zaten başıma ne geldiyse elalem ne der demekten geldi. ailem hep yuvana sahip çık modunda akrabalar da aynı şekilde. hep ataerkil tavırlar içerisinde herkes ama yine aynı sorun oluyor 2 gün iyiysek 3 gün kötüyüz tamam artık şiddet yok ama duygusal açıdan bittim ki olmayacağı da ne malum bir ömürKendinize saygınızı daha fazla kaybetmekten korkun eğer bir şeyden korkacaksanız.
Elaleme ne sizin kaç sene tutunduğunuz, kaç sene tutunamadığınız.
Herkes ne sanıyorsa sansın. Herkes kendi evinde, kendi kapılarının arkasında yaşıyor, dayağı yiyen, saygısızlığa maruz kalan sizsiniz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanma Kararı Almalı Mıyım
- Konu Sahibi gkk1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile bosanma ilgisizlik şiddet
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kendimi sağlama alıp boşanmak en iyisi sanırım önce farklı bir ilde gizli gizli iş aramak sonra aileme söylemek sonra dava açmak.. çok büyük cesarete ihtiyacım olacak.. çok.. belkide yapamam..Kimse sana illede boşan diyemez ve evet kolay bi süreç degil.ama şuandada hayatın çok kolay olmasa gerek.şiddet çok kötü ve seni kırdığında umursamaz tavırlar... böyle devam ederse zaten saygı kalmamış sevgide tamamen bitecek.ozaman daha çekilmez olacak.insanlar değişmez ya bu adamı böyle kabul edip her yaptıgını sineye çekip yıpranıp gideceksin yada bi cesaret göstereceksin.ayrılmak istersen ailem üzülür diye düşünme bisüre üzülür sonra alışırlar ama sen böyle devam edersen ömür boyu üzülürsün.şimdi söylemesi kolay deme bizde yaşadık biliyoruz bu süreci
- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 37
Şuan çalışıyormusun maddi birikim yap elinden geldiğince.ozaman herşey daha kolay olur emin ol.kendimi sağlama alıp boşanmak en iyisi sanırım önce farklı bir ilde gizli gizli iş aramak sonra aileme söylemek sonra dava açmak.. çok büyük cesarete ihtiyacım olacak.. çok.. belkide yapamam..
evet çalışıyorum bankada ortak kasamız var onun da anahtarları bende boşanırsak mal paylaşımı yapılır en azından. onun geliri çok yüksek benim gelirim daha az ben ne kadar birikim yapabilirim biliyorum. beni endişenlendiren ailemin üzülecek olması ve tabiki elalem ne der.. yani akrabalar iş çevresi vs. ya daha kötü olursa herşey gibi korkular ya ilerde hayırsız evine barkına bakmayan ilmem ne biriyle karşılaşırsam amaaan daha da evlenmem zaten yaŞuan çalışıyormusun maddi birikim yap elinden geldiğince.ozaman herşey daha kolay olur emin ol.
- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 37
Öncelikle şu elalemi bi kenara bırak.ne yani sen namussuzlukmu yapıyosun hırsızlıkmı yapıyosun boşanmanın nesi ayıpta elalemden utanıyorsun nolur bu kafadan çıkın ya sadece siz degil sizin gibi düşünen herkese diyorum bunu.ailenizde üzülsün ömür boyu üzülmüyorlar korkmayın alışıyorlar.onlar üzülmesin diye siz neden ömür boyu üzülesiniz.evet çalışıyorum bankada ortak kasamız var onun da anahtarları bende boşanırsak mal paylaşımı yapılır en azından. onun geliri çok yüksek benim gelirim daha az ben ne kadar birikim yapabilirim biliyorum. beni endişenlendiren ailemin üzülecek olması ve tabiki elalem ne der.. yani akrabalar iş çevresi vs. ya daha kötü olursa herşey gibi korkular ya ilerde hayırsız evine barkına bakmayan ilmem ne biriyle karşılaşırsam amaaan daha da evlenmem zaten ya
- 3 Eylül 2010
- 1.047
- 2.388
- 333
he anlaşıldı senin korkun, ailem üzülür ya da ve TABİ Kİ elalem ne der'den daha çok "ya boşanınca daha iyisini bulamazsam" korkusuymuş.
