- 1 Ağustos 2017
- 3
- 1
- 1
- 32
yok annem de biliyor bu yüzden çok üzülüp ağladı kadınSebebi sen olmazsın annen dayak yediğini duyarsa daha kötü olur bence
Baban da sanırım blof yapıyor ailede sadece baban mı biliyor dayak olayını
evet doğru babam dediki polis çağır öyle bişey olursa zaten polislik olursak komple biter yani bunu kaldıramayız ikimizde. kıyafetime de karışıyor kendimi ezik gibi hissediyorumşimdi eşim bağırdı etti diye kadınlar söyleniyor şöyle bağırdı böyle bağırdı bende kavga ediyorum ve bağıran kişi sadece karşı taraf olmuyor. şunu dedi bunu dedi böyle sesini yükselti şöyle küfretti. bunları kadınlar büyütüyor bence çünkü bu kavga sırasında asla inanmıyorum ki kadın sussun bir kadın sessiz kalsın o yüzden bu durumda hemen bitirmeye ne gerek var derim
lakin daha ilk ayda vurmak etmek dövmek bunlar girdi mi olmaz cicim ayı diyorlar adam vuruyor kırıyor. asıl olan senin kılına bir şey olmamasını sağlamak
bence önce durumu konuşun netleştirin ben bir daha şiddet görmicem diyin ben bir daha bunu yaşamıcam derin tekrarlansa gidebilecek oldupunuzu belirtin babanızda bir çalışma der ikiçalışma der sonra bırakır. mesleğinizde var maddi güvencenizde var gidebileceinizi bilmelisiniz
birde kıyafet konusunda herkes kimse karışamaz diyorda iyi hoşta şimdi bende adama karışıyorsam onda benim istemediğim bir şeyi yapmıyorsa vazgeçiyorsa bende fedakarlık yapmalıyım diye düşünüyorum karşılıklıysa eğer özveriler yapılmalı
yanlış anlaşılmakta istemiyorum iki tarafta özveride bulunyorsa kıyafet takılacak bir şey değil bence
Bunca bosanan kadin sonrasinda ne yapıyorsa sizde onu yaparsınızdediğim gibi sadece boşan demek çok kolay ya sonrası sonrası konusunda bir fikriniz var mı
amin.. işte benim de asıl sebebim ailem kimse anlamıyıorİnsan çoğu zaman kendini değil ailesini düşünüyor bende eşimin ailesi yüzünden sık sık düşünürdüm ayrılmayı ama sanırım annemi üzmemek için bunu yapamam ciddi anlamda yıkılacağını net biliyorum hayırlısı neyse o olsun.
birbirimize kızgınlıkla boşanmak istediğimizi hep söyledik ki zaten oradan biliyorumKonusmadan bilemezsin ki...sen bosanmak istiyorsum zaten çevreni düşünerek kendine Daha ne kadar zarar verebilirsin
evet kendimden iyice emin olduğum an ilk iş annemle konuşacağım da babam sıkıntı off...Bence bir süre vs işlerine girmeyin. Sonuçta bu adamın değişeceği yok. Beklemenin de anlamı yok.
Önce annenizle konuşun, davayı açtığınız gibi de ailenizle yaşayabilirsiniz.
Siz net olun ki onlar da size destek çıksın.
Burada yazdıklarınız gibi aslında iyi insan, seviyoruz gibi hissiyat verirseniz herşeyi daha beter tekrar yaşarsınız.
sindiremiyorum tabiki herkes bebek yap iyi olur desede tabiki o hatayı yapmam..!"Şiddet" kelimesinden sonra okumadım.
Bence sen de "Şiddet"ten sonra boşanmalıydın.Eger boşanmayıp bunu kabullenebilecek bir insansan sonrasında yaptıkları çok da mühim değil.boşanma,bir de bebek yapın bence.
dediğim gibi sadece boşan demek çok kolay ya sonrası sonrası konusunda bir fikriniz var mı
kesinlikle doğru.. ama insan korkuyor boşanma konusunda çekimser oluyorSaygı kalmamış boşannn...
Dolabın boş kalsaydı da huzurun olsaydı daha sağlıklı olurdu senin için bence...
öyle ama zorluyorum işte yinede...karısını dövecek kadar küçülen kadına el kaldırabilen zavallı adamdan hayır gelmez
amin ancak kabul etmiyor edene kadar konuşmamayı düşünüyorumBence eşinizi seviyorsanız beraber bir evlilik terapistine ya da psikoloğa gitmeyi teklif edin. Allah yardımcınız olsun..
23Kaç yaşındasınız bu arada?
yok büyük konuşmayayım ama kesinlikle yapmam yani...Boşanıp boşanmama konusunu bilmem ama çocuk yapmayın bu sürecte.
23 yaşındayım boşandınız mı sonraki süreç nasıl geçti yıprandınız mı çok şuan nasılsınız...Ben siddet gormedim ama ayni sizin gibi bi insanla 8 ay evli kaldim 1 yil bile degil hemde kv ve kaynimla bende buna benzer bi konu acmistim acaba haksizlik mi ediyorum herkes neler yasiyor ufacik birseyde bosanmayi dusunmek ne kadar dogru ? Baktim karsimdaki insan degismiyor ailemi uzulecek ama hepsi birgun unutulucak sadece sabir gerekli kac yasindasiniz bilmiyorum ama inanin hayat baskalarini mutlu etmek icin cok kisa..
hayır sadece boşanma korkularımdan bahsettim..Soruyor musunuz bosanayim mi diye! Kocanızdır dover de sever de desek makul olur mu??
ne yapıyor acabaBunca bosanan kadin sonrasinda ne yapıyorsa sizde onu yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?