- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
-
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Hiçbir kosulda dönülmez mi diyorsunuzbunu beklemen bile içten içe bir kıpırtı belirtisi ama yapma.önce biz kendimize değer verelim.
Zaten adamın avukatlık vasfını çıkarsak geriye başka bir şey kalmıyor
Küs duramamak biraz karakter özelliği.Ben mesela haftalarca konuşmadan küs durabilirim eşimle.Böyle yapmanız eşinizde nasıl olsa şiddet de görse kendi gelip konuşuyor düşüncesi oluşturmuş olabilir.Fazla iyi niyetli gördüm sizi.Eşinizi darp raporu alıp işiyle vurabilirdiniz.Daha önceki yaşanmışlıklardan yola çıkarak eşiniz mutlaka döneceğinizi düşünüyor.İnşaAllah dönmeyerek eşinizi şaşırtırsınız.Sizden daha zor durumda olup ,aile desteği olmadan boşanan kadınlar var.Eski gücünüze kavuşacağınıza inanıyorum.Psikolojik destek de alabilirsiniz.Yeter ki eşinizden uzak durun,telefonlarını engelleyin.Kadınlar güçlüdür,anneler daha da güçlüdür.aslında çok öfke duyuyordum, baska odaya gidiyordum ağlıyordum filan. Ağlamamdan rahatsız olursa sus komsular duycak diye kızıyordu, küsüp gitsem hiç umursamıyordu. Bir sey olmamıs gibi tv izliyordu, telefonda konusuyordu veya sabahları muzik dinleyerek giyinip işe gidiyordu. Ben de dayanamayıp gidiyordum yani 24 saat bile küs duramamışımdır. Hic direncli olamadım. Şimdi bile bu halde olduğumun farkında. Eski gucume kavusabilir miyim
Teşekkür ederimtabiri caizse ruh gibiyim annem cocukla ilgileniyor ben de kitap okuyorum yalnız kalmayı tercih ediyorum şimdilik. Bir yandan da nankörsün, dava açacağım gibi tehdit mesajları alıyorum
Konunuzu okudum üzüldüm. Size sunu soylemek isterım her evlilikte sorunlar var evet ama her evlilikte sıddet yok ruh hastası manyak kocalar yok kendi hayatınızı mahfetmenızı bı kenara koyun cocugunuzun bıtmıs geleceğini dusunun. Cocugunuz ıcın o canavardan uzak durun. Suan sıkısmıs gıbı hıssetsenızde zamanla hersey duzelecek bı ise girip kendi hayatınızı kazanmaya baslayınca ozguvenınız yerine gelince derin bı oh cekeceksınız. Kendinizi öldürmeyın nefes almaya devam edinKendim donmek istemiyorum da onun gel veya danısmana gidelim bir seyler yapalım demesini beklerdim. Pişmanlık duymadığı gibi iyice bilendi. Bitti yani bu evlilik
Hiçbir kosulda dönülmez mi diyorsunuz
Bunu hiç aklımdan çıkarmayacağımBir kadinin evladina yapacagi en büyük kötülük gözleri önünde şiddet gören bir annedir.
Teşekkür ederim. Küs duramamamın bir sebebi de bunu meydan okumak olarak algılaması ve kendince karşılık vermek istemesi. Mesela bir akşam küs dursam öbür akşam eve gelmez. Bunu bir kere yaşadık nerde napıyor diye evde cok kötü olmuştum. Ondan sonra küs duramadim. Açıkça da söyledi surat yaparsan eve gelmem diyeKüs duramamak biraz karakter özelliği.Ben mesela haftalarca konuşmadan küs durabilirim eşimle.Böyle yapmanız eşinizde nasıl olsa şiddet de görse kendi gelip konuşuyor düşüncesi oluşturmuş olabilir.Fazla iyi niyetli gördüm sizi.Eşinizi darp raporu alıp işiyle vurabilirdiniz.Daha önceki yaşanmışlıklardan yola çıkarak eşiniz mutlaka döneceğinizi düşünüyor.İnşaAllah dönmeyerek eşinizi şaşırtırsınız.Sizden daha zor durumda olup ,aile desteği olmadan boşanan kadınlar var.Eski gücünüze kavuşacağınıza inanıyorum.Psikolojik destek de alabilirsiniz.Yeter ki eşinizden uzak durun,telefonlarını engelleyin.Kadınlar güçlüdür,anneler daha da güçlüdür.
