• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMA DAVASİNDA VELAYET

Haftaya babamin kur an i var yani mevlut. Ve esim bana kizini birak git kur an a diyo. Sebep ise mezhep farkliligi annemlerden bir hoca bile gormemi istemiyor kizi okuyacaklar saniyor ve bnaa guvenmiyor. Kiz benim benden oldu sen sadece dogurdun bana ait diyo. Bende sen sinirini aşıyorsun dedim artik fazla oluyorsun dedim. Ama ne yapacagimi bilmiyorum. Ben bu adamdan bosanmak istiyorum ama kayinvalidemle ayni evde oldugumuz icin kayinvalidem esimi fazlasiyla dolduruyor bi yandan annem ben seni alirim ama kizina yazik diyor esime de oyle demis. Ben artik cok mutsuz ve huzursuz stresli bir anneyim ve kendime bir birey olamıyorum. Ne yapmam gerek. Kayinvalidem bana ima ederek ( hic beklemediğin pisiriklar neler yapiyor) diyerek laf carpti ben artik sizden duzgun bir fikir istiyorum lutfen bana yardimci olun 26 yasindayim ve guvensizlik huzursuzluk sorunu yasiyorum

Eşiniz öyle istedi diye çocuğu evde bırakmayacaksınız tabi ki. Dinlemeyin yanınızda götürün. Laf ederse "ben annesiyim buna ben karar veririm" deyin..

Ben sizin boşanabileceğinizi sanmıyorum. Yıllarca çocuğu o ortama maruz bırakacaksınız malesef.

Dövüyor dediler diye hakim hemen onlara inanmaz.
Ağzınız laf yaparsa çektiklerinizi anlatırsınız siz de. "Çocuğu tv ye maruz bırakıyorlar. Kendi işleri için benim birebir ilgilenmemi önlüyorlar. Bu da çocuğun gelişimini etkiliyor. Tek başımıza parka bile gidemiyoruz esir hayatı yaşıyoruz. Sürekli annesinin eteklerinde dolanan büyüyememiş bir erkekle evliyim" dersiniz..

Siz kimsenin kölesi değilsiniz. Kadınsınız diye her denileni dinlemek ve yapmak gibi bir sorumluluğunuz yok. Silkelenip kendinize gelin. Çocuğunuz da sizin gibi mi olsun istiyorsunuz?
Bir hamleye bakar kurtulmak ama işte cesaret..

Offff sinirlerim bozuldu okurken. Cocugu dovuyorsan sinirlerine hakim olamiyorsan alma zaten yanina.. esinde ailesi de sende hepiniz garipsiniz. Daha omce de konu acan siz degil misiniz disari ciktiginda basi donen??

Offff sinirlerim bozuldu okurken. Cocugu dovuyorsan sinirlerine hakim olamiyorsan alma zaten yanina.. esinde ailesi de sende hepiniz garipsiniz. Daha omce de konu acan siz degil misiniz disari ciktiginda basi donen??

Hayir benim ilk konum

Hayir benim ilk konum
Ben cok uzuluyorum bebeleri cocuklari dovenlere kotu davrananlara. Yazik degil mi onun en guvendigi kisi sensin. Kimbilir ne cok kırılıyor minicik kalbi. Lutfen yapma lutfen. Bende anneyim tabi ki sinirler geriliyor ama dövecek bagiracak kadar degil. Evet sorunlarin buyuk ama bebegine sarilacagina dovmek ne demek. Ne yaparsan yap bosan devam et beni hic ilgilendirmiyor ama bebegine lutfen bunu yapma. Icimi parcaladin.yazik bak konusamiyormus 3 yasinda belki de korkudan.bir doktora psikiyatriye filan gotur.bakilsin.

Kiz benim benden oldu sen sadece dogurdun bana ait diyo.

Siz de "sen de babandan oldun, anan sadece doğurdu. Diğer tarafta pek bir işine yaramayacak" deseydiniz. Adamın biyoloji bilgisi zaten sıfır ama vicdan denen bir şey de yok.

