- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
Haftaya babamin kur an i var yani mevlut. Ve esim bana kizini birak git kur an a diyo. Sebep ise mezhep farkliligi annemlerden bir hoca bile gormemi istemiyor kizi okuyacaklar saniyor ve bnaa guvenmiyor. Kiz benim benden oldu sen sadece dogurdun bana ait diyo. Bende sen sinirini aşıyorsun dedim artik fazla oluyorsun dedim. Ama ne yapacagimi bilmiyorum. Ben bu adamdan bosanmak istiyorum ama kayinvalidemle ayni evde oldugumuz icin kayinvalidem esimi fazlasiyla dolduruyor bi yandan annem ben seni alirim ama kizina yazik diyor esime de oyle demis. Ben artik cok mutsuz ve huzursuz stresli bir anneyim ve kendime bir birey olamıyorum. Ne yapmam gerek. Kayinvalidem bana ima ederek ( hic beklemediğin pisiriklar neler yapiyor) diyerek laf carpti ben artik sizden duzgun bir fikir istiyorum lutfen bana yardimci olun 26 yasindayim ve guvensizlik huzursuzluk sorunu yasiyorum
Eşiniz öyle istedi diye çocuğu evde bırakmayacaksınız tabi ki. Dinlemeyin yanınızda götürün. Laf ederse "ben annesiyim buna ben karar veririm" deyin..
Ben sizin boşanabileceğinizi sanmıyorum. Yıllarca çocuğu o ortama maruz bırakacaksınız malesef.
Dövüyor dediler diye hakim hemen onlara inanmaz.
Ağzınız laf yaparsa çektiklerinizi anlatırsınız siz de. "Çocuğu tv ye maruz bırakıyorlar. Kendi işleri için benim birebir ilgilenmemi önlüyorlar. Bu da çocuğun gelişimini etkiliyor. Tek başımıza parka bile gidemiyoruz esir hayatı yaşıyoruz. Sürekli annesinin eteklerinde dolanan büyüyememiş bir erkekle evliyim" dersiniz..
Siz kimsenin kölesi değilsiniz. Kadınsınız diye her denileni dinlemek ve yapmak gibi bir sorumluluğunuz yok. Silkelenip kendinize gelin. Çocuğunuz da sizin gibi mi olsun istiyorsunuz?
Bir hamleye bakar kurtulmak ama işte cesaret..