Bosanma gelgitleri, nasıl aşabilirim

Okumakla adam olunmuyor.
Ya bişey diyeyim mi bu dünya boş mezar kemik yığınları ile dolu bir ömür böylesi adamlara değmiyor evlilik alışkanlıktan ibarettir alışkanlıklarınıza veda edin omrunuzu bir hiç uğruna harcamayın avukatmis totomun avukatı önce insan olsun eş olsun baba olsun kimsenin kafasına silah dayamiyorlar bacım sen ne edersen kendine edersin evlenirken anacihini dinlemedin şimdi dinle bari

Aslında avukat olması önemli değil de ben onun için her seyi yapmışken, tamam duzeleceğim demesini beklerdim. Hayal kırıklığına uğradım

Kesinlikle narsist. En alasindan. Asla degismez beklemeyin. Geri donerseniz asla barismak icin adim atan siz olmayin ve artik okul mu okursunuz is mi bulursunuz kendinize odaklanin.

Bana da gidersen hiç umrumda olmaz dedi. Gidince de benim için bittin sevgimi hak etmiyorsun dedi
banada öyle dedi. Sen hiçbir seye değmezsin haketmiyorsun dedi gitmeden önce. Durdurmak yerine beni dibe daha ne kadar çekebilir diye uğraştı. Aynı fabrikadan çıkmış gibiler kendilerini kral zannediyorlar. Kibir ve gururdan ibaretler. Onların gözünde sadece bir nesneden ibaretiz. Nasıl ki birşey çöp olunca atılır onlarda işleri bittiğinde kolayca çöp gibi atabilirler karşısındakileri. Ahlak vicdan ve merhamet duyguları yok hep cıkar üzerine ilişki kuruyorlar. O yüzden kolayca bizi gözden cıkarabiliyorlar.

Çok zor bir durum üzüldüm adamda ego tavan yapmış size tepeden bakıyor hadi bunu da geç şiddet var hayatını ömrünce zehir zıkkım yaşamak istiyorsan seni bekleyen şey dayak Sevgi saygı değil seni destekleyen bir ailen var çok şanslısın bence dönme o .....

adam sana istediğini yapar kanunlardaki boşluktan yararlanıp affedilir böyle giderse. boğazını sıkıyor adam senin sen hala dönmeyi düşünüyor musun?

Darp raporu+polise git=rezil rüsva olsun . avukatlar icin cok zedeleyici bir süreç.böyle bir heriften sana koca cocuuna baba olmaz. ailenin evinde ekmeģi tuza basip ye dayak yeme.Avukatlarin yüz karası

adam sana istediğini yapar kanunlardaki boşluktan yararlanıp affedilir böyle giderse. boğazını sıkıyor adam senin sen hala dönmeyi düşünüyor musun?
Kendim donmek istemiyorum da onun gel veya danısmana gidelim bir seyler yapalım demesini beklerdim. Pişmanlık duymadığı gibi iyice bilendi. Bitti yani bu evlilik

Darp raporu+polise git=rezil rüsva olsun . avukatlar icin cok zedeleyici bir süreç.böyle bir heriften sana koca cocuuna baba olmaz. ailenin evinde ekmeģi tuza basip ye dayak yeme.Avukatlarin yüz karası
Zaten adamın avukatlık vasfını çıkarsak geriye başka bir şey kalmıyor

Ezdiği kişi de kendisi için kariyerden vazgeçmiş bir insan yani istesem ona denk veya üstün konumda olabilirdim. Bunu düşünmeye aklı yetmiyor malesef

Teşekkür ederim tabiri caizse ruh gibiyim annem cocukla ilgileniyor ben de kitap okuyorum yalnız kalmayı tercih ediyorum şimdilik. Bir yandan da nankörsün, dava açacağım gibi tehdit mesajları alıyorum
Tahmin etmiştim.Ilk zamanlar normal alışkanlık ve sindirilmislik varAma geçecek sizde çok güzel günler göreceksiniz:))Cevap vermeyin o herife.Umrunuzda olmasın. (Zamanla öyle olacak)Sizi manipüle etmesine izin vermeyin

Teşekkür ederim tabiri caizse ruh gibiyim annem cocukla ilgileniyor ben de kitap okuyorum yalnız kalmayı tercih ediyorum şimdilik. Bir yandan da nankörsün, dava açacağım gibi tehdit mesajları alıyorum
Geçmiş olsun zaman geçtikçe toparlarsın geri adım atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…