• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin bana hakaretleri

Ben cocugumu sahillendigim icin zaten bu olaylar buyuyor. Asla laf altinda kalmam
Laf altinda kalmasaniz ne olacak onun evinde yasiyorsunuz hakaret yiyorsunuz iftiraya ugruyorsunuz daha ne olcak? Sizin kendi eviniz yok mu? Esiniz niye yaninizda degil ya da siz gidin onun yanina boyle ayri evlilik mi yasanir atmis sizi basindan annesinin evindesiniz zaten istedigini yapiyordur kendisi

Laf altinda kalmasaniz ne olacak onun evinde yasiyorsunuz hakaret yiyorsunuz iftiraya ugruyorsunuz daha ne olcak? Sizin kendi eviniz yok mu? Esiniz niye yaninizda degil ya da siz gidin onun yanina boyle ayri evlilik mi yasanir atmis sizi basindan annesinin evindesiniz zaten istedigini yapiyordur kendisi
Istedigini yapiyor derken. Calisiyor herkes kocasini tanir bende taniyorum. Zaten sadece bir aydir evde degil bebekten sonra ben yurt disina gidemedim sadece

Bunlar dümdüz adam itemleri zaten extra bir özellik değil daha bir ev açamamış annesinin lafıyla dolduruşa gelebilecek saçma sapan bi tip bence
Ya doldurusa gelmiyor slinda gercekleri bilip susuyor diyelim cok baskici ailesi var abileri ablalari ota bœka karisiyorlar kocam bile basedemez ailesiyle

Ya doldurusa gelmiyor slinda gercekleri bilip susuyor diyelim cok baskici ailesi var abileri ablalari ota bœka karisiyorlar kocam bile basedemez ailesiyle
Kocanın bile baş edemediği saçma sapan insanlarla sen niye uğraşıyosun ? Kendi evladı sabredemiyo sanane yallah de geç git ya seni çok seven koca sana bir ev açsın zahmet olmazsa

Ana baba yurdu burasi ne bilim o4asi karisik zaten ic ice yasamak sikinti degil ki problem anasinin dilini tutamayisi
Ben olsam ic ice yasamayida sorun ederdim kendi evinin rahati varken kaynananin evi rahat gelmez. Ben kendi annemde bile rahat edemem gunlerce. Ana baba yurdu olunca ne oluyor onuda anlamadim. Bu kadar problem yasadiginiz insanla ayni evde yasamayin ben sandim eviniz hic yok.

Kocanın bile baş edemediği saçma sapan insanlarla sen niye uğraşıyosun ? Kendi evladı sabredemiyo sanane yallah de geç git ya seni çok seven koca sana bir ev açsın zahmet olmazsa
Cok sinirlendigimde alip bebegimi cikiyorum bi sekilde gondermiyorlar beni sorada zaten sinirim geciyor oyle kapanip gidiyor konu. Mesela 3 gundur ben suratina bile bakmiyorum ama kaynanam benimle konusuyor sanki hic bisey olmamis gibi

Cok sinirlendigimde alip bebegimi cikiyorum bi sekilde gondermiyorlar beni sorada zaten sinirim geciyor oyle kapanip gidiyor konu. Mesela 3 gundur ben suratina bile bakmiyorum ama kaynanam benimle konusuyor sanki hic bisey olmamis gibi
Siz niye böyle alt alta üst üste yaşıyorsunuz

2 gun once kaynanam ile buyuk bi tartisma yasadik. Mutlaka her evde vardir tartisma ama bu kadin her tartismada bana kufur ve hakaret ediyor en son dayanamadim cocugumu alip gidecegim dedim ve beni dovmege kalkti resmen el kaldirdi bana eltim zorla aldi beni elinden neymis efendim cocugu babamin evinden getirmemisim. Kocamda yurtdisinda ama zaten burda olsaydi "da pek bi sey degismeyecekti cunku o zaten doldurur oglunu. Tamam biraz annesine duskun biraz saf ama Kocami seviyorum ickisi sigarasi yok calisir ekmegini tastan cikaran bi adam cocuguda ondan ayirmak istemiyorum ama kaynanama dayanamiyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum
Kayınpederiniz var mı?

Back