- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
:) harika bir yorum olmuş tebrik ederim.
İnsanlar sana yardım etmek icin ellerini uzattığında ısırır mısın?
Suc bende ki vakit ayırıp sana yardımcı olmaya calısıyorum.
Senin mesaj sayın kadar konu gördük biz kk da, sen burda kendini ifade etmeye calısırken biz senin ne demek istediğini anlıyoruz zaten. Evde boş boş oturup pc basında zaman öldürmüyorum, on parmağımda on marifet var, hem işimi yapar, hem telefonla konuşur hem de yazı stilinden karakter analizi yapabilirim. Bunlar da benim özelliklerim.
Sana boşan demiyorum. Yazdıklarımı iyi oku. ya da okuma berine, her gün yeni konu ac tamam mı? Hoşçakal.
siz bunu arastırın ıstersenız bulursanız bana da soyleyın bende sabahtan berı burda bı tarafımı bu yuzden yırtıyorum TÖBEE YA
Canım ..Sanırım konu sahibi yanlış anlamış ..
Çok şaşırdım.. Ben de senin yazına benzer bir şey yazmıştım..
Senin bu sitedeki objektifliğini bilmeyen yok sanırım..
Talihsiz şeyler yazmış yorumunu iyi okumayıp ..
siz bunu arastırın ıstersenız bulursanız bana da soyleyın bende sabahtan berı burda bı tarafımı bu yuzden yırtıyorum TÖBEE YA
Ya arkadaşlar eşleriniz size el kaldırdığında sizde karşılık verin bence.
Tabiki güçleriniz birbirinize yetmez ama en azından karşısında 3 yaşında çocuk olmadığını görür.
Bu ne terbiyesizliktir. Karşısında karım dediği insan var.
İşi vurma boyutuna getiren erkekleri Allah bildiği gibi yapsın. Vurduğu yerin acısı geçer ama gurur kırılmıştır bir kere.
Bence bu tokadın karşılığında boşanmayacaksan hayatından bezdir bir süre. Anlasın dünya kaç bucak.
pardon da eşinizle yaşayan ben miyim siz misiniz?
bu nasıl bir alınganlık nasıl bir tepkidir?
eğer eşinize de bu şekilde ani tepkiler veriyorsanız, eşinizin de sinirli yapısı var ise, kavga kaçınılmaz tabii ki.
benim mesajımda size "tövbe" ettirecek ne vardı?
sadece sordum.
hamileliğinizi öğrendiğiniz günden itibaren o kadar çok şey yaşadınız ki doğal olarak bunların etkisi var mı, duygusal olarak ne yaşandı bunları sordum.
konu açarken siz detay vermezseniz biz nasıl bilelim ne dememiz gerektiğini.
ama suç bizde...
neyse
Ya arkadaşlar eşleriniz size el kaldırdığında sizde karşılık verin bence.
Tabiki güçleriniz birbirinize yetmez ama en azından karşısında 3 yaşında çocuk olmadığını görür.
Bu ne terbiyesizliktir. Karşısında karım dediği insan var.
İşi vurma boyutuna getiren erkekleri Allah bildiği gibi yapsın. Vurduğu yerin acısı geçer ama gurur kırılmıştır bir kere.
Bence bu tokadın karşılığında boşanmayacaksan hayatından bezdir bir süre. Anlasın dünya kaç bucak.
anlatamadım cinsiyet te tek mı cıftmı olduguda 1 ayda ögrenılmez arkadaslar yanlıssam duzeltın
o marıfetlerının ıcıne benım konumu yada benım sorunlarımı katma o zaman bınlerce uye var kk da onların sorunlarına cozum bul.. sız bana yalanı sevmem blöf yapıyosun dersenız ben o parmagı ısırmakla bırakmaz koparırım.. lutfen konumdan cıkar mısınız ?
pardon ben nerede kadını suçladım?arkadaşım kadına şiddetin hiçbirşekilde mazereti olamaz .madem çok stersli iişi evlenmesin o zaman .bir kadına el kaldıramaz bir erkek .nedeni vs ne demişisn .nedeni mi kalmış yapmayın ya .kadınsınız siz dayanışma içinde olun .her zaman kadını suçluyorsunuz anlamıyorum sizi .bu forumda bu hakim .lütfen böle yapmayın .boşanır boşanmaz o konu sahibinin bileceği iş ama şiddeti onaylayan herhangi bir cümle kurmayın lüten .
sessız sedasız bı evlılıgımız yok bızım kavgalarımız da oldu hatta dunkunden sıddetlı kavga bıle etmısızdır.. bı anlık sınırle camı cerceveyı ındırıp sılahına sarıldıgını bılırım ben.. dusunun onun o hareketı yuzunden kırılsanız bıle onu sakınlestırmeye calısıyosunuz bunlar kolay seyler degıl ben artık kavga edıcegını anladıgım zaman sılahını saklıyorum
Nedir bu silah milah taşımak hayret birşey ya...Haydut mudur nedir...
Ruhsatlı mı o silah çok merak ediyorum...Aksi halde suçu var.
Bence de boşanın.Ne işiniz var böyle heriflerle,nereden buluyorsunuz...
geçenlerde ki kavgamızdan örnek vereyım o zaman sorunuza cunku bu kavga da silah yoktu çünkü saklamıstım.. gecenler de tartsıgımızda sılahını aldı zaten ya cekmece de ya yastıgının altın da olur.. boyle yatıyordu yatakta basına dayadı ve sılahla oynamaya basladı ben sakınlestırmek ıcın elımı uzatıp sılahı almaya kalktıgımda dokunma! diye tepki verdi.. ben de korktugum ıcın artık sılahını saklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?