çok garip bir insansınız. garip ve çelişkilerle dolu ve eşini asla sevmeyen... ne desem... hiç hoş düşünceleriniz yok.
ayrıca eşiniz şiddet uygulamış tabi ki çok kötü bir şey normal bir insan hazmedemez sen rahatlıkla "şiddet gördüm ama boşan demek kolay" diyorsun bir kere, bence şiddet sence normal.
eşinde ise şiddet dışında anlattığın davranışlarında bir gariplik göremedim. ben ağlarken umrunda olmaz gider yatar diyorsun da napsın adam yani bebek misin sen? ilgi çekmek için ağladığın buradan bile belli oluyor adam ağlarken ilgilenmediği için duygusuz hayvan gibi görünmüyor emin ol.
çok garip bir insansınız. garip ve çelişkilerle dolu ve eşini asla sevmeyen... ne desem... hiç hoş düşünceleriniz yok.
ayrıca eşiniz şiddet uygulamış tabi ki çok kötü bir şey normal bir insan hazmedemez sen rahatlıkla "şiddet gördüm ama boşan demek kolay" diyorsun bir kere, bence şiddet sence normal.
eşinde ise şiddet dışında anlattığın davranışlarında bir gariplik göremedim. ben ağlarken umrunda olmaz gider yatar diyorsun da napsın adam yani bebek misin sen? ilgi çekmek için ağladığın buradan bile belli oluyor adam ağlarken ilgilenmediği için duygusuz hayvan gibi görünmüyor emin ol.
akrabalarımda bir ton yeni evlenen var hepsi çok mutlu onun da kardeşi yeni evlendi görseniz nasıl mutlular ailesine hem onlar hem biz yemek yemeye gittiğimizde bakıyorum gayet tatlılar mutlular allah mesut etsin ama biz niye böyleyiz ya..Öncelikle şu elalemi bi kenara bırak.ne yani sen namussuzlukmu yapıyosun hırsızlıkmı yapıyosun boşanmanın nesi ayıpta elalemden utanıyorsun nolur bu kafadan çıkın ya sadece siz degil sizin gibi düşünen herkese diyorum bunu.ailenizde üzülsün ömür boyu üzülmüyorlar korkmayın alışıyorlar.onlar üzülmesin diye siz neden ömür boyu üzülesiniz.
- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
artık vurmuyor ama şöyle bir durum var bu yapmayacağı anlamına gelmez ve aramızda duygusal bağ kalmamış gibi hissediyorumYa ben neden her "Beni dövüyor ama onun haricinde çok iyi birisi" cümlesini görmek zorundayım ki? Canınız bu kadar mı değersiz?
yok o değil farkındaysanız bir yazımda hiç evlenmem sonrasında dedim. evet çelişkilerle doluyum ve hiç hoş olmayan düşüncelerim var maalesef bende farkındayım. siz bir konuya üzülüp ağlasanız eşiniz yanınıza gelmeden umursamadan gidip yatsa ne kadar değiersiz hissedersiniz bir düşünün ben o kadar duygusalım ki o ağlasa ben hayatta uyuyamam ve ben o kadar kolay kanan bir insanım ki ne kadar sinirli olursam olayım yanıma bir gelip sarılsa herşeyi unuturum maalesef..he anlaşıldı senin korkun, ailem üzülür ya da ve TABİ Kİ elalem ne der'den daha çok "ya boşanınca daha iyisini bulamazsam" korkusuymuş.
