Başlatamazsınız bu şekilde devam edecek barodan gelen avukatla güzelce istişare edin hukuki olarak bir çıkar yol vardır mutlaka üzerinize borç da bırakmışlar tazminat vs almaya çalışırsanız kurtulursunuz borçtan. Umutsuz olmayın dosyada uğraşmak gerekiyor sadece siz şu zamana kadar uğraşamamışsınız.Davayı yeniden başlatmak için ne yapmalıyım?
Bir de mahkeme değişikliği için ne yapmalıyım...
Aldatma aklıma bile gelmedi. Bilmek istediğim nasıl bu kadar 0 kaldınız? Paradan puldan bahsetmiyorum, 1 kişi bile yok çevrenizde. Hiç mi iş veya sosyal hayattan arkadaşınız kalmadı? Defalarca sinir krizi falan mı geçirdiniz? Kısa sürede bu hale gelmek mümkün değil, adam sizi hasta edip kanıt olarak mı kullandı? En basiti siz izin vermeseydiniz kızınızı yurt dışına çıkaramazdı. Üstünüze 500 bin borç yıkıp çocuğu da alıp nasıl gitti? Kopukluklar bunlar, yoksa ben sizi asla yargılamıyorum. Erkeklerin ne kadar zalim olduğunu, çoluk çocuğa acımadıklarını iyi biliyorum. Hiç bir zaman 0-100 olmaz, adam %100 siz %0 kalmışsınız. Mesela sevgilisi varken hem de 4-5 senedir niye boşanma davası açıp tazminat istemediniz. İşyerindekiler bile sevgilisini biliyormuş siz kanıtlayamadınız mı?Anlatmadığım bir şey yok.
Sadece acı...
Aldatsam yazardım...
Emin misiniz? Bana tuhaf geldi. Bir araştırayım
Türkiye'de eğitim sistemi 1993 yılında değişti. Ben liseden mezun oldum ondan sonra kredili sistem başladı ve ipin ucu kaçtı. Evet Sinpac'la hemen hemen aynı yaşlardayım ve dediği gibi Anadolu lisesi sınavlarına öyle giriliyordu. Adı lise ama ortaokul seviyesinden giriş yapıyordun. Hatta ben düz ortaokula kayıt olduğum gün yabancı dil için kura çektim ve Almanca çıktı. Sadece o sene içindi galiba şimdi emin değilim ama sadece İngilizce değildi yabancı dil dersi.
Kendi evinden nasıl kovdu yaa okuyorum okuyorum.İstanbul Finans merkezi projesi
Taşındım.
Kızım benimleydi
Babası yurt dışında
Kızım dayak yedi akranlarından
İlgilenemedim
İş yeri çok üstüme geldi. O adam destek olmadı. Tanıdık fln aramadı.
Sevgilisini tanıdık devreye sokarak teftişten kurtardığını duydum.
İşten ayrılayım. Çocuğu büyüteyim dedim. Zaten ayrılmasam bu ildeki evime, benim evime, kayınpeder görümcemi oturtacakmış.
Zaten kayınpeder kapıma gelip beni kendi evimden kovdu. İşten çıktığım ay. O an anladım...
Lisenin ortaokulu kısmı, aynı sınava bende girmiştim. 84 doğumluyum bizim son seneydi. İlkokulum ilköğretim oldu devam ettim...Emin misiniz? Bana tuhaf geldi. Bir araştırayım
Emin misiniz? Bana tuhaf geldi. Bir araştırayım
Sordun mu hiç nerde yaşamayı tercih ediyor, hayatından memnun mu?
Hala ve baba kandırıyor hep. sonuçta o bir çocuk...
Kızım benimle yaşamak istiyor. Ona söz verdim...
Boşanma henüz olmadı. 1,5 yıla yakındır dava sürüyor.
Anlatmadığı çok ayrıntı var.birde devlete sığındığımda evden kaçmış onca yolu yürümüş demişsiniz.
devlete sığınırken çocuğu evde öylece bıraktınız sanırım. yanınızda niye götürmediniz yada halası babaannesi bakıyormuş şu anda onlara niye teslim etmediniz?
öyle hayalet gibi ortadan nasıl kayboldunuz çocuğa bir açıklama yapmadan.
yaptım demeyin yapsanız niye sizi öldü dediklerinde inansın?
