boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuyu okudum yorum yazmadan önce benimle aynı görüşte yorum yapılmışmı diye yorumları okuyordum, insanı konu açtığına açacağına pişman ediyorlar. son günlerde okudum çoğu konu (yeni açılan) bu hale geliyor. bu kız keyfine keder buraya yazmamış heralde. biraz düşünün karşımdaki hassasmı yazdığım nereye gider diye. sonrada:
sende çok alıngansın, çok hassassın, üstüne alındın, heralde hep iyi şeyler söylersek iyiyiz, eleştiriye açık değilsin vb. gibi laflar. beğenmeme butonu olsada fazla sayıda beğenilmeyenler yorum yapamasa.

Bir kere şiddet gördü diye boşanmayıp evliliğini devam ettirmek , hataları bulmak, düzeltmeye çalışmak acizlik mi oluyor arkadaşlar?

Evet, boşanmak da bir nimettir.Evlilik bazen öyle bir raddeye gelir ki başka çara kalmaz.
Ama daha eşler birbirini tanımadan kısa sürede boşanmayı düşünmek ne kadar doğru?

5 aylık evlisiniz...
eşiniz sizi "dövdü"...dikkat ettim vurdu bile dememişsiniz dövdü demişsiniz...
hayır 1 tokatta tekme tokatta aynı ama dövdü>vurdu'dur bence...
başına silah dayadı...
ne halin varsa gör dedi...
ve bu evliliğin mutlaka kurtarılması gerek çünkü iilk 1 yıl riskli...
o ilk yıl geleceklerin göstergesi...sizi dövüp yatağını ayırıp üstüne bir de ne halin varsa gör diyen bir adam karşısında kurtarılacak yanları görebildiniz...
ben göremedim...Allah size kolaylık versin...

Aynen katılıyorum...

İmam saykolar çok bu forumda.

Bir o kadar da şiddeti "kolay yuva kurulmuyor" diye savunan/ hoşgören kadınlar var...Sanki normal birşeymiş gibi...

Sağlıklı, güvenli bir toplum istiyorlar; ama toplumu oluşturan bireylerin sağlıklı ve sevgi dolu bir ailede yetiştirilmesi gerektiğini unutuyorlar...

Ben "yuva kolay kurulmuyor,bir vurdu diye ayrılcakmısın" diyenlere hayretle bakıyorum;anlam veremiyorum gerçekten. Aklım almıyor...

Kadın olarak farkındalığımızın ve bilincimizin artmasına daha çok var sanırım...Böyle düşünen kadınlar/anneler bir de bu zihniyette evlat yetiştiriyor.

Yazık,çok yazık...

Niye dinle ne alakası var bu konunun?

Pes yahu. Boşanma kararı aldım diye konu açıp boşanmamaya karar verdi diye linç edin isterseniz. İlk 7 sayfa bebek ikiz mi tekil mi tartışılmı., sonrasında yazı karakterinden kişilik analizleri yapılmış, konu sahibi asabiyetine yenilip herkese cevap yetiştirmeye çalışmış.

Konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor.

dini içerikli mesaj yasak ya
şiddet içerikli mesaj da yasak olsun anlamında dedi arkadaş

yoksa birbirleriyle alakası olduğundan değil

bu eş sizce de kendini tanıtmamış mı...
bana karşı çıkma döverim...
elimde silah var ya seni vururum ya kendimi...bugün kendime doğrulttum ama belli olmaz...
ayağını denk al hötleme bana he de...
bu daha nasıl anlatılır...
ha konu sahibi kabul ediyorsa tabiki yapacak bişey yok...

hayır evli olmasaydın evlen öyle gör kazın ayağı öle değil diyecekler çünkü .bana sürekli diyolar da .evlenince dayak yiyip küfür yiyen bir tpie dönüşülüyormuş birden .
neyseki bu sitede senin gibi kadınlar var
şiddeti haklı gören zihniyet kadını aşağı gören zihniyet destek vermiyorum destek verenleride kınıyorum .

siz sahi bu çıkarımda mı bulundunuz?

konunun dinle alakası var diye hiç bir şey yazmadım...
hatta kopyalaıp tekrar yazıyorum...
hatta sizin için açıklayıcı ve tane tane yazacağım...