Evet bir avukatla görüştüm bir sey yapamaz, istersen davayı açarız koruma da talep ederiz dedibu mesajları saklıyorsun dimi?
Bunu duymak iyi hissettiriyor teşekkür ederimSuan sıkısmıs gıbı hıssetsenızde zamanla hersey duzelecek bı ise girip kendi hayatınızı kazanmaya baslayınca ozguvenınız yerine gelince derin bı oh cekeceksınız
Aöf okudum, onu bekledim. Gözüm ondan başka bir sey görmedi kendime hayret ediyorum şu an. Ve pişman oldum üzülüyorumSiz üniversite okumadınız mı? Eşinizi mi beklediniz?
Sizi çok sindirmiş. Fake konu değilse üzüldüm. Ne biçim avukat! Okuyanı böyle okumayanı yine böyle!
EstEmpati yeteneğinize hayran kaldım beni cok iyi anlayıp analiz ettiniz. Duzelir mi diye düşünsem de kendi kendime dönme düşüncem yok cok sukur ki. O da gelmeyecek ve bitecektir. Belki bir süre acaba terk etmese miydim hissi yaşarım. O da zamanla geçer soylediğiniz gibi acılar bizi bırakır giderler umarım
Lise mezunu isen universite icin bian once sinavlara basvurup hazirlan eger lise mezunu degilsen acik lise ye yazil ve is bul okulun bitip meslegini eline aldiginda kizinda buyumus olur kendi evine kendi ayaklarinin uzerinde cikarsin. Artik kendin icin degil o cocuk icin bunu yapmak zorundasin. Buyuyup evlenme cagi geldigi zaman dunurlerine bosanmis yillardirda annesinin yaninda hic bir ise yaramayan hayati icin kendi cocugu icin cabalamamis bir anne olarak cikmak istiyorsan orasini bilemem tabiki ama. Senin bir cocugun var bu adami degil cocuguni dusunmek zorundasin onun sana ihtiyaci var bian once toparlan ve kendi hayatin icin mucadelene baslaMalesef. Artık toparlanabilir miyim okuyabilir miyim hayata nereden başlarım bilmiyorum
Aöf mezunuyum. Üniversite sınavına başvurdum ama başarı durumum orta halli. Ne okuyabilirim bilmiyorumLise mezunu isen universite icin bian once sinavlara basvurup hazirlan eger lise mezunu degilsen acik lise ye yazil ve is bul okulun bitip meslegini eline aldiginda kizinda buyumus olur kendi evine kendi ayaklarinin uzerinde cikarsin. Artik kendin icin degil o cocuk icin bunu yapmak zorundasin. Buyuyup evlenme cagi geldigi zaman dunurlerine bosanmis yillardirda annesinin yaninda hic bir ise yaramayan hayati icin kendi cocugu icin cabalamamis bir anne olarak cikmak istiyorsan orasini bilemem tabiki ama. Senin bir cocugun var bu adami degil cocuguni dusunmek zorundasin onun sana ihtiyaci var bian once toparlan ve kendi hayatin icin mucadelene basla
Sizin yaşadığınıza benziyor benimki de. Yaptırmak istediğini zorla yaptırıyor benim dusuncelerim önemsiz. Ama kendisi istemezse hiçbir sey yapmaz. Gun gectikçe öfke duygusu kendini hissettiriyor bu benim için iyi bir sey. Sonraki aşama nötr olmak sanırım. Çok çok teşekkür ederim iyi geldiniz Allah razı olsunEstne zaman için daralır gel konuna konuşalım, biraz geyik yapalım kafan dağılsın:) Ben evlenmeden yaşadım sana benzer hisleri belki o yuzden anlıyorum. Bana da "Bu şehirde yaşıycaz " baskısı yapıldı. Baska bir sehiri asla kabul etmiyordu. Ve ben deli gibi aşıktım. Senin gibi ilk görüştüğüm kişiydi anlayabiliyorum o duyguyu...ama o bana öyle dedikce sevilmediğimi düşündüm ona öfke doldum. Bende inat edince bitti ilişkimiz. Hatta sonrasında arkadaşca yaninda onun için ağladığım kişiyle ilişki bile yaşadım. Herhalde acılarımdan kaçmak icindi ve mantık ilişkisiydi. Şu an bile o ilk aşkıma daha öfkeliyimdir:) ikincisi beni aldatmış olsada.