Tamam.Başlatamazsınız bu şekilde devam edecek barodan gelen avukatla güzelce istişare edin hukuki olarak bir çıkar yol vardır mutlaka üzerinize borç da bırakmışlar tazminat vs almaya çalışırsanız kurtulursunuz borçtan. Umutsuz olmayın dosyada uğraşmak gerekiyor sadece siz şu zamana kadar uğraşamamışsınız.
Benim de çevrem var. Destek istedim. Onlar sayesinde iki yerden haber bekliyorum...Aldatma aklıma bile gelmedi. Bilmek istediğim nasıl bu kadar 0 kaldınız? Paradan puldan bahsetmiyorum, 1 kişi bile yok çevrenizde. Hiç mi iş veya sosyal hayattan arkadaşınız kalmadı? Defalarca sinir krizi falan mı geçirdiniz? Kısa sürede bu hale gelmek mümkün değil, adam sizi hasta edip kanıt olarak mı kullandı? En basiti siz izin vermeseydiniz kızınızı yurt dışına çıkaramazdı. Üstünüze 500 bin borç yıkıp çocuğu da alıp nasıl gitti? Kopukluklar bunlar, yoksa ben sizi asla yargılamıyorum. Erkeklerin ne kadar zalim olduğunu, çoluk çocuğa acımadıklarını iyi biliyorum. Hiç bir zaman 0-100 olmaz, adam %100 siz %0 kalmışsınız. Mesela sevgilisi varken hem de 4-5 senedir niye boşanma davası açıp tazminat istemediniz. İşyerindekiler bile sevgilisini biliyormuş siz kanıtlayamadınız mı?
Mahkeme kararı aldırdı. Zararlı diye. Kızım beni dövdü demiş oysa yok öyle bir şey.Kendi evinden nasıl kovdu yaa okuyorum okuyorum.
Hep bir şeyler havada kalıyor. Hicbir sey birbirini tutmuyor.
Beş kuruş birimin olmadı mi 15 yıl tek başıma çalıştım büyüttüm diyorsun.
Madem akıl sağlığını kanıtlamak zorunda kaldın 500bin borç sana nasıl kilitlendi?
Neden bütün arkadaşların senden bıktı? Beden sürekli borç istiyorsun?
Kadin siginma evine neden kaçtın? Dayak mı yedin polisi neden aramadın darp tir rapordur almadin?
Bir patronun eşi kiskandi diye neden başka yer bakmadın? Kunefeciye yalvarana kadar senin işinin onu çok açık.
Vallahi daha çok soru var kafamda. Gercekten anlamadim yani konular oturmuyor. Neyse ne diyim değişik hayatlar.
Allah yardımcınız olsun. Bir an önce kendinize uygun bir iş bulursunuz inşallah. 45 de yaşlı değil. Kim dedi onu size de inandınız?
Dua edicem size inşallah bir çıkış yolu bulursunuz
Kredi çektiğine göre ev araba bişey alındı ortak mal olmalı? Herşeyini ev alındı oraya mı yatırdın. Bi düzgünce anlatsana şunu. Sen sevgiliyi yeni öğrendin ama dava geçen sene açılmış?Mahkeme kararı aldırdı. Zararlı diye. Kızım beni dövdü demiş oysa yok öyle bir şey.
Her şeyimi eve yatırmıştım.
500bin evlilikten kalma krediler
Yol param bile yok
Mahkeme beni evden attı
Amin. Duanıza...
Devlet çocuğumdan uzaklaştırma verdi.birde devlete sığındığımda evden kaçmış onca yolu yürümüş demişsiniz.
devlete sığınırken çocuğu evde öylece bıraktınız sanırım. yanınızda niye götürmediniz yada halası babaannesi bakıyormuş şu anda onlara niye teslim etmediniz?
öyle hayalet gibi ortadan nasıl kayboldunuz çocuğa bir açıklama yapmadan.
yaptım demeyin yapsanız niye sizi öldü dediklerinde inansın?
Çok uzun olduğu için böyle anlattım...Anlatmadığı çok ayrıntı var.
Kendi üzerine iki evKredi çektiğine göre ev araba bişey alındı ortak mal olmalı? Herşeyini ev alındı oraya mı yatırdın. Bi düzgünce anlatsana şunu. Sen sevgiliyi yeni öğrendin ama dava geçen sene açılmış?
anlıyıorum sızı umuyorum kı her sey yoluna girecek.Çok uzun olduğu için böyle anlattım...
Dua edin bana...anlıyıorum sızı umuyorum kı her sey yoluna girecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?