Hadi gencecik yaşta evlendiniz de beraber oturmayı niye kabul ettiniz? Evlenirken bile anasından ayrılamayan adamın kabile hayatına katılınca ne olmasını bekliyordunuz?
Bu kadar zaman sabretmeniz de ayrı hata. Ortada yuva falan yok, çocuğunuza yazık etmeyin. Çocuğu sizden alamazlar. Kendiniz için yapmıyorsanız çocuğunuz için ayrılın bu insanlardan.

Çok üzülüyorum böyle şeyleri okudukça. Ah güzel kadın, evlenmeden önce keşke şart koşsaydın ailenle aynı evde yaşamam diye. Kabul etmezse istemeseydin. Aynı evde olmaz çünkü biliyorum herkesin kendine ait yuvam duyabildiği dört duvarı olmalı. Eşinle ayrılma konusunda çok haklısın hatta keşke bu zamana kadar kendine bunları yaratmalarına izin vermeseydin. Ailenle gorusmeni istemeyen bi adam senin için ne kadar hayırlı bir eş olabilir ki? Herkes yerini bilecek kayinvalidene de yazıklar olsun. Ama kusura bakma burada en suçlu kişi eşin. Annesine kalkıp eşime saygı duy demeyi bilmeliydi. Biz kadınlar olarak aslında o kadar güçlü varlıklarız ki bi türlü başkasına muhtaç olmadigimizi kabullenemiyoruz. Dik dur kendine guven ve bosan. Sakın korkma çocuğunu asla senden ayıramaz. Çocuğunun sana ihtiyacı var bu yaşlarda. Asla bisey ispatlayamaz.

Cocugunuz tırnaklarını yiyorsa psıkolojık bir sorunu vardır,

İşte hemen çocuk yapmanın zararları olan çocuğa oluyor.
Evliliğinizi oturtmadan ne diye yaparsınız anlamıyorum şimdi konu bu değil diyeceksiniz ama tam da bu.
İlk zamanlar korunduğu zaman da çocuk olması zorlaşıyor diyorlar o yüzden herkes Birtane olsun nasıl olsa olacak diye düsünülüyor

Dün eşimle disari cikicaktik kapiya indim o da annesine demis sende gel. Haberim yok tabi biz gidiyoduk yolda annesi aradi esim beni birakti onu almaya gitti neyse. Annemin dukkani var orda oturduk iki saat filan geldik eve esimin basi agriyor annesi arabada ne dediyse artik agir konusmus herhalde. Uyudu uyandi yemek yencek sofra kurdum. Neyse yiyemedi esim kalkti baska koltuga oturdu annesi de yanina ben kapıdan cikarken Allah belanı versin dedi bana. Ve iki kez de agzina s.ctigim.... ben ise sessiz kaldim esimle ayni yataga girdik sirtimi dondum ve dedim annen boyle dedi duymadim dedi...

Ve iki kez de agzina s.ctigim.... ben ise sessiz kaldim esimle ayni yataga girdik sirtimi dondum ve dedim annen boyle dedi duymadim dedi...

Böyle bir hakaret cümlesini duyduğun anda konuşacaksın "sen ne diyorsun" diye...bu soruyu o anda soracaksın..iki Tokat yiyeceğini de bilsen soracaksın ki....bir daha sana aynı cümleyi kullanamayacağnı bilsin.....

Sessizce lafı yiyip, sonra duymadın mı derseniz siz her hakarete layık görürler....biraz Çirkef olmayı deneyin...

Dün eşimle disari cikicaktik kapiya indim o da annesine demis sende gel. Haberim yok tabi biz gidiyoduk yolda annesi aradi esim beni birakti onu almaya gitti neyse. Annemin dukkani var orda oturduk iki saat filan geldik eve esimin basi agriyor annesi arabada ne dediyse artik agir konusmus herhalde. Uyudu uyandi yemek yencek sofra kurdum. Neyse yiyemedi esim kalkti baska koltuga oturdu annesi de yanina ben kapıdan cikarken Allah belanı versin dedi bana. Ve iki kez de agzina s.ctigim.... ben ise sessiz kaldim esimle ayni yataga girdik sirtimi dondum ve dedim annen boyle dedi duymadim dedi...

