Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece intihar msjı yazdınız herkesin aklı sizde kaldı.Tıp diplomanız hangi okuldan Mune Hanımefendi?
Hepsi gerçek...
Buradakilerin ne suçu var, herkesi telaşlandırdınız gecenin bir vakti. Şiir gibi anlatıyorsunuz zaten her şeyi endişeden ziyade roman yazıyormuş gibisiniz.Daha fazla size yazmaya değmez...
Al benden de o kadar ya..Hepimizi atak donemine soktu gece mune abla. Uyudum uyandim surekli birilerini kurtarmaya calistim. Allah yardim etsin ne diyeyim
bence üstüne gitmeyelim belli ki iyi bir psikolojide değil.Buradakilerin ne suçu var, herkesi telaşlandırdınız gecenin bir vakti. Şiir gibi anlatıyorsunuz zaten her şeyi endişeden ziyade roman yazıyormuş gibisiniz.
Bu gibi durumlarda önlem amaçlı şikayet raporu yapın ama korkmayın endişe etmeyinAl benden de o kadar ya..
Katılıyorum. Bütün tuşlara basıldığı zaman ben de şüpheleniyorum. Bir insanın elini ayağını ağzını bağlayıp bir odaya kapatırsan anca bu kadar çaresiz olur. Para yok, eş yok, iş yok, aile yok, kuzen akraba yok, arkadaş yok, iş çevresi arkadaşı yok. Yetmezmiş gibi üstüne pedofili baba eklendi. Aynı yaşta kızım var diye empati yapmıştım ama bu üyenin konusunu takip etmiyorum artık.Ben başından beri konuyu okuyorum ama fikirlerimi paylaşmaktan geri durdum çünkü mantığa ve hukuka aykırı çok nokta var.
Aklınıza yatmayan noktalar olmasına rağmen bu insanı yorumlarınızla beslerseniz şimdi son yorumlarında gördüğünüz gibi palazlanır. Canı sıkılan siz olursunuz.
Bunu sadece bu başlık özelinde de söylemiyorum. Burada her başlıkta pratik etmeniz lazım.
Bağlanır.Kızınız babasındaysa size nafaka bağlanmaz sanki. Kaç yıldır ayrısınız? Göremiyor musunuz kızınızı?
Bence de yazmayın.Daha fazla size yazmaya değmez...
Yok üstüne gitmek değil niyetim hatta ilk okuduğumda çok üzüldüm ama bu şekilde insanlara saldırı modunda olmasını anlamadım. Sonuçta burda insanlar da ona üzülüyor.bence üstüne gitmeyelim belli ki iyi bir psikolojide değil.
bu tarz rahatsız olan insanlar ne yaptığını ne dediğini pek bilmez ve çok saldırgan olur zaten. fark etmiyor yani kişi yada kişinin ne yaptığı ki gerçekten iyi olmadığı yazdıklarından belli. bende çok üzüldüm üzülüyorum merak ettim öldü sandım Allah korusunYok üstüne gitmek değil niyetim hatta ilk okuduğumda çok üzüldüm ama bu şekilde insanlara saldırı modunda olmasını anlamadım. Sonuçta burda insanlar da ona üzülüyor.
Allah korusun umarım sağlığına kavuşurbu tarz rahatsız olan insanlar ne yaptığını ne dediğini pek bilmez ve çok saldırgan olur zaten. fark etmiyor yani kişi yada kişinin ne yaptığı ki gerçekten iyi olmadığı yazdıklarından belli. bende çok üzüldüm üzülüyorum merak ettim öldü sandım Allah korusun