• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Kararı Almalı Mıyım

Arkadaşlar eşimle anlaşamıyoruz 1 yıla yakın süredir evliyiz ve hep kavga hep gürültü iyiyken iyi oluyoruz sorun olmuyor ama kötüyken de çok kötüyüz evliliğin ilk ayları şiddet görmüştüm bu ailelerimizi de bizi de yıprattı sorunlar hep kıskançlık benim kıyafetlerime aşırı olmasa da karışması vs den ötürü geldi. evlendik evleneli kavgasız yada tartışmasız bir haftamız geçmemiştir. hep bir boşanma lafı geçmiştir onun ailesi de benim ailem de çok iyiler onun ailesinin evi bize çok yakın kadın gelir ben yokken temizler filan (pek hoşuma gitmez bu durum bazen ama iyi niyetinden yaptığını bilirim) onları da çok üzdük ikimizin de ailesine defalarca boşanıcaz diye gittik hep yanlarında kavga ettik çok üzüldüler haketmedikleri halde çokk hep bizim için.
Eşimin iyi yönleri eve geliriz yemeği kendi yapar (ben yapayım desem de yemek yaparken stres attığını vs söyler) o sırada bende diğer işlerle ilgilenirim bazen de boş boş dururum.
dolabımız hiç boş kalmaz ne istersem alır yapmaya çalışır. Aileme karşı çok iyidir. genel olarak bunlar.
kötü yanları çok çabuk sinirlenir işi hep evinden önce gelir kavga etsek ben ağlasam gider uyur umrunda olmaz. evliliğimizin ilk aylarında aşırı derecede şiddet gördüm. bana karşı bazen çok ilgisiz olduğunu hissediyorum iş yerindeyken kendimi zorla arattırıyorum saatlerce yazmadığı oluyor belki bunu biraz abartıyorum ama. kavga edince ne yaparsam umrunda olmaz çekilir köşesine öylece. nerdeyim ne yapıyorum ne haldeyim sahip çıkmaz bazen zorla konuştururum onu ne dersem evet der hıhı der yorum yapmaz yorum yap biraz bişeyler söyle derim ne diyimki der ben ona sürprizler yapmayı severim o sevmez öyle şeyleri her ayı kutlamak vs hoşlanmaz amaaan daha bir çok şey var da işte yazmaya gücüm yok genel olarak bunlar.
Bu sıralar iyice tahammülsüzleştik içimde bir yan bundan iyisini mi bulacaksın diyor (eskiden şiddet göstermesine rağmen bunu diyorum evet)
Bir yanımsa boşan gençliğin heba olmasın diyor ama ya daha kötüsü olursa.. zaten hep cesaretsiz davranışlarımız değil mi bize pranga vuran.. Bu arada ailem kesinlikle boşanmama karşı ailem onu tutuyor bazen ve babam boşanırsan evde oturursun çalıştırmam seni bilmem ne diyor. O kolay değil o kadar tabi istesem ailemi ezer geçerim ama istemiyorum çok sevdiğim bir kardeşim annem babam var üzülmelerini hiç istemem ama biliyorum ki boşansam en çok benden bile çok üzülecekler.
Bilmiyorum ne yapsam.. Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmak amaçlı yazacak herkese ihtiyacım var.
Bir yuva kolay kurulmuyor güzel bir evim var kendimce ama bu şekilde de nasıl olur bilemiyorum çok karıştım çözemiyorum.
içimde iki kişi savaş halinde biri özgürlüklerine düşkün, çık git bu şehirden herşeyi baştan yap diyen çılgın biri (sanki çok kolaymış gibi) diğeri evine barkına sahip çık yuvana sahip çık diyen biri.
Ben ailemi üzmeden elaleme sakız olmadan nasıl boşanırım yada yuvama sahip mi çıkmalıyım bilemedim.
Önerilerinizi bekliyorum.
Bu forumda cok kişi milleti boşatmaya meraklı. Devrik cümleler için özür saat geç oldu. Şiddete bi şey demem. Bıaanma sebebidir ama. Yani aşkol kumar aldatma yok. Anlaşamam da yok. İyitken iyiymişsiniz.eşiniz sizi kaale almıyorsa tartısmalarsan bıkmıstır.keza siz de oyle. tartısma sebebplerinizi düşünüp o sebepleri ortadan kaldırmayı deneyin.tartısma esnasında eşiniz öfkeliykwn susun.ben öyle yapıyorum.incilerim dökülmüyor.kendşmi ezik de hissetmıyorum.asıl karsı tarafı ezik hissediyorum öfke kontrolsüzlüğünden dolayı.susun yanı cok zor değil.o sustugunda tartısmayalım sonra konusalım diyin.hayatta biraz sakin ve sağduyulu olmak gerekıyor.sadece eşte değil.bi çok konuda.e liliğinizi iyileştirmeye calısmanızı öneririm. her şeyi cok kolay yıkıyoruz.

Back