Bosanma gelgitleri, nasıl aşabilirim

Peki şöyle bir durum olabilir mi. El kaldırma halinde evden gittiğimi anlaması sebebiyle tekrar yapmamaya karar vermiş olabilir mi, yani değiştirmiş midir süreç onu

Donmek istemiyorum aslında ama acaba bu ayrılıktan dolayı tekrar yapmamak için karar vermiş midir diye düşündüm

Lütfen saçmalamayın. Adam "sadece sürtüşüyorduk" diyor görmüyor musunuz?
Sizin canınıza kast ediyor ve bunu ne kadar normalleştiriyor, ne kadar basitleştiriyor farkında değil misiniz?
Yarın bir gün sizi döverken ölüp gitseniz arkanızdan "ne var canım azıcık sürtüşüyorduk fazla sürttüm herhalde" diyecektir.
Lütfen kendinize gelin, canınızı sokakta mı buldunuz? Hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi?Bu evliliğe bir şans vermek tek kelimeyle intihardır.

Donmek istemiyorum aslında ama acaba bu ayrılıktan dolayı tekrar yapmamak için karar vermiş midir diye düşündüm
Af buyurun da esek kadar adam
Sizce degisir mi? Siz degistiniz mi mesela? Huylu huyundan vazgecmez. Degistim dese de inanmayin,sahtekarin tekidir degistim diyenler

Sen sevme ulan ayı deseydin.

Peki şöyle bir durum olabilir mi. El kaldırma halinde evden gittiğimi anlaması sebebiyle tekrar yapmamaya karar vermiş olabilir mi, yani değiştirmiş midir süreç onu
H A Y I R. Bağırmak istemiyorum ama afedersiniz sizde yani.Siz inanıyor musunuz değişeceğine? Değişse bile adam sizin boğazınızı sıkmış nasıl yediriyorsunuz bunu kendinize yahu.Sevinin kurtuluyorum diye.

Değişmez hiç beklemeyin hayatınıza bakın bir kere döven tekrar tekrar yapar

Acmazsan tipini seveyim demelisiniz.
Caniniza mi susadiniz,adam belli ki hasta. Gece uykuda sizi kesmeyecegi ne malum bunun?

Söylerken bile çok sinirleniyorum da yaptığı şeyi şöyle açıklayım. Ders vermek amaçlı canımı acıtıp geri defolup gidiyordu. Kısa sureli yani, 1-2 vurup defoluyor (tabi susarsam). Canıma kast etme niyeti var mıdır sizce veya bu kadın cinayetleri de boyle mi başlıyor acaba

Af buyurun da esek kadar adam
Sizce degisir mi? Siz degistiniz mi mesela? Huylu huyundan vazgecmez. Degistim dese de inanmayin,sahtekarin tekidir degistim diyenler
Evet değişim konusunda kendimi sorguluyorum. Karakterim aynı ama davranışlarım zamanla daha kontrollü hale gelmiş. Acaba o da kontrol etme yetisine sahip olabilir miydi diye düşündüm. Bu şartlarda dönme niyetim yok yine de tabi ki

Hem şiddet, hem senin geri dönmen gerekiyor öyle mi?
Asla dönmeyin, zor olacaktır süreç ama sonunda rahat edersiniz insallah.
Böyle babayla büyüyen çocuk da ilerde sorunlu, belki de babasına benzeyecek bir birey olacak.
Buna izin vermeyin

Evet günlerim üzgün geçiyor... her evlilikte var mıdır sizce bu itismeler filan

Donmeyin
Bir daha dunyaya gelmeyeceksiniz.

Evet günlerim üzgün geçiyor... her evlilikte var mıdır sizce bu itismeler filan
Tabiki her evlilikte yok , neden olsun böyle bisey her evlilikte?
Ama ülkemizde bu düsünceden dolayı ufak görülen siddetler artıyor.
Ayrica sizinki istemsiz "git başımdan" itişmesi değil ki, boğazımı sıktı diyorsunuz, morluklar diyorsunuz.
Aman Allahım ya, insan ne diyeceğini bilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…