- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
-
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Heee dönemzsenizde zaten ona göre kaybeden siz olduğunuz için o yoluna devam eder.
Bunlar tamamen doğrugözümün feri girmişti oyunlarından
Öyle öyle bana eğer hareketlerine dikkat etmezsen kaybeden sen olursun ayrılmak istersende kaybeden sen olursun diyorduBunlar tamamen doğru
Bana da gidersen hiç umrumda olmaz dedi. Gidince de benim için bittin sevgimi hak etmiyorsun dediÖyle öyle bana eğer hareketlerine dikkat etmezsen kaybeden sen olursun ayrılmak istersende kaybeden sen olursun diyordutamam dedim ve bıcak kemiğe dayandığı gün ayrıldım.
Aslında avukat olması önemli değil de ben onun için her seyi yapmışken, tamam duzeleceğim demesini beklerdim. Hayal kırıklığına uğradımOkumakla adam olunmuyor.
Ya bişey diyeyim mi bu dünya boş mezar kemik yığınları ile dolu bir ömür böylesi adamlara değmiyor evlilik alışkanlıktan ibarettir alışkanlıklarınıza veda edin omrunuzu bir hiç uğruna harcamayın avukatmis totomun avukatı önce insan olsun eş olsun baba olsun kimsenin kafasına silah dayamiyorlar bacım sen ne edersen kendine edersin evlenirken anacihini dinlemedin şimdi dinle bari
Kesinlikle narsist. En alasindan. Asla degismez beklemeyin. Geri donerseniz asla barismak icin adim atan siz olmayin ve artik okul mu okursunuz is mi bulursunuz kendinize odaklanin.Çok tesekkur ederim siz nasılsınız şimdi nasıl hissediyorsunuz. Gitmediğim takdirde ilişkiyi bitircek cunku kendisi dahil onu tanıyan herkes geri adım atmayacağını söyledi. Narsisist mi acaba diye bir seyler okuyorum ne olduğunu tam anlayamadım. Narsisistler sinsi olurlar diyor bu açıkça dediğini yaptırmak için baskılıyor, takdir etmek asla yok, yemekten sonra eline sağlık demeyi filan ben öğretmiştim
banada öyle dedi. Sen hiçbir seye değmezsin haketmiyorsun dedi gitmeden önce. Durdurmak yerine beni dibe daha ne kadar çekebilir diye uğraştı. Aynı fabrikadan çıkmış gibilerBana da gidersen hiç umrumda olmaz dedi. Gidince de benim için bittin sevgimi hak etmiyorsun dedi
adam sana istediğini yapar kanunlardaki boşluktan yararlanıp affedilir böyle giderse. boğazını sıkıyor adam senin sen hala dönmeyi düşünüyor musun?Merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum ve bana cok sey kattı bu site. Bugun de kendi derdimi sizlere açmak istedim. Geçirdiğim şu zor günlerde bir ışık olur belki sözleriniz...
Eşimle 12 yaşından beri tanışıyoruz, o zamanlar çocuk aklımla onu gizliden severdim. Büyüdük lisedeyken bana açıldı ve aşırı aşk ve hayranlık duygusuyla ilişkiye başladım. Benden ne istese kabulumdu o zamanlar. Onunlayken en mutlu benim diye düşünüyordum. Kılık kıyafet, üniversite seçimi, arkadaşlarım derken bütün bunları onun isteğine göre yaptım. (Şu an işsizim ve çocuğum var). O hukuk fakültesi kazandı gitti. Onunla evlenmek hayaliyle 5 sene bekledim. Ailem o seni üzer diyerek karşı çıktı ve birkaç olay oldu. Annem eşimi kırdı o zamanlar. Neyse o avukat oldu evlendik. Kendisi ailede görmediği için öyle eşimi alayım gezdireyim yemeğe götüreyim gibi seyler bilmiyordu ve ben istediğimde karşı çıkıyordu. Evliliğin ilk zamanlarından şiddet başladı. İttirmeyle tokatla baslayan şiddet zamanla vucudumda morluklar olusturacak kadar ileri gitti. Aileme de karsı çıkıp evlendiğim için kimseye bir sey söyleyemiyordum. Birgun bogazımı sıktı, gözüm karardı kendimi kaybettim ve yere düştüm. 2-3 saniye sürdü hemen kendime geldim. Kendime geldiğimde bana bakmıyordu bile. Numara yaptığını düşündüm dedi sonradan.