Beni sevmediğine kani olduğum için bitirmiştim mesrla ben. Severken..onun haberi yoktur ama günlerce aylarca ağladım o süreçte herkesten uzaklastim çünkü kimseye de anlatmak istemiyordum. Ama biliyor musun insan korkusuyla yüzleşip yaşayınca ve her sey geçince, bu muymuş yahu ? diyorsun:) bir kez daha şükrediyorsun geçmeyen acı yokmuş su dünyada diye.
Seni anlıyorum en çok çocuğun düşündürüyordur. Ikna etmek icin "cocugu vermem" diyor. Çocuğunuz küçükse zaten cook yüksek ihtimal sana verirler. Kapı gibi hatta dağ gibi bir anne de var , sırtın yere gelmez :) insallah her sey düzelmeye başladığında bir iş ararsın.. Işin de olursa çok çok daha yüksek ihtimal sana verir mahkeme. Bunları düşünerek yüreğini ezme lütfen su an ferahlığa ihtiyacı var. Online terapileri alabilir ya da su aşamada youtubeden psikolog videoları izleyebilirsin, ilgini çeken konularda.
Forumda mizah geyik bölümü var, arada oraya bakabilirsin. Kafan dağılır:) ve senin yerinde olsam icimde kalan ünv. eğitimi tamamlardim. Ama uzaktan ama ikinci öğretim bir şekilde okurdum. Simdi kendin icin hayaller kurma zamanın gelmedi mi:))
El yetegin nasil peki. Bi hobin varmi meslek olarak yapabilicegin. Bi kac onerim var hem kendi markanida yarata bilirsin eger el yetenegin varsa. Kaş microblading ugulamari yapabilirsen onun uzerine oku. Kendi yerinide acabilirsin. Guzel para kazndiriyor ablamin arkadasi guzellik merkezinde basladi bu ise sonra kendi yerini acti. Ve inanilmaz paralar kazaniyor. Kadinlar bakimlarina onem veriyor ve bende yaptirdim. 1000 tl ucret aliyor. gunde 10 kisi gelse sadece. Ayda 300.000 bin tl yapar. Iş yerin ve kullandigin malzeme icin birde kendi evinin giderlerini cikartsan paradan hayli hayli para kalir sana. Gunde 5 kisi bile alsan ayda 150 bin yani bi dusun derim eger yetegin yoksa bile bir yere gir bunun uzerine calis nasil yapiyorlar dikkatlice bak. Sonra kendi yerini ac.Aöf mezunuyum. Üniversite sınavına başvurdum ama başarı durumum orta halli. Ne okuyabilirim bilmiyorum
Ne mutlu o zaman bana. Bende sizi,üslubunuzu çok beğendim...evet sadece kendi istediğini dayatan insanlar sevmeyi hiçbir zaman beceremezler. Bu sebeple değişmez bence ama bir gelişme oldu mu?Sizin yaşadığınıza benziyor benimki de. Yaptırmak istediğini zorla yaptırıyor benim dusuncelerim önemsiz. Ama kendisi istemezse hiçbir sey yapmaz. Gun gectikçe öfke duygusu kendini hissettiriyor bu benim için iyi bir sey. Sonraki aşama nötr olmak sanırım. Çok çok teşekkür ederim iyi geldiniz Allah razı olsun