nasıl yapıyorsunuz bunu bana bir anlatsanıza.. aynı dertleri paylaşıyoruz hemen hemen sanırım ben tepkisiz mi kalmalıyım barışmak isteyince hiç yanaşmamalı mıyım ne yapsam ben bilemedim..Ahh bende kendimi gördüm sizde maalesef iki ucu b..klu değnek böyle konular ki bilemedim yani ne desem.. kelin ilacı olsa zaten.. ama ben kendimce evliliğimi kafamda bitirdim artk resmiyette devam etse de uzatmaları oynuyorum..
o iş yerindeyken çok yoğun oluyor ben istiyorum ki mesaj atsın günde bir kere de olsa arasın saatlerce yazmamazlık yapmasın ama bazı evliler iş yerindeyken hiç konuşmuyor geneli yani ben bu konuda çok mu bunaltıyorum ama öyle işe gidince kopmuş ruhsuz bir evlilik olmasın diye çabalıyorum. yahu yeni evliyiz her ayı kutlamak istemem normal gibi sanki ama karşımda bu tür güzelliklerden anlayan bunlara hevesli biri yok kırk yıllık evli gibiyiz sani monoton sıkıcı konuşmayan filan ama eve geldiğinde tatlılıklar yapar bana güzel konuşur vs ne bileyim pffBence sizde de hata var bazı şeyleri çok abartiyorsunuz saatlerce beni aramaz her ayı kutlamak konusmayani konuşmaya zorlamak. ..vs bana bile fazla gelir bunlar bir bayan olarak.... daha anlayışlı olabilirsiniz..
- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Eşinizin iyi yanı derken yemek yapmasından bahsetmişsiniz.
Onu da kendi için yapıyor yine sizin için değil.
Her akşam dışarda yesen ya da aşcı tutsan duygusal anlamda daha tatmin olursun.
Sizin de hatanız olabilir onunda hatası olabilir. Çok çok istiyorsanız bir uzmandan terapi almalısınız.
Yoksa ha bugün ha yarın mutlaka yıpranacak ve harcadığınız her saniyeye lanet edeceksiniz.
Sizin de hatanız olabilir onunda hatası olabilir. Çok çok istiyorsanız bir uzmandan terapi almalısınız.
Yoksa ha bugün ha yarın mutlaka yıpranacak ve harcadığınız her saniyeye lanet edeceksiniz.
yoksa eni sonu boşanma gibi zaten.. çift terapistine gidelim dedim çok yoğunmuş beyefendi akşam da yorgun oluyormuş gidemezmiş ya ben çabalıyorum burda ya iki gelip sırnaşınca düzeliyor sanıyor oysaki hep tekrar ediyor sorunlarımız ona göre ben piskoloğa gitmeliymişim nefret ediyorum bazen düşünce tarzındanEşinizin iyi yanı derken yemek yapmasından bahsetmişsiniz.
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Eşim tüm gün neredeyse aramaz. Bir kere arar o da çocuğu sorar ve kapatır. Şaka mısınız arkadaşım ? Sırf bu yüzden kavga mı çıkar. ? Adamı çileden çıkaran sizsiniz sanırım...BU KONUYU 3 AYLIK OLARAK AÇTIM 3 AY BOYUNCA OLAN TÜM GELİŞMELERİ BURADA YAZACAĞIM. ŞUANKİ DURUM BANA İŞTE İKEN YAZMADI ARAMADI SAATLERCE VE BU YÜZDEN KAVGA ETTİK HAKARETLER ETTİK DÜN YANAŞMAYA ÇALIŞTI EVDE AMA PAS VERMEDİM ŞUAN KONUŞMUYORUZ HİÇ BİR ŞEKİLDE
evet bu yüzden tartışma başlatıyorum ben hep o da anlayış istiyor bu konuda ama ben bikaç saat yazmayınca deliye dönüyorum resmenEşim tüm gün neredeyse aramaz. Bir kere arar o da çocuğu sorar ve kapatır. Şaka mısınız arkadaşım ? Sırf bu yüzden kavga mı çıkar. ? Adamı çileden çıkaran sizsiniz sanırım...