Bosanma gelgitleri, nasıl aşabilirim

Size de geçmiş olsun. Acı uzun sürüyor mu. Ben yılların verdiği alışkanlık ile her hareketimi arayıp ona söyleyecekmişim gibi hissediyorum, birden ayrıldığımızı unutup duyduğum bir seyi paylaşasım filan geliyor. Sonrası boşluk hissi..

Bu yorum da cok aydınlatıcıydı teşekkür ederim. Cidden kendi çocuğuma aynı muamele yapılmış olsa ve karşı taraf hadi düzeldim dese asla çocuğumu vermek istemem. Annemin duygularını bir nebze anladım.

Senin su anda tek cikis yolun ailen ve adam bu yolu bile kapatmak istiyor. Zaten seni kendine baglamak icin okuyup meslek sahibi olmani bile engellemis. Topyekun elini kolunu baglayacak

Iki konu var aslinda cevaplanack kimse fark edemedimi bilmiyorum....

Birincisi bu sahsiyetsiz kisi bir Avukat!!!

Ikincisi bogaznizi sikmis siddett var ki devamida olacak bana gore.size kendine muhtacmis gibi hissetirerek pismanlik duygusuyla geri donmenizi saglayack Asla gitmeyin .Aileniz destkeci ne guzel ispat edebilirseniz siddet gordugunuzu isinize yarar cocugu alamayabilir. belki siddet e meyilli sonucta Gitmeyin bence hatta Lutfen gitmeyinnnnn....

Teşekkür ederim. İlk günkü gibi acımıyor. Zamanla hafifliyor. Heleki yaşadıklarınızı dışardan düşünüp anlamlandırdıkça çok doğru bir karar verdiğinizin farkına varıyorsunuz. Şuan yaşadığınız tüm duygular çok normal. Bir kayıp kaşıyorsunuz bu karşınızdaki karaktersizi kaybetmekten ziyade güvendiğiniz sevdiğiniz insan tarafından büyük bir hayal kırıklığına uğramanın kaybı. Yeri gelicek günlerce ağlayacaksınız ama bu bir yas süreci olacak. Bu süreçte kendinizi asla yargılamayın hep şefkatle yaklaşın. Sonra o insandan uzaklaşarak kendinize iyilik yaptığını fark ettikçe hepsi hafifleyecek. Benimde hayatındaki ilk erkek eski eşimdi 6 yılımı verdim ama kimse bizden kıymetli değil. Gerçekten değer veren insan bu şekilde davranmaz. Kendi değerimizi kendimiz belirliyeceğiz. Ve onun size böyle davranmasına müsade etmeyin. Kovulduğum halde benden özür beklediler o şartla kabul edermiş. Yok yahu başka isteği varmı hadsiz dedim ve sevsemde boşandım. Evet zor çok acı ama size yaşayan biri olarak diyorum onların elinde köle olup şahsiyetimizi kaybetmekten on bin kat iyidir. Şahsiyetimle yalnız ayaklarım üzerinde kalmak daha iyidir.

Benden tavsiye sakın iletişim kurmayın. No contact yapın yani 0 iletişim. Silin numarasını. İyileşmenizi kolaylaştırır. Ona yazmak istediklerinizi telefonun not kısmına yazın. Boşluk hisside çok normal. Telaş yapmayın tüm hislerinizi sonuna kadar yaşayın ama iletişimden uzak durun bence

Birkac mesajı var siddet uyguladığını kabul ettiği. Onları sunabilirim ancak

Bu insan dışarıya karşı beni full koruyor; kendisi yapacagını yapıyor. Lafa gelince cok seviyor. Ama en cok da kendiden incitiyor boyle bir sey olamaz değil mi

Bu tarz problemlerin sonunda aldatma da oluyormuş doğru mu?
Dayak yiyorsunuz siz farkındasınız değil mi? Aldatılmaya mı takıldınız gerçekten? Adam sizi sevmiyor, başkasını sevse ne çıkar?

Vücudu moraran, boğazı sıkılıp bayılan ben değilim sizsiniz. Ama yaşadıklarınızı ben bile kabul edemiyorken, siz edebiliyorsunuz ne diyeyim.

Siz geri dönün, zaten eminim döneceksiniz de. Başka biri iması yapsa koşa koşa döneceksiniz hem de 'kocam elden gidiyor' diye. Yazık... ama size değil bu güçsüzlüğünüze şahit olan annenize ve şahit olacak olan çocuğunuza yazık...

Aslında o soruyu baska bir düşünceyle sormuştum ama yanlış anlaşıldı. Bunları yapan adam sevmiyordur, o halde cok rahat aldatabilir anlamında söyledim. Onun sevgisizliğini vurgulamak veya kendime gerçekleri göstermek amaçlı.
Ben de bu şiddeti kabul edemiyorum ve cok üzülüyorum

Bağlı bulunduğu baroya şikayet edin avukatı, aynı zamanda baronun kadın hakları merkezine başvurun. Ifşadan nefret ederim ama sizi rahatsız etmeye kalkarsa sosyal medyadan kendisini ifşa edeceğinizi söyleyin. Nafakadan fazla uzun süre kaçamaz avukatların acze düşmesi durumunda mesleklerini kaybederler. Aileniz arkanızdaymış, ne güzel. Size uyguladığı psikolojik baskı yüzünden kendinize güveninizi kaybetmişsiniz sadece. Inanın o adam ne b.k olduğunu kimsenin ona katlanamayacagini çok iyi biliyordur. O yüzden size bu psikolojik şiddeti. Ayrıca tabiki kardeşinize yardım edecek, insan eşinin kardeşi için uğraşmaz mi hiç, iyilikten fedakarlıktan saymayın bunu. Öyle olsa bile size cektirdiklerine saysın.

Size uyguladığı psikolojik baskı yüzünden kendinize güveninizi kaybetmişsiniz sadece.
tabiki kardeşinize yardım edecek, insan eşinin kardeşi için uğraşmaz mi hiç
Sayenizde farkındalığım arttı ve daha iyi hissettim cok tesekkur ederim. Özguven problemi yasadığım doğru, insanlarla iletişimimde ürkek ve cekingen olduğumu fark ediyorum

Annen o kadar haklı ki Baska cocuk olursa almam demesinin sebebi bu okuzden cocuk yapma Baska diyor. Karsıdakı istedigi kadar avukat olsun kadının beyanı esas. Rapor aldınız mı sız. Ayrıca essek gıbı nafaka vermek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…