- 19 Şubat 2025
- 49
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi erkekannesi2024
Yok vefat ettiKayınpederiniz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok vefat ettiKayınpederiniz var mı?
Koy yeri yani herkes oyle yasiyorSiz niye böyle alt alta üst üste yaşıyorsunuz
siz kendinize böyle neler yapıyosunuz ya üzülüyorum valla ya herkes damdan atlasa sende mi atlican kocan dolarla para kazanıyor sen bunun farkında mısınKoy yeri yani herkes oyle yasiyor
Bi hayrini gormedim o paraninsiz kendinize böyle neler yapıyosunuz ya üzülüyorum valla ya herkes damdan atlasa sende mi atlican kocan dolarla para kazanıyor sen bunun farkında mısın
Eeee ne anladın yurdagül bu evlilikten ?Bi hayrini gormedim o paranin
Valla bi sey anlamadim oyle bi hevesle evlendim cok seviyordum cunku gerisini hic dusunmedim hatta cocugum olacagini bile dusunmedim. Cezami cekiyorumEeee ne anladın yurdagül bu evlilikten ?
Valla geçmiş olsun millet köyden şehre göç eder siz tam tersi üstüne kv elti çoluk çocuk kabus resmenValla bi sey anlamadim oyle bi hevesle evlendim cok seviyordum cunku gerisini hic dusunmedim hatta cocugum olacagini bile dusunmedim. Cezami cekiyorum
Kaç yıllık evlisiniz?ne biçim bir yaşayış bu
Cenub Zonası mıKoy yeri yani herkes oyle yasiyor
cilek.yagmuru
bulca
gizemliasli [/USER] ne istiyorsunuz siz benden?!ne?!ya rahat bırakın bir salın beni her konuda bşr alay emojisi siz kendinizi ne zannediyorsunuz?!siz çok mu iyisiniz?Şunu da hatırlatayım Allah alay edenleri sevmez!.evet benim yaşayışım da zor bir yaşamdır ve hala da zannımca öyle.şimdi arkaya bakınca neleri yaşamışım nelere baş etmişim dayanmışım ne kadar da güçlü biri olmuşum diyorum kendime.ben de istemezdim ama oldu başıma geldi ne yapa bilirim şimdi?!söyleyin !
İstediklerini söylesinler ellerinde delil yokGuya ben kotu yola dusmusumistira atacaklarmis benim telefonum bile yok babamin evjne gitmeyeli aylar oluyor arkadaslarimla bile konusamiyorum ama nasi oluyorsa ben kotu yola dusmusum, bunu mahkemede soyleseler hakim kanit istemezmi zaten onlarin soyledigine inanacak degil ya
Sen de bir alemsin NilüferKaç yıllık evlisiniz?ne biçim bir yaşayış bu
Unuttuğumu kim söyledi bacım?asıl siz bir alemsiniz.soru sormak da mı yasak?)Sen de bir alemsin Nilüferdüne kadar sende aynı yaşayış şeklideydin ne çabuk unuttun
![]()
SimalCenub Zonası mı
Doldurusa gelmiyor aslinda oyle davraniyor“Kocamı seviyorum içkisi kumarı yok “ diyorsun ama annesinin dolduruşuna geliyorsa üzgünüm kocan hiç de iyi bir koca değil.ayrıca anlaşamadığınızı bile bile sizi aynı evde oturmaya mecbur edemez.çok iyi bir koca madem tutsun bir ev çocuğuna eşine huzurlu ortam sağlasın.
Pardon da kimsenin kimseye el kaldırma gibi bi hakkı yok. Eşiniz adam olsaydı zaten size yapılanlara karşı çıkardı. Bu kadın oğlundan cesaret alarak size bu şekilde davranıyor. Siz de kocamın şu tarafı iyi bu tarafı iyi diye olumlamaya çalışıyorsunuz. Siz eşinizden daha safsınız valla2 gun once kaynanam ile buyuk bi tartisma yasadik. Mutlaka her evde vardir tartisma ama bu kadin her tartismada bana kufur ve hakaret ediyor en son dayanamadim cocugumu alip gidecegim dedim ve beni dovmege kalkti resmen el kaldirdi bana eltim zorla aldi beni elinden neymis efendim cocugu babamin evinden getirmemisim. Kocamda yurtdisinda ama zaten burda olsaydi "da pek bi sey degismeyecekti cunku o zaten doldurur oglunu. Tamam biraz annesine duskun biraz saf ama Kocami seviyorum ickisi sigarasi yok calisir ekmegini tastan cikaran bi adam cocuguda ondan ayirmak istemiyorum ama kaynanama dayanamiyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum
Allah onu ıslah etsin bildiği gibi yapsın Allah ona ilahi adaleti bir an önce tecelli ettirsin inşallah böyle kaynanalarin yatacak yeri yok2 gun once kaynanam ile buyuk bi tartisma yasadik. Mutlaka her evde vardir tartisma ama bu kadin her tartismada bana kufur ve hakaret ediyor en son dayanamadim cocugumu alip gidecegim dedim ve beni dovmege kalkti resmen el kaldirdi bana eltim zorla aldi beni elinden neymis efendim cocugu babamin evinden getirmemisim. Kocamda yurtdisinda ama zaten burda olsaydi "da pek bi sey degismeyecekti cunku o zaten doldurur oglunu. Tamam biraz annesine duskun biraz saf ama Kocami seviyorum ickisi sigarasi yok calisir ekmegini tastan cikaran bi adam cocuguda ondan ayirmak istemiyorum ama kaynanama dayanamiyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum
Kocana soyle ya beni yanina al yada yanima gel ayri eve cikalim yoksa bu annen bana psikolojik siddet uyguluyor de.ya bu isi cozer yada bu evlilik sallanir o kadinin tavirlariyla..kimse oyle kaynanayi cekmez.2 gun once kaynanam ile buyuk bi tartisma yasadik. Mutlaka her evde vardir tartisma ama bu kadin her tartismada bana kufur ve hakaret ediyor en son dayanamadim cocugumu alip gidecegim dedim ve beni dovmege kalkti resmen el kaldirdi bana eltim zorla aldi beni elinden neymis efendim cocugu babamin evinden getirmemisim. Kocamda yurtdisinda ama zaten burda olsaydi "da pek bi sey degismeyecekti cunku o zaten doldurur oglunu. Tamam biraz annesine duskun biraz saf ama Kocami seviyorum ickisi sigarasi yok calisir ekmegini tastan cikaran bi adam cocuguda ondan ayirmak istemiyorum ama kaynanama dayanamiyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum