BOŞANMA DAVASİNDA VELAYET

Gidicem de hem fazla cesaretim yok cunku annemin evi uc oda ve geliniyle birlikte oturuyor. Ayrica ben daha once nisanlandigim icun anneme bosandi gekdi diye soyleneceklerde annem bunu kaldiramaz. Bu yüzden bana gelip katlan diyo arkamda olsa hic dk durmucam. Sadece iyi ol ben seni alirim ama eceye yazik diyo babasi vermicem dedigi için

Bugun zaten evi filn supurmedim hergun supuruyodum mesela kahvalti koydum kizimla yedim o kadar. Kizima asla dokunmadim o gunden sonra su an cok sakinim bugun annemde geldi seni alirim eceye yazık diyo bende aradayim gitsem abimin esi de hemen kardeslerine yetistirecek ne bileyim cesaretliyim ama aileme de gidemem babam yok annem gelinle ayni evde uc oda ev. Gelin annemi istemiyo ben gidince nolcak.

Keske hayatımı bir video cekebilseydim en başından. Evet konusmasi ve bezini cikarmasi gerekiyordu ama kizdigimiz icin konusmadi da mesela amcasi dizi izleyince ece ses cikardi diye kizima bagiriyor neden cunku dizi izliyor. Surekli boyle kizim ses ypsa bagiriyolar yani ben kizima anca bir iki yapardim ama bunlar boyle napayim tabi ki vurmam cok pismanim ben küçücük cocuga elimi yapistiracak halim yok hafif kizardim

Çocuk anne şefkati ne muhtaçtır. Dediği şey çoçuk istismarına girer. Sizi fena yemişler. Kanıtlamak zorundalar bu . Ki bahsettikleri konuyu yalan şahitlikle kanıtlayamazlar . Ya da aile üyeleri şahitliğiyle. Onu da geçtim adam sizi bu söylediklerini mesaj yoluyla yazdıysa zaten sıçtığının resmi. Ne konuşursanız konuşun mesaj yazın. Mesajlar kanıtdır. Eğe bu söylediklerini mesajla yazdıyda durmanız hata! Çünkü salak gibi kendini ele vermiş. İstismar için gerçek kanıtlara ihtiyaç vardır basit bir konu değildir. Klasik çoçukla tehtdit. Genelde 8 yaşa kadar çoçuklar hatta çoçuk yaşı kaç olursa olsun ; ağır bir durum yok veya siz velayeti vermediğiniz sürece anneye bırakılır. İş ev ve durum belirli yaşlarda baba tarafından karşılanabilir diye düşünülür. Nafaka tazminat ile. Anladığım kadarıyla da küçük çocuğunuz. Bence çıkın evden elinizde böyle bir kanıt varken durmayın. Eğer korkuyorsanız da habersiz çıkın gerekirse ; ama hemen polise şikayet edin evden çıkar çıkmaz. Tehdit edildiğinizi uzaklaştırılma çıkartın ve korunma . Çocuğunuz ile tehlikeli bir durum çünkü. Ailenizin yanına geçin.

İnternetten guzel seyler okudukca pişman oldum kızdığım için bile ve o kadar haklisiniz ki...
O ortamda kim olsa o hale gelir. Ortamdaki negatif durumlar sizin sabrinizi tasiriyor. Cocugunuza karsi sabriniz kalmıyor. Ayrilin. Cocuk icin bu ortam daha kötü. Korkmayin velayet konusunda sıkıntı olmaz.

Ee o geline de yazik. Cesaretli olabilseniz annenizle siz ayri eve ciksaniz. Siz calissaniz anneniz cocuk baksa. Veya tam tersi.

Çocuğu size verirler, nafakanızıda alırsanız, eğer evlendikten sonra bir mal alındıysa o da ortak olur mahkeme yarısını size verir ben bilgilendireyim karar sizin ama haklarınızı bilin inşallah her şey yoluna girer sizin ve kızınız için en iyisi olur..

Çok teşekkür ederim elimde darp raporum vsr eger esim kizimi alirim diye diretirse onu da hakaretleri de cikaracagim ortaya

Annenein anneliğe uygun olmayan davranışı yada çocuğa karşı ağır bir şiddeti yoksa çocuk anneye verilir. Ayrıca eşi anne ve kardeşi ile yaşamaya zorlamak kusurlu harekettir ve boşanma nedenidir.

Bu evlilik acaba severek mi oldu görücü usulü mü yani çok berbat hadi adam kendisi çok iyi annesine kanıyor desen annesinin yaptıklarını jettirler ispat edersin de adam da hiç hayır yok boşanma diye tavsiyede bulunmayacağım boşan bizim de böyle komşu var kız 16 yaşında geldi şu an 30 geçik bir gün annesine gidemedi bunca yıl kendi akrabalarından bir kişide misafir gelemedi evde televizyon bile seyrettirmiyorlar köle hayatı şimdi yaşlandılar da köye gittiler gelin rahat etti biraz ama görümcesi karşısında oturuyor kendileri yoksa ona tembihliyorlar dışarı adım atamıyor rahat rahat senin durumun da buna benziyor buda zamanında boşanmadı şuan çok pişman boşanmak istiyor ama onun ailesi ona sahip çıkmıyor senin ailen sana sahip çıkıyorsa hemen boşan Kocana da bu çocuk benim sen sadece doğurdun diyor ya sende ona ben bu çocuğu sana değil kendime doğurdum de sen çok istiyorsan başka kadınlardan yapabilirsin de

Bu evlilik acaba severek mi oldu görücü usulü mü yani çok berbat hadi adam kendisi çok iyi annesine kanıyor desen annesinin yaptıklarını jettirler ispat edersin de adam da hiç hayır yok boşanma diye tavsiyede bulunmayacağım boşan bizim de böyle komşu var kız 16 yaşında geldi şu an 30 geçik bir gün annesine gidemedi bunca yıl kendi akrabalarından bir kişide misafir gelemedi evde televizyon bile seyrettirmiyorlar köle hayatı şimdi yaşlandılar da köye gittiler gelin rahat etti biraz ama görümcesi karşısında oturuyor kendileri yoksa ona tembihliyorlar dışarı adım atamıyor rahat rahat senin durumun da buna benziyor buda zamanında boşanmadı şuan çok pişman boşanmak istiyor ama onun ailesi ona sahip çıkmıyor senin ailen sana sahip çıkıyorsa hemen boşan Kocana da bu çocuk benim sen sadece doğurdun diyor ya sende ona ben bu çocuğu sana değil kendime doğurdum de sen çok istiyorsan başka kadınlardan yapabilirsin de

Merhaba küçük çocukları mahkeme annenin ruh sağlığı bozuk olmadığı sürece hep annesine veriyor. Ihanet eden kadınlara pavyonda çalışan kadınlara bile velayet veriliyor. Iciniz rahat olsun. Anne çocuğu diye söz boşa kurulmamış. Rabbim evladinizla hep güzel günler göstersin INSAALLAH.

Kaynanana esine olan sinirini caninin parcasindanmi cikardin yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…