Merhabalar. bugün boşanma davamın karar duruşması vardı kazanacağımıza inanarak girdiğimiz davada hakim beni kusurlu bularak tazminat verdi. karşı tarafa tazminat ödeyecekmişim. hepimiz şok olduk sebebini sorduğumuzda ise gerekçeli karar açıklanınca görürsünüz okursunuz diye yanıt aldık. karşı tarafın kanıtı yok bir şeyi yok her cümlem kanıtlı olmasına rağmen bu karar bizi çok şaşırttı. istinafa götürüp olumlu yanıt alan var mı? Avukat bile sadece aldatmalarda böyle bir sonuç alırız dedi çok şükür öyle bir durum yok ama sonuç bizi çok şaşırttı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boşanma davasını kaybettim
- Konu Sahibi Efsa0705
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Temmuz 2023
- 1.805
- 4.615
- 53
- 18 Aralık 2009
- 6.117
- 6.543
- 773
- 11 Kasım 2023
- 338
- 307
- 23
- 2 Temmuz 2023
- 9.257
- 26.085
- 468
Şiddetli geçimsizlikten açılmıştı herkes şok oldu bakalım karar ne yazacak kaç tane avukat aradım sordum imkansız dedilerÇok geçmiş olsun boşanma sebebi neydi acaba ? Kanıt olmadan nasıl hakim karşı tarafı haklı bulur ya. Umarım dava size döner ve siz kazanırsınız
Mahkeme huzurunda dosya dışında sunulan bir şey yok gizliden olsa buda dile getirilirdi ki olması zaten mantıksız bilmiyoruz şok içindeyiz hepimizBanada mantıksız geldı ne sundu karsı taraf ne dedıde senın kanıtına rağmen suçlu çıktın
Yani sanmıyorum bilmiyorum da avukatın öyle bir şey yapacağını çünkü sürekli dosyaları takip ediyorum hakim satt deseler daha doğru gibi. İstinaf taşıyacağız karar açıklanınca çok berbat oldu garip olduÜst mahkemeye verin istinaf süresi 2 yıl kadar sürebiliyor. Avukatınız sizi satmış olabilir mi bilmiyorum araştırın. Boşanma gerekçeniz neydi?
Hasta çocuğu oln da benşm haftasonu alan da benim garip bir şekilde mahkeme adama çalıştı sanki anlamadkSiz hasta cocugu olan 15 gun kalan uye misiniz
Yoksa cok kucuk bebegi olup haftasonu Alan uye mi?
Kesin velayet bana verildi. İnanın kimse anlamadı sebep sorduğumuz da da yukarıda yazdığım gibi kararda okursunuz dedi gülerek. Çıkarım dahi yapamadı kaç avukata sordum imkansız böyle bir şey dediKarsi taraf ne gerekce sundu? Oradan çıkarım yapmadi mi avukatiniz su sebeple kaybetmisizdir diye? Hasta cocugu annesinden kaciran adam nasil hakli olabilir herhangi bir konuda yahu, anlayamadim ben.
Ee bu durumda velayet davasi da tehlikeye girmis olabilir mi?
- 2 Temmuz 2023
- 9.257
- 26.085
- 468
Eski esinizin sizi sucladigi konular neler ki?Kesin velayet bana verildi. İnanın kimse anlamadı sebep sorduğumuz da da yukarıda yazdığım gibi kararda okursunuz dedi gülerek. Çıkarım dahi yapamadı kaç avukata sordum imkansız böyle bir şey dedi
Demekten çok kanıt önemli dediler yazmaya bakacaksa bende yazdım hakim resmen sağ gösterip sol vurdu neye dayanarak bilmiyoruzBanada mantıksız geldı ne sundu karsı taraf ne dedıde senın kanıtına rağmen suçlu çıktın
Hasta çocuğu oln da benşm haftasonu alan da benim garip bir şekilde mahkeme adama çalıştı sanki anlamadk
Avukati degistirmismiydiniz?
Sizin olayiniz avukattaydi ztn.
- 8 Mayıs 2023
- 1.056
- 1.751
- 53
- 36
Hasta çocuğu oln da benşm haftasonu alan da benim garip bir şekilde mahkeme adama çalıştı sanki anlamadk
Kesin velayet bana verildi. İnanın kimse anlamadı sebep sorduğumuz da da yukarıda yazdığım gibi kararda okursunuz dedi gülerek. Çıkarım dahi yapamadı kaç avukata sordum imkansız böyle bir şey dedi
Hem velayet sizde hem çocuğu haftasonu mu alıyorsunuz? Ayrıca bir delil sunarsa bunu sizinde bilmeniz gerekir.
Değiştirmedim dosyayı biliyor diyeaslında. Bilemiyorum inanın belli olacak bir açıklasın karar sebebi neymişAvukati degistirmismiydiniz?
Sizin olayiniz avukattaydi ztn.
- 1 Ekim 2013
- 7.973
- 16.198
- 448
- 34
Çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Neden boşanmıştınız ?Merhabalar. bugün boşanma davamın karar duruşması vardı kazanacağımıza inanarak girdiğimiz davada hakim beni kusurlu bularak tazminat verdi. karşı tarafa tazminat ödeyecekmişim. hepimiz şok olduk sebebini sorduğumuzda ise gerekçeli karar açıklanınca görürsünüz okursunuz diye yanıt aldık. karşı tarafın kanıtı yok bir şeyi yok her cümlem kanıtlı olmasına rağmen bu karar bizi çok şaşırttı. istinafa götürüp olumlu yanıt alan var mı? Avukat bile sadece aldatmalarda böyle bir sonuç alırız dedi çok şükür öyle bir durum yok ama sonuç bizi çok şaşırttı.
Değiştirmedim dosyayı biliyor diyeaslında. Bilemiyorum inanın belli olacak bir açıklasın karar sebebi neymiş
Kotu olmus.