- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Donmeyecegim ama paylasmak istedimEe ne yapacaksin? Adam gururlu, eve dön derken bile gururundan taviz vermiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Donmeyecegim ama paylasmak istedimEe ne yapacaksin? Adam gururlu, eve dön derken bile gururundan taviz vermiyor.
Çocuğunuzun bundan 2-3yıl sonra sizi dayak yerken gördüğünü ağladığını falan düşünün öyle bir travma yaşatmak ister misiniz evladınıza? Bence gel git yaşadığınızda hep bunu düşününDonmeyecegim ama paylasmak istedim
Hakkinizda hayirlisi olsun. Bundan sonra kendiniz icin yasayinDonmeyecegim ama paylasmak istedim
Peki şöyle bir durum olabilir mi. El kaldırma halinde evden gittiğimi anlaması sebebiyle tekrar yapmamaya karar vermiş olabilir mi, yani değiştirmiş midir süreç onuÇocuğunuzun bundan 2-3yıl sonra sizi dayak yerken gördüğünü ağladığını falan düşünün öyle bir travma yaşatmak ister misiniz evladınıza? Bence gel git yaşadığınızda hep bunu düşünün
Donmek istemiyorum aslında ama acaba bu ayrılıktan dolayı tekrar yapmamak için karar vermiş midir diye düşündümBogaziniza sarilan adama donmeyi mi dusunuyorsunuz?
Yanlis mi okudum acaba dedim
Donmek istemiyorum aslında ama acaba bu ayrılıktan dolayı tekrar yapmamak için karar vermiş midir diye düşündüm
Af buyurun da esek kadar adamDonmek istemiyorum aslında ama acaba bu ayrılıktan dolayı tekrar yapmamak için karar vermiş midir diye düşündüm
Sen sevme ulan ayı deseydin.Eşten mesaj geldi... evi terk ederek abarttığımı, sadece sürtüşmelerimiz olduğunu, beni çok sevdiğini ve buna rağmen nankörlük yaptığımı, istiyorsam eve kendiliğimden dönebileceğimi, aksi halde davayı açacağını........
H A Y I R. Bağırmak istemiyorum ama afedersiniz sizde yani.Siz inanıyor musunuz değişeceğine? Değişse bile adam sizin boğazınızı sıkmış nasıl yediriyorsunuz bunu kendinize yahu.Sevinin kurtuluyorum diye.Peki şöyle bir durum olabilir mi. El kaldırma halinde evden gittiğimi anlaması sebebiyle tekrar yapmamaya karar vermiş olabilir mi, yani değiştirmiş midir süreç onu
Değişmez hiç beklemeyin hayatınıza bakın bir kere döven tekrar tekrar yaparDonmek istemiyorum aslında ama acaba bu ayrılıktan dolayı tekrar yapmamak için karar vermiş midir diye düşündüm
Acmazsan tipini seveyim demelisiniz.Eşten mesaj geldi... evi terk ederek abarttığımı, sadece sürtüşmelerimiz olduğunu, beni çok sevdiğini ve buna rağmen nankörlük yaptığımı, istiyorsam eve kendiliğimden dönebileceğimi, aksi halde davayı açacağını........
Söylerken bile çok sinirleniyorum da yaptığı şeyi şöyle açıklayım. Ders vermek amaçlı canımı acıtıp geri defolup gidiyordu. Kısa sureli yani, 1-2 vurup defoluyor (tabi susarsam). Canıma kast etme niyeti var mıdır sizce veya bu kadın cinayetleri de boyle mi başlıyor acabaLütfen saçmalamayın. Adam "sadece sürtüşüyorduk" diyor görmüyor musunuz?
Sizin canınıza kast ediyor ve bunu ne kadar normalleştiriyor, ne kadar basitleştiriyor farkında değil misiniz?
Yarın bir gün sizi döverken ölüp gitseniz arkanızdan "ne var canım azıcık sürtüşüyorduk fazla sürttüm herhalde" diyecektir.
Lütfen kendinize gelin, canınızı sokakta mı buldunuz? Hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi?Bu evliliğe bir şans vermek tek kelimeyle intihardır.
Evet değişim konusunda kendimi sorguluyorum. Karakterim aynı ama davranışlarım zamanla daha kontrollü hale gelmiş. Acaba o da kontrol etme yetisine sahip olabilir miydi diye düşündüm. Bu şartlarda dönme niyetim yok yine de tabi kiAf buyurun da esek kadar adam
Sizce degisir mi? Siz degistiniz mi mesela? Huylu huyundan vazgecmez. Degistim dese de inanmayin,sahtekarin tekidir degistim diyenler
Narsistik özellikleri olduğu doğru, bu konuda okumalar yapmıştımEsinizin duzelmeyecegi aşikar. Cunku adam hatasini kabul etmedigi gibi sizi nankörlükle suçluyor.
