Eski konusuna göre Odtü’lüymüş
olabilir
kadın benden de büyük, o dönemin en popüler bölümleri arasında idi ODTÜ iktisat, boğaziçi işletme filan, o zamanlar banka müfettişliği, uzmanlık, vs. acayip popülerdi...zaten daha koç yok sabancı yok o yıllarda.
yani muhtelemen bu kısımlarda anlattıkları gerçek ama
ne oldu da bu kadın 0 parasız kaldı? mal paylaşımı davası boşanmadan önce mi bitti -ki genelde öyle olmyor diye biliyorum.
düğünde takılmış bir inci kolyesi de mi yok bu kadının? kendi ayrı parası, ziyneti nasıl olmaz? (köylü aileden geliyorum bizde kimse cartier'ler filan bilmiyor ve ben evli de değilim ama etrafımdaki her kadının ziyneti var, çalışmayan köylü kadının da var şehirli kadının da var. ben altın sevmem, pırlanta ideolojik sebeple takmam. ona rağmen benim bile var, illa var yani)
insan işsiz de kalabilir , hepimizin zor zamanları olur -hiç asla demesin kimse
bi kayınpederim geldi kendi evimden kovdu diyor bi mahkeme evimi aldı diyor..kadın sığınma evine gitmiş.
Allah göstermesin sığınma evine kim kimsesiz, bilmediğin şehirde 0 arkadaş eş dostsuz gidersin
ya da kocan ölüm tehlikesi saçıyordur. eşe dosta gitsem bulur diye can korkusuyla filan gidersin.
hepsini geçtim.
ne olduysa oldu, kocana aşıktın gözün kapandı bilemedin mal mülk edinmedin, tedbirsiz davrandın vs vs
ama o CV ile künefeciye yalvarmazsın...
bir de bence en önemlisi
kızım benimle kalmak istiyor dediği yer var, ona söz verdim demiş, benim onu dövdüğümü söylemiş dediği yer var, babasıyla halası kandırmış diyor vs. kızıyla ilgili çok çelişkili yerler var.