Geçenlerde annemi arayıp her şeyi anlattım. Ben sana demiştim, bu seni üzer demiştim, cocuguna da sana da bakarım, eğer bir çocugun daha olursa kabul etmem, eve gel dedi. Benm ve bebegimin kıyafetlerini alıp çıktım. Eve geldiğinde bizi göremeyince “s.git, umrumda değilsin, bu iş bitti, pişman olup adımı sayıklayacaksın” dedi.
Boyle dik durmasının sebebi de, abimin basından bir yargılama sureci gecti ve eşim onun için çok uğraştı, olumlu sonuç elde etti. Bana hep “kimse senin için bu kadar uğraşmazdı” diyerek beni susturdu. Şimdi de nankörlükle suçluyor.
Ya çocuğu verirsin ya da size 5 kurus para vermem diyor. Ailemin durumu orta seviyede ama bizi muhtaç etmezler. Kendisini yuksek gördüğü için muhtac olacagımızı ve pişman olacagımı düşünüyor.
Uzun yazdım kusura bakmayın. Evden ayrılalı uzun zaman olmadıgı için şu an geri dönersem kabul eder ama biraz daha zaman geçip dava surecine girersek beni üzmek için elinden geleni yapacaktır. Dönmeye korkuyorum. Ailesi de pek karışmıyor. Benimkiler dönme diyor. Eşimin bir arkadaşı aradı, o asla gelip seni almayacak kendin gel ve halledin, ben gönlünü yapması için konuştum ama dinlemiyor dedi. Ne yapmalıyım. Fikirlerinizi belirtir misiniz
Merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum ve bana cok sey kattı bu site. Bugun de kendi derdimi sizlere açmak istedim. Geçirdiğim şu zor günlerde bir ışık olur belki sözleriniz...
Eşimle 12 yaşından beri tanışıyoruz, o zamanlar çocuk aklımla onu gizliden severdim. Büyüdük lisedeyken bana açıldı ve aşırı aşk ve hayranlık duygusuyla ilişkiye başladım. Benden ne istese kabulumdu o zamanlar. Onunlayken en mutlu benim diye düşünüyordum. Kılık kıyafet, üniversite seçimi, arkadaşlarım derken bütün bunları onun isteğine göre yaptım. (Şu an işsizim ve çocuğum var). O hukuk fakültesi kazandı gitti. Onunla evlenmek hayaliyle 5 sene bekledim. Ailem o seni üzer diyerek karşı çıktı ve birkaç olay oldu. Annem eşimi kırdı o zamanlar. Neyse o avukat oldu evlendik. Kendisi ailede görmediği için öyle eşimi alayım gezdireyim yemeğe götüreyim gibi seyler bilmiyordu ve ben istediğimde karşı çıkıyordu. Evliliğin ilk zamanlarından şiddet başladı. İttirmeyle tokatla baslayan şiddet zamanla vucudumda morluklar olusturacak kadar ileri gitti. Aileme de karsı çıkıp evlendiğim için kimseye bir sey söyleyemiyordum. Birgun bogazımı sıktı, gözüm karardı kendimi kaybettim ve yere düştüm. 2-3 saniye sürdü hemen kendime geldim. Kendime geldiğimde bana bakmıyordu bile. Numara yaptığını düşündüm dedi sonradan.