Neden sessiz kaldın peki, sen sessiz kaldıkça bu şiddet artarak devam edecek. Tam fırsatıymış olay çıkarmanın. Eğer olay çıkarmazsan bu adamdan sessiz sedasız boşanamazsın.

Allah aşkına git annenin evine ne biçim insanlar ne biçim baba. Bu adamla yetiştireceğin çocuk da psikolojik olarak çok sağlıklı olmaz emin ol. Resmen ömür törpüsüler arkana bile bakma. Mahkeme de çocuğu sana verir merak etme.

Sadece kabuğunuzu kırıp, ufak bir cesaretinize bakar hayatınızı kurtarmanız. Gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ne demek çocuğu annene götüremezsin, abinin nişanına gidemezsin vs. Ağaç kavuğundan çıkmadınız ya. Kendisi annesinin eteğinden ayrılıp ayrı ev tutamıyor, sizin ailenizi hiçe sayıyor. Bencillik, vicdansızlık, merhametsizlik.

Alın çocuğunuzu, bir kaç parça giyim eşyanızı çıkın o evden. Ailenizin yanına gidin. Ama ailenizle de konuşun. Dimdik dursunlar arkanızda. Aman pişman oldu, aman evladın ayrı büyümesin diye dönüş yapmasınlar sonra. Sizde kararlı durun. Şu saatten sonra mucize olup nur yağmaz üstlerine bunu beklemeyin. İnsan hayata bir kez geliyor ve sadece bir kez yaşama şansımız var. Yaşınızda çok genç yeni baştan bir hayat kurun kendinize.

kusura bakmayın size müstahak.beni taşlayacaklar da taşlasın..şu internete girmeyi biliyorsunuz yalanla çocuğunuzu alamayacaklarını öğrenmeniz lazımdı..mahkeme pedagog getirir ve sizin çocuğa zarar verip vermediğinizin kararını gayette verebilirdi..ama siz bu hayatı seçtiniz bu sebeple ben sizin gibilere ne kızabiliyorum ne üzülebiliyorum..

kayınvalideyle oturmayı kabul etmeyecektiniz başta.sorun bu mu diyeceksiniz belki. ama sorunun başlangıcı bu.aile olamamışsınız.hemen de çocuk olmuş. oldukça sağlıksız bir ortam.huzur beklemeyin bu evde.eşiniz adam olup da ayrı eve çıkalım sorunların üstesinden gelelim derse tekrar deneyebilirsiniz.yok anam da anam deyip hala anasının kucağında yaşayacaksa boşanın çocuğa da yazık. çocuğu size verirler küçük daha.ayrıca 3 yaşındaki çocuk tuvalet eğitimini almış olmalıydı.

Siz %100 bosanin, alin basinizi gidin, kacin.
Adam bir garip, kv bedava hizmetci buldum kafasinda.

Bugun aykiri bir gunumdeyim sanirim. Gecende bir uye kv konusunda siz de kayinvalidenize evi dar edin. Kocaniza da ben demedim ben etmedim deyin minvalinde bir akil vermisti. Pek humanistce degil kabul ediyorum ama dise dis goze goz bazen.
Hastayim de ise guce kosturma.

Cocuguna asla vurma. Kv ye besledigin kizginligin faturasini ona kesme.

Co
Neden sessiz kaldın peki, sen sessiz kaldıkça bu şiddet artarak devam edecek. Tam fırsatıymış olay çıkarmanın. Eğer olay çıkarmazsan bu adamdan sessiz sedasız boşanamazsın.
Çocuğu aldı kucagimdan bugunn cocugum agladi bna gelmek istedi tartistik annemi cagirdi annem geldi biraz onlara biraz bna nutuk cekti. Kaynanam yanimizdayken anneme dedim annesinin kolunun altina giriyor lafindan çıkmıyor. Kaynanamin dedigi ise : ne yapacakti peki ?

Bide kocam anneme diyo giderse eceyi alamaz mahkeme vermez eceyi filn ben ne b.k yicem annemde ben bosanirsam kaldiramaz ben napicam ?

Back