öğrenciler beni bekliyor dedikçe dinlemiyor çıldırmış gibiydi nerdeyse ağzından köpükler çıkıyordu çok korktum anlatamam apt önüne geldiğimizde bakkalın önünde ite kaka apt koydu koridorda kapıcı vardı onada aldırmadan ite ite gel ben sana gösterecem diye diye eve götürdü suratıma yumruk attı ben bayılmışım 11 gibi kendime geldiğimde yerde heryerim tutulmuştu şoktaydım bu bir iki defa daha olmuştu tokat falan ayni ama ilk defa onu böyle gördüm ve yemin ederimki elle tutulur bişey yoktu ben merkeze gidecekmisin dedim gitsem gitmesem ne yapacan dedi bunun üstüne bukadar olay yaşadık ben bir yere gidemedim 10 gündür kendimi odaya kapattım aynı evde görüşmüyoruz oda akşam 1 saaat uğrayıp gidiyor gece yarısı eve dönüyor şimdi içinizden bu kadarda onursuzluk olmaz diyorsunuz belki ama gidecek yerim yok yaşlı bi annem var gelinle oturuyor küsüp gitsem kahrolur kardeşlerim abim var bide onada gidemem oda çok üzülür ve ondada barınamam kadrolu değilim param yok cesaretim yok yaşım 34 undan sonra ne yaparım ne ederim bilmiyorum size yemin ederim eve suyu bil 9 günden sonra aldı şimdi bana yardımcı olun bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim odada kafayı yiyecem bidiğer düşümde eşimin ailesi yahudi gibi birbirlerine bağlılar biz biraz gariban bi aileyiz onlarla aşık atamayız yardım lütfenbide aileme karşı çıkıp evlendim kimseyede şimdiye kadar sorunlarımdan bahsetmedim ne yapayım lütfen yol gösterin ısık tutun bana ALLAH AŞKINA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?