Boşanma Kararı Almalı Mıyım

evet bu yüzden tartışma başlatıyorum ben hep o da anlayış istiyor bu konuda ama ben bikaç saat yazmayınca deliye dönüyorum resmen
Bence kendinize meşgale bulun. Bu kadar saçma bir tartışma sebebi görmedim. Yakında adamı kendinizden soğutursunuz haberiniz olsun...

Bence kendinize meşgale bulun. Bu kadar saçma bir tartışma sebebi görmedim. Yakında adamı kendinizden soğutursunuz haberiniz olsun...
ikimizde bu yüzden tartışa tartışa soğuduk zaten ama benim istediğim de çok zor bişey değil günde bikaç kere yazsın bir kere arasın istiyorum

nasıl yapıyorsunuz bunu bana bir anlatsanıza.. aynı dertleri paylaşıyoruz hemen hemen sanırım ben tepkisiz mi kalmalıyım barışmak isteyince hiç yanaşmamalı mıyım ne yapsam ben bilemedim..
bu erkekler basit yapılı varlıklar aslında onları yönetmek de idare etmek de çok kolay ama maalesef biz (en azından ben diyeyim) egoma yenik düşüyorum, kontrolü kaybediyorum.. erkeğin mantığı çok basit; 'kaçan kovalanır' ! kaçtığımız müddetçe kovalıyorlar, tam anlamıyla kendimizi geri çektiğimizde ya da rest çektiğimizde daha çok peşimize düşüyorlar.. bugüne kadar benim ilişkilerimde bu hep böyle oldu, bence sizde birsüre bu taktiği deneyin derim.. kaçın ki kovalasın.. bu arada da bunu sadece taktik olarak uygulamayın, gerçekten kafanızda da bitirmeye çalışın

ikimizde bu yüzden tartışa tartışa soğuduk zaten ama benim istediğim de çok zor bişey değil günde bikaç kere yazsın bir kere arasın istiyorum
Allah allaaaah,.arayamiyor demekki... Siz arayın o zaman... Şu baskıcı halden çıkıp daha kibar hanım hanımcık olun bakın nasıl dönüyor etrafınızda...

öyle yapmaya çalışıyorum. dediğiniz gibi yaptım ama 1 hafta hiç konuşmadık o yaklaştı hep ben hep yüz vermedim ama sonra o da vazgeçti küs küs kaldık kavga ettik nefret ediyorum ya cidden o hep işiyle meşgul olabilir ama benim öyle olmuyor

Allah allaaaah,.arayamiyor demekki... Siz arayın o zaman... Şu baskıcı halden çıkıp daha kibar hanım hanımcık olun bakın nasıl dönüyor etrafınızda...
hadi arayamıyor bie kelime de yazamıyor mu iş yerine gidince eşi unutmak mı lazım yani

İşte hatayı tam da burada yapıyorsunuz, bırakın işiyle meşgul olsun başka şeylerle meşgul olmasındansa.. sizde kendinizi şartlandırın o aramadan aramıcam, yazmadan yazmıcam diye.. arkadaşlarınızla konuşun ailenizle görüşün ondan ilgi beklediğinizi bilmesin.. biz böyle ipleri onların eline verdikçe onlar da kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar..

ben zaten çalışıyorum masa başı bir işim var ama yinede ona zaman ayırıyorum ve ondan da bekliyorum. evet doğru unutsa eve gelmez yani
Beklemeyin o zaman... Her ay pasta kesmekten bashediyorsunuz o da ayrı bir saçmalık... Beklentileriniz çok yüksek... Kendinizden soğutursunuz...

çok haklısınız ama bu seferde ya hepten alışırsak birbirimizsiz olmaya diye korkuyorum ama daha da batıyoruz bu şekilde ve kendilerini bişey sanıyorlar

sana mesaj yazmadı diye olay çıkartıp işi kavga ve hakarete taşımışsın. sonra da hala üste çıkıp küs tutuyorsun.

bence kesinlikle terapi almalısın.

evlilik böyle bir şey değil. karşınızdaki eşiniz olabilir ama ilk önce bir insan. ve kimse karşısındakinin egosunu hoş tutmak adına bu kadar bunaltılmaz. eğer kendini düzeltmezsen adam yakında boşanmak ister zaten senden.

Beklemeyin o zaman... Her ay pasta kesmekten bashediyorsunuz o da ayrı bir saçmalık... Beklentileriniz çok yüksek... Kendinizden soğutursunuz...
bunlar ilişkinin tatlılıkları diye düşündüm hep ben. yani ne bileyim bir yere gideriz mesela müzeye hiç konuşmaz insanlar aralarında konuşur yorum yaparlar filan sadece ben konuşurum o evet der diyorum sende yorum yapsana bişeylere ne diyim diyo sanki herkes yorumcu salla işte bişeyler yani muhabbet olsun konuşamıyoruz ya

ikimizde birbirimizden boşanmak istediğimizi söyledik zaten ya iki kelime yazmak çok mu zor bende yazıyorum

çok haklısınız ama bu seferde ya hepten alışırsak birbirimizsiz olmaya diye korkuyorum ama daha da batıyoruz bu şekilde ve kendilerini bişey sanıyorlar
Sen boşanmayı dahi düşünüyorsan bence onu kendi haline bırak, hiç ilgi gösterme bak o zaman paşa paşa nasıl dönüyor sana..

konuşsam dünden razı ama biliyorum istemiyor o da boşanmayı çevreye rezil olurum bilmem ne diye düşünerek belki çok fevridir o

Bence eşinizi seviyorsanız beraber bir evlilik terapistine ya da psikoloğa gitmeyi teklif edin. Allah yardımcınız olsun..

Neden cevap vermiyorsunuz sorularımıza?
Dayak yediğinize göre sevilmiyorsunuz.
Sizi sevmeyen adam niye arasın ki?

Kaç yaşındasınız bu arada?

Adamı bi kalıba sokmaya çalışmışsiniz olmayınca hircinlasmissiniz onu olduğu gibi kabul edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…