• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Kararı Almalı Mıyım

Ben sizi anlamadım boşanmalı mıyım diye soruyorsunuz öte yandan eşimden ilgi bekliyorum hediye iş yerinde araması vakit ayırmasını istiyorum gibi bir konu açıyorsunuz boşanmayı düşünen birisi ya da bunu sorgulayan birisi bana göre ilgi bekleme işini çoktan bitirmiştir

yani şimdi dövme işi olmaza şans ver diyecem atıyorum bende istemem kocam bensiz kadınlı erkekli arkadaşlarıyla görüşsün bende gidebilecekken yada bende istemem benleyken dikkat etmeyim bensiz gezerken baksın etsin parfümler saçlar yapılsın bende istemem oda istemezse tabi sınırları aşmadan anlaşmaya varılabilir
ama ben tokat atıyor muyumda onda o hak var yok dayak olmasa düşün anlaşmaya çalış harcama derdim ama bir kere şiddet var
aynen öyle buna rağmen çırpınıyorum..

Ben sizi anlamadım boşanmalı mıyım diye soruyorsunuz öte yandan eşimden ilgi bekliyorum hediye iş yerinde araması vakit ayırmasını istiyorum gibi bir konu açıyorsunuz boşanmayı düşünen birisi ya da bunu sorgulayan birisi bana göre ilgi bekleme işini çoktan bitirmiştir
evliliği kurtarmak için çaba sarfetmeye çalışıyorum yinede ailemi filan üzmemek kendim de daha çok üzülmemek için

ne yapıyor acaba :KK43:
Size soruyorum evladını yitiren anneler, annesini yitiren yavrular ne yapıyor. Hic acı yasayan insanlar gormediniz mi. Ki sizinki onlarin yanında devede kulak. Hayat devam ediyor ne yapacaksınız ki ölmüyor kimse üzüntüden. Sizin sorununuz su boşanmak istemiyor aksine bizden de destek bekliyorsunuz icten içe.

Size soruyorum evladını yitiren anneler, annesini yitiren yavrular ne yapıyor. Hic acı yasayan insanlar gormediniz mi. Ki sizinki onlarin yanında devede kulak. Hayat devam ediyor ne yapacaksınız ki ölmüyor kimse üzüntüden. Sizin sorununuz su boşanmak istemiyor aksine bizden de destek bekliyorsunuz icten içe.
evet sanırım :(

23 yaşındayım boşandınız mı sonraki süreç nasıl geçti yıprandınız mı çok şuan nasılsınız...
Daha yeni bosanma asamasindayim 1 bucuk ayda 5 6 kilo verdim bu karari almak icin cok dusundum annemde cok uzuldu bende 24 yasindayim bayan avukat buldum saolsun cok icten guvenilir davrandi yardimcida oldu tabi o isin psikolojik kismini anlayamadigi icin( aglama krizleri,uykusuzluk, karamsarlik vb gibi )bende baktim tek basima bu durumun altindan kalkamiycam bi psikologa gittim depresyonda oldugumu soyledi antidepresan verdi bi hafta oldu kullaniyorum hatta anneme bile verdim cok iyiyim uni okumaya karar verdim ve ders calisiyorum cocuk olmadan mutsuz bi evliligin bitmesi vicdan azabina yol acmiyor aksine bende bosanmis bir ailenin cocuguyum

yemek yapan koca iyidir.
döven koca kötüdür.

sen yemek yapmıyorsan kötüsün.
kocanı dövmüyorsan iyisindir.

mantık var mı sence bu cümlelerde?

Şiddetin hiçbir şekilde bahanesi olmaz. Şiddet uygulayan birisi de iyi bir insan olamaz.Hatta şiddet uygulayan birisi insan bile olamaz. Kendinize gelin lütfen ve bu erkekten en kısa sürede ayrılın. Size siz olduğunuz için değer veren,sizin gerek giyiminize gerek ise düşüncelerinize saygı duyacak birisi ile birlikte olun. Hayatınız size şiddet gösteren bir kişi için harcanacak kadar değersiz değil.

Şiddetin hiçbir şekilde bahanesi olmaz. Şiddet uygulayan birisi de iyi bir insan olamaz.Hatta şiddet uygulayan birisi insan bile olamaz. Kendinize gelin lütfen ve bu erkekten en kısa sürede ayrılın. Size siz olduğunuz için değer veren,sizin gerek giyiminize gerek ise düşüncelerinize saygı duyacak birisi ile birlikte olun. Hayatınız size şiddet gösteren bir kişi için harcanacak kadar değersiz değil.
belkide...

yemek yapan koca iyidir.
döven koca kötüdür.

sen yemek yapmıyorsan kötüsün.
kocanı dövmüyorsan iyisindir.

mantık var mı sence bu cümlelerde?
herşeyi yazsam destan olur ufak örnekler vermeye çalıştım sadece

Daha yeni bosanma asamasindayim 1 bucuk ayda 5 6 kilo verdim bu karari almak icin cok dusundum annemde cok uzuldu bende 24 yasindayim bayan avukat buldum saolsun cok icten guvenilir davrandi yardimcida oldu tabi o isin psikolojik kismini anlayamadigi icin( aglama krizleri,uykusuzluk, karamsarlik vb gibi )bende baktim tek basima bu durumun altindan kalkamiycam bi psikologa gittim depresyonda oldugumu soyledi antidepresan verdi bi hafta oldu kullaniyorum hatta anneme bile verdim cok iyiyim uni okumaya karar verdim ve ders calisiyorum cocuk olmadan mutsuz bi evliligin bitmesi vicdan azabina yol acmiyor aksine bende bosanmis bir ailenin cocuguyum
bende boşanmış bir ailenin çocuğu olsaydım ailem kabul edebilirdi belki... aynı duruma bende düşerim muhtemelen ve destek olan kimsem olmaz

çok sinirliyken daha da üstüne gittim o da tahrik oldu ama kesinlikle bunlar onu haklı çıkarmaz şöyle bir durum var dedim ya ailelerimiz hep araya girdi bir daha olmayacağına beni ikna ettiler filan. tamam şiddet berbat bişey gerçekten ama insan da yeni evlenmiş biri olarak bitsin istemiyor :KK43: benim için çok zor ama ne yapabilirim..
Buradan ruh sagligin bozuk yazanlari varos goruyorum insanlara. Su an bende dahilim buna ama ruh sagligin bozuk. Siddet gosteriyor tahrik ettim demissin. Siddet gosteriyor kavgasiz haftamiz yok ama evim cok guzel demissin. Iyi misin sen arkadasim? Sonra daha iyisinu bulamam demissin kocasiz yasanmiyor mu? Illa kocali mi olmak gerek.

Bosan demek cok kolay cok kolay. Çok guzel evin var bosanma. Ahh o esyalar sifirdir simdi hele ankastre inox mu yoksa ?

Back