Adamda narsistik ozellikler var, bu tipler ölene kadar degismez. Ha sizin ona karsi tavriniz degisebilir, bu konuda destek alabilirsiniz
Hem şiddet, hem senin geri dönmen gerekiyor öyle mi?Merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum ve bana cok sey kattı bu site. Bugun de kendi derdimi sizlere açmak istedim. Geçirdiğim şu zor günlerde bir ışık olur belki sözleriniz...
Eşimle 12 yaşından beri tanışıyoruz, o zamanlar çocuk aklımla onu gizliden severdim. Büyüdük lisedeyken bana açıldı ve aşırı aşk ve hayranlık duygusuyla ilişkiye başladım. Benden ne istese kabulumdu o zamanlar. Onunlayken en mutlu benim diye düşünüyordum. Kılık kıyafet, üniversite seçimi, arkadaşlarım derken bütün bunları onun isteğine göre yaptım. (Şu an işsizim ve çocuğum var). O hukuk fakültesi kazandı gitti. Onunla evlenmek hayaliyle 5 sene bekledim. Ailem o seni üzer diyerek karşı çıktı ve birkaç olay oldu. Annem eşimi kırdı o zamanlar. Neyse o avukat oldu evlendik. Kendisi ailede görmediği için öyle eşimi alayım gezdireyim yemeğe götüreyim gibi seyler bilmiyordu ve ben istediğimde karşı çıkıyordu. Evliliğin ilk zamanlarından şiddet başladı. İttirmeyle tokatla baslayan şiddet zamanla vucudumda morluklar olusturacak kadar ileri gitti. Aileme de karsı çıkıp evlendiğim için kimseye bir sey söyleyemiyordum. Birgun bogazımı sıktı, gözüm karardı kendimi kaybettim ve yere düştüm. 2-3 saniye sürdü hemen kendime geldim. Kendime geldiğimde bana bakmıyordu bile. Numara yaptığını düşündüm dedi sonradan.
Geçenlerde annemi arayıp her şeyi anlattım. Ben sana demiştim, bu seni üzer demiştim, cocuguna da sana da bakarım, eğer bir çocugun daha olursa kabul etmem, eve gel dedi. Benm ve bebegimin kıyafetlerini alıp çıktım. Eve geldiğinde bizi göremeyince “s.git, umrumda değilsin, bu iş bitti, pişman olup adımı sayıklayacaksın” dedi.
Boyle dik durmasının sebebi de, abimin basından bir yargılama sureci gecti ve eşim onun için çok uğraştı, olumlu sonuç elde etti. Bana hep “kimse senin için bu kadar uğraşmazdı” diyerek beni susturdu. Şimdi de nankörlükle suçluyor.
Ya çocuğu verirsin ya da size 5 kurus para vermem diyor. Ailemin durumu orta seviyede ama bizi muhtaç etmezler. Kendisini yuksek gördüğü için muhtac olacagımızı ve pişman olacagımı düşünüyor.
Uzun yazdım kusura bakmayın. Evden ayrılalı uzun zaman olmadıgı için şu an geri dönersem kabul eder ama biraz daha zaman geçip dava surecine girersek beni üzmek için elinden geleni yapacaktır. Dönmeye korkuyorum. Ailesi de pek karışmıyor. Benimkiler dönme diyor. Eşimin bir arkadaşı aradı, o asla gelip seni almayacak kendin gel ve halledin, ben gönlünü yapması için konuştum ama dinlemiyor dedi. Ne yapmalıyım. Fikirlerinizi belirtir misiniz
Evet günlerim üzgün geçiyor... her evlilikte var mıdır sizce bu itismeler filanHem şiddet, hem senin geri dönmen gerekiyor öyle mi?
Asla dönmeyin, zor olacaktır süreç ama sonunda rahat edersiniz insallah.
Böyle babayla büyüyen çocuk da ilerde sorunlu, belki de babasına benzeyecek bir birey olacak.
Buna izin vermeyin
DonmeyinEvet değişim konusunda kendimi sorguluyorum. Karakterim aynı ama davranışlarım zamanla daha kontrollü hale gelmiş. Acaba o da kontrol etme yetisine sahip olabilir miydi diye düşündüm. Bu şartlarda dönme niyetim yok yine de tabi ki
Tabiki her evlilikte yok , neden olsun böyle bisey her evlilikte?Evet günlerim üzgün geçiyor... her evlilikte var mıdır sizce bu itismeler filan