KK YÖNETİCİLERİNDEN DE BU VESİLE İLE ,
KADINLAR KULÜBÜ GİBİ SADECE FORUM NİTELİĞİNDE OLMAYAN,
AYNI ZAMANDA SOSYAL SORUMLULUĞU OLAN BU SİTENİN YÖNETİCİLERİNDEN RİCAMIZ VAR..
ŞİDDETİ SAVUNAN YORUMLAR DA DİNİ İÇERİKLİ YORUMLAR KAPSAMINIA ALINSIN..

tercümesi şudur:
bu forumda dini içerikli yorumlar yazılınca,
yorumlar siliniyor, konular kapatılıyor,
şiddeti savunan yazılar içinde aynı şey yapılsın...

siz sahi bu çıkarımda mı bulundunuz?

konunun dinle alakası var diye hiç bir şey yazmadım...
hatta kopyalaıp tekrar yazıyorum...
hatta sizin için açıklayıcı ve tane tane yazacağım...

KK YÖNETİCİLERİNDEN DE BU VESİLE İLE ,
KADINLAR KULÜBÜ GİBİ SADECE FORUM NİTELİĞİNDE OLMAYAN,
AYNI ZAMANDA SOSYAL SORUMLULUĞU OLAN BU SİTENİN YÖNETİCİLERİNDEN RİCAMIZ VAR..
ŞİDDETİ SAVUNAN YORUMLAR DA DİNİ İÇERİKLİ YORUMLAR KAPSAMINIA ALINSIN..

tercümesi şudur:
bu forumda dini içerikli yorumlar yazılınca,
yorumlar siliniyor, konular kapatılıyor,
şiddeti savunan yazılar içinde aynı şey yapılsın...

dini içerikli mesaj yasak ya
şiddet içerikli mesaj da yasak olsun anlamında dedi arkadaş

yoksa birbirleriyle alakası olduğundan değil

Tamam canım.
Hayır, siyaset ya da başka bişey demeyince işkillendim yani..
Ama yine de msj sahibi ne düşünerek yazdı acaba?
Dinde kesinlikle yeri yoktur şiddetin.

bir kere mi?ikinci kez olunca ne yapsın konu sahibi ?beklesin o zaman ikincide olsa bırakır bu adamı .ikincide olur üçde olur olasılık hesabına göre bir kere yapan bir daha yapar .valla gururunu koruyup boşanmak dayak yiyip oturmaktan çok daha iyidir bence .
dayak bir kadına yapılcak en kötü hakarettir acizliktir .

19 sayfanın hangisinde dayak savunuldu anlayamadım neyse..
hatta herkes onun yorumlara dahi açık olmadığını savunup
evdeki kararlarınıdamı böylee aniden alıp içinden cıkılmaz bi hale gelmesine seyirci kaldığına hemfikir..
ayrıca dayak cennetten cıkma yada koca evin reisidir sacı uzun aklı kısa vss
bu tür anlara gelecek hiç bir cümle kurulmadı..
kimse kimseyebşiddet uygulayamaz busöz konusu hayvan dahi olsa
evet yanlışlar yok değil ama bunu sakin bi kafayla uzman gözetiminde aldırmak yerine
ani karalar verilsinki..
yanlış yanlıştır ...önemli olan yanlışı yapan hastalıklı bir rau var ise onu topluma kazandırmaktır..

her ne kadar sebeplerini bilmesemde size neden tokat attığını anlamış değilim
ki haklı olsada bunu yapmamalı bu bi ilkse daha önce yaşandı kabul ettin farzediorum
bu bir süre sonra alışkanlık haline alıcak sebebi ne olursa olsun sinirlerini kontrol edemeyip
sana tokat atabiliosa yarın başka şeylerde yapmıycağının garantisi yok boşanma içinde
şuan için erken ama eninde sonunda bu iş boşanmayla bitecek demişti dersin

Tatlım bir daha dayak yemesini asla tasvip etmiyorum.
Ama sorunlarına çözüm bulabilirler.Kusurlarını düzeltebilirler.

yani soyle anliyorum ben sanki birseylere sinirlenip de ofkesini dindiremeyenler , gelmis bu sayfaya icini dokuyor.. herkes dusuncesini soyluyor sonra herkes birbirinin dusuncesine yok soyle yok boyle diyor.. herkes diyenegini demis.. kimse kimseye katilmak zorunda degil.. ( tabiiki siddetin affedilir birsey oldugunu dusunmuyorum ).. yorumlari yazip gecelim bayanlar .. nedir bu sinir herkesteki..

Allah ım hislerime tercüman olan biri çıktı sonunda aynen katılıyorum canım.. yerin dibine sokup çıkardılar 2 saatte

hangi biri kapatılsın bak çoğunlukla kocandır otur diyenler var .genel yaklaşım bu zaten .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…