Bosanma gelgitleri, nasıl aşabilirim

26 yaşındayım önlisans bitirdim. Teşekkür ederim okudum tüm yazdıklarını. Daha fazla ezilmek istemiyorum
Daha ne olsun. Calisirsin bi yandan. Kpss ye hazirlanirsin bi yandan. Videolarla ders yukleyen cok hoca var youtube da. Adliyeler cok basvuru aliyor. Bolumun ne olursa olsun. Yaşın gencecik. Memur olana kadar pes etme. Allah yardimcin olsun. Dönme sakin o adamin yanina

Ders vermek için gittiğiniz için dönün ya da dönmeyin demek bana düşmez kararı kendin vermelisin kimseyle de kendini kıyaslama. Saygı yoksa evlilik yürüyor da öyle böyle. Saygı evliliğin mihenk taşı. Umarım istediğin gibi olur sonuç korkma hayat sürprizler sunuyor bağımlı olduğun ilişki Bitince de mutlu oluyorsun

Şiddetin her türlüsüne maruz kalmışsınız.
Hatta öldürülmenize ramak kalmış.Boğazlamak nasıl bir vahşet. Hatırlayın o anı sizi nefesiniz kesilip yere düşene dek boğan kişinin gozlerindeki ifadede aşk merhamet sevgi huzur saygı var mıydı?
Bugüne dek onun boyunduruğunda yaşamışsınız ve onun kararlariyla mutsuzsunuz. gec değil gençsiniz. Çocuğunuzun nafakasini alıp siddeti ispatlarsanız tazminatınızla birlikte çalışıp ayaklarınızın ustunde durun. Hayat çok güzel bir hic uğruna bu hayatı kaybetmeyin. Kendinize kiymet verin.
Not: Üstte tavsiyeler arasında vardı. Kişinin bilgisi disinda gizlice yapilan ses ve görüntü kayitlari delil sayılmıyor diye biliyorum ayrica suç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…