Geçenlerde annemi arayıp her şeyi anlattım. Ben sana demiştim, bu seni üzer demiştim, cocuguna da sana da bakarım, eğer bir çocugun daha olursa kabul etmem, eve gel dedi. Benm ve bebegimin kıyafetlerini alıp çıktım. Eve geldiğinde bizi göremeyince “s.git, umrumda değilsin, bu iş bitti, pişman olup adımı sayıklayacaksın” dedi.
Boyle dik durmasının sebebi de, abimin basından bir yargılama sureci gecti ve eşim onun için çok uğraştı, olumlu sonuç elde etti. Bana hep “kimse senin için bu kadar uğraşmazdı” diyerek beni susturdu. Şimdi de nankörlükle suçluyor.
Ya çocuğu verirsin ya da size 5 kurus para vermem diyor. Ailemin durumu orta seviyede ama bizi muhtaç etmezler. Kendisini yuksek gördüğü için muhtac olacagımızı ve pişman olacagımı düşünüyor.
Uzun yazdım kusura bakmayın. Evden ayrılalı uzun zaman olmadıgı için şu an geri dönersem kabul eder ama biraz daha zaman geçip dava surecine girersek beni üzmek için elinden geleni yapacaktır. Dönmeye korkuyorum. Ailesi de pek karışmıyor. Benimkiler dönme diyor. Eşimin bir arkadaşı aradı, o asla gelip seni almayacak kendin gel ve halledin, ben gönlünü yapması için konuştum ama dinlemiyor dedi. Ne yapmalıyım. Fikirlerinizi belirtir misiniz
Kendim donmek istemiyorum da onun gel veya danısmana gidelim bir seyler yapalım demesini beklerdim. Pişmanlık duymadığı gibi iyice bilendi. Bitti yani bu evlilikadam sana istediğini yapar kanunlardaki boşluktan yararlanıp affedilir böyle giderse. boğazını sıkıyor adam senin sen hala dönmeyi düşünüyor musun?
Teşekkür ederimNasılsınız konu sahibi ?
Zaten adamın avukatlık vasfını çıkarsak geriye başka bir şey kalmıyorDarp raporu+polise git=rezil rüsva olsun . avukatlar icin cok zedeleyici bir süreç.böyle bir heriften sana koca cocuuna baba olmaz. ailenin evinde ekmeģi tuza basip ye dayak yeme.Avukatlarin yüz karası
bunu beklemen bile içten içe bir kıpırtı belirtisi ama yapma.önce biz kendimize değer verelim.Kendim donmek istemiyorum da onun gel veya danısmana gidelim bir seyler yapalım demesini beklerdim. Pişmanlık duymadığı gibi iyice bilendi. Bitti yani bu evlilik
Ezdiği kişi de kendisi için kariyerden vazgeçmiş bir insan yani istesem ona denk veya üstün konumda olabilirdim. Bunu düşünmeye aklı yetmiyor malesefBu siteyi takip ettikçe erkeklerden soğudum. Avukat eşinin dövüldüğünü ve buradan yardım beklediğini de gördüm.
Geçmiş olsun hanfendi! Boşanın! Sizle olan davası da kariyerine zarar verir umarım.
Tahmin etmiştim.Ilk zamanlar normal alışkanlık ve sindirilmislik varTeşekkür ederimtabiri caizse ruh gibiyim annem cocukla ilgileniyor ben de kitap okuyorum yalnız kalmayı tercih ediyorum şimdilik. Bir yandan da nankörsün, dava açacağım gibi tehdit mesajları alıyorum
Geçmiş olsun zaman geçtikçe toparlarsın geri adım atmayınTeşekkür ederimtabiri caizse ruh gibiyim annem cocukla ilgileniyor ben de kitap okuyorum yalnız kalmayı tercih ediyorum şimdilik. Bir yandan da nankörsün, dava açacağım gibi tehdit mesajları alıyorum