Haftaya babamin kur an i var yani mevlut. Ve esim bana kizini birak git kur an a diyo. Sebep ise mezhep farkliligi annemlerden bir hoca bile gormemi istemiyor kizi okuyacaklar saniyor ve bnaa guvenmiyor. Kiz benim benden oldu sen sadece dogurdun bana ait diyo. Bende sen sinirini aşıyorsun dedim artik fazla oluyorsun dedim. Ama ne yapacagimi bilmiyorum. Ben bu adamdan bosanmak istiyorum ama kayinvalidemle ayni evde oldugumuz icin kayinvalidem esimi fazlasiyla dolduruyor bi yandan annem ben seni alirim ama kizina yazik diyor esime de oyle demis. Ben artik cok mutsuz ve huzursuz stresli bir anneyim ve kendime bir birey olamıyorum. Ne yapmam gerek. Kayinvalidem bana ima ederek ( hic beklemediğin pisiriklar neler yapiyor) diyerek laf carpti ben artik sizden duzgun bir fikir istiyorum lutfen bana yardimci olun 26 yasindayim ve guvensizlik huzursuzluk sorunu yasiyorum
Offff sinirlerim bozuldu okurken. Cocugu dovuyorsan sinirlerine hakim olamiyorsan alma zaten yanina.. esinde ailesi de sende hepiniz garipsiniz. Daha omce de konu acan siz degil misiniz disari ciktiginda basi donen??
Ben cok uzuluyorum bebeleri cocuklari dovenlere kotu davrananlara. Yazik degil mi onun en guvendigi kisi sensin. Kimbilir ne cok kırılıyor minicik kalbi. Lutfen yapma lutfen. Bende anneyim tabi ki sinirler geriliyor ama dövecek bagiracak kadar degil. Evet sorunlarin buyuk ama bebegine sarilacagina dovmek ne demek. Ne yaparsan yap bosan devam et beni hic ilgilendirmiyor ama bebegine lutfen bunu yapma. Icimi parcaladin.yazik bak konusamiyormus 3 yasinda belki de korkudan.bir doktora psikiyatriye filan gotur.bakilsin.Hayir benim ilk konum
Kiz benim benden oldu sen sadece dogurdun bana ait diyo.
İlk zamanlar korunduğu zaman da çocuk olması zorlaşıyor diyorlar o yüzden herkes Birtane olsun nasıl olsa olacak diye düsünülüyorİşte hemen çocuk yapmanın zararları olan çocuğa oluyor.
Evliliğinizi oturtmadan ne diye yaparsınız anlamıyorum şimdi konu bu değil diyeceksiniz ama tam da bu.
Koşa koşa git o zaman neyi bekliyorsunAilemi tanisaniz kosarak gidin derdiniz...
Ve iki kez de agzina s.ctigim.... ben ise sessiz kaldim esimle ayni yataga girdik sirtimi dondum ve dedim annen boyle dedi duymadim dedi...
Dün eşimle disari cikicaktik kapiya indim o da annesine demis sende gel. Haberim yok tabi biz gidiyoduk yolda annesi aradi esim beni birakti onu almaya gitti neyse. Annemin dukkani var orda oturduk iki saat filan geldik eve esimin basi agriyor annesi arabada ne dediyse artik agir konusmus herhalde. Uyudu uyandi yemek yencek sofra kurdum. Neyse yiyemedi esim kalkti baska koltuga oturdu annesi de yanina ben kapıdan cikarken Allah belanı versin dedi bana. Ve iki kez de agzina s.ctigim.... ben ise sessiz kaldim esimle ayni yataga girdik sirtimi dondum ve dedim annen boyle dedi duymadim dedi...
kusura bakmayın size müstahak.beni taşlayacaklar da taşlasın..şu internete girmeyi biliyorsunuz yalanla çocuğunuzu alamayacaklarını öğrenmeniz lazımdı..mahkeme pedagog getirir ve sizin çocuğa zarar verip vermediğinizin kararını gayette verebilirdi..ama siz bu hayatı seçtiniz bu sebeple ben sizin gibilere ne kızabiliyorum ne üzülebiliyorum..Dün eşimle disari cikicaktik kapiya indim o da annesine demis sende gel. Haberim yok tabi biz gidiyoduk yolda annesi aradi esim beni birakti onu almaya gitti neyse. Annemin dukkani var orda oturduk iki saat filan geldik eve esimin basi agriyor annesi arabada ne dediyse artik agir konusmus herhalde. Uyudu uyandi yemek yencek sofra kurdum. Neyse yiyemedi esim kalkti baska koltuga oturdu annesi de yanina ben kapıdan cikarken Allah belanı versin dedi bana. Ve iki kez de agzina s.ctigim.... ben ise sessiz kaldim esimle ayni yataga girdik sirtimi dondum ve dedim annen boyle dedi duymadim dedi...
Çocuğu aldı kucagimdan bugunn cocugum agladi bna gelmek istedi tartistik annemi cagirdi annem geldi biraz onlara biraz bna nutuk cekti. Kaynanam yanimizdayken anneme dedim annesinin kolunun altina giriyor lafindan çıkmıyor. Kaynanamin dedigi ise : ne yapacakti peki ?Neden sessiz kaldın peki, sen sessiz kaldıkça bu şiddet artarak devam edecek. Tam fırsatıymış olay çıkarmanın. Eğer olay çıkarmazsan bu adamdan sessiz sedasız boşanamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?