- 4 Haziran 2018
- 298
- 416
- 18
- 35
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Gecen sene ocak ayinda bosandim. Sen protokolu ona bir sekilde imzalat. Sonra git davayi ac mahkeme gununu ona ibraz edersin. Ben yabliz gidip hallettim sadece bisanacagimiz gun mahkeme de karsikastikNe zaman boşandınız ? Yakın zamanda mı?
Bizim çocuk vs yok...
benim de hiçbir talebim yok...
10 güne kadar protokol ve dilekçe hazırlamam lazım..
Aynı anda birlikte gidip dava açmamız şart değil dimi? Konuşmuyoruz çünkü..
Bir de protokolü bir aracı ile gönderip imzalatacağım galiba, mahkeme posta yoluyla gönderim sağlıyor mu yoksa ben hazır mı etmem lazım?
Yok ya 3 ay nedir Allah korusun..Benim ki oldu once sihhoyeye gittim 3 ay sonraya veedilee ve hakimleri kan kustirici azarlatip bagiriyordu avukatimdan biliyieum bu is boyke olmayacak dedjm sincan daki bati adliyesine gittim 15 gunde bosandim karar sizin bie denemek lazim
Bagirmak mi neden bagiriyorlar ablamadim bizin imzaladigimiz seyleri okudular bize. Emin misiniz yeniden dusunnek istermisiniz dedi yok dedik bitti imza atip ciktik. Bu kadar. Bagirmak ne hakkina kiBenim ki oldu once sihhoyeye gittim 3 ay sonraya veedilee ve hakimleri kan kustirici azarlatip bagiriyordu avukatimdan biliyieum bu is boyke olmayacak dedjm sincan daki bati adliyesine gittim 15 gunde bosandim karar sizin bie denemek lazim
Kendim yazdim nette ornekleri var zaten. Ona benzer sekikde yazip imzalattimProtokolü kime yazdırdınız
Siz ne zaman bosandiniz benim 13 ay oldu. Bu siķintilari ven yasamadim sukurBenim ki oldu once sihhoyeye gittim 3 ay sonraya veedilee ve hakimleri kan kustirici azarlatip bagiriyordu avukatimdan biliyieum bu is boyke olmayacak dedjm sincan daki bati adliyesine gittim 15 gunde bosandim karar sizin bie denemek lazim
El yazısı mı olması lazım protokol ve dilekçenin ,yoksa bilgisayar çıktısı mı ?Kendim yazdim nette ornekleri var zaten. Ona benzer sekikde yazip imzalattim
Çalışıyorum şuan.. ama avukat masrafını karşılayacak kadar maddi gücüm yok..
Bir de çocuk yok ve herhangi bir talebim olmadığı İçin avukatsız da olabilir diye düşündüm ..
Sincan’da idi sanırım değil mi batı adliyesi, sıhhiyeye gitmeden direkt oraya gitsem oluyor mu ?
Ven bilgisatatda yazmistimEl yazısı mı olması lazım protokol ve dilekçenin ,yoksa bilgisayar çıktısı mı ?
Ben protokol yollayabilirim yollayacak olan yoksaİyi akşamlar hanımlar..
Bir önceki konumu biliyorsunuz,eşimle boşanıyoruz.. o istedi boşanmayı ama bu derece sessiz duran insanla davayı aç vs diye diyaloga vs girmek istemiyorum ben açacağım davayı...
Bu süreci hiç bilmiyorum.. Ankara da yaşıyorum.. anlaşmalı olacak,ondan hiçbir talebim yok,çocuk ta yok..avukat tutmayacağım bundan dolayı.. protokol ve dilekçe ile başvuruyorum sanırım..
Nasıl olacak tam olarak, protokol hazırlayıp birinden gönderip imzalamasını mı sağlayacağım yoksa adliyeye başvurduğum taktirde onlar gönderim sağlıyorlar mı ?
Dilekçede sadece benim imzam olması yeterli mi?
Dediğim gibi protokolü ben mi biri aracılığı ile göndereceğim yoksa mahkeme gönderir mi ?
Bir de avukat arkadaşlar varsa çocuksuz,hiçbir talep olmadan bir boşanma dilekçesi ve protokolü örneğinde bana yardımcı olabilirler mi?
Bir de son olarak avukatsız anlaşmalı boşanma davası açmak ne karara maal olur bana ?
Ben protokol yollayabilirim yollayacak olan yoksa
Hangi ek ?Ekte gönderdiğim olur mu ? doldurulacak kısımları tam doldurmayı bilmiyorum...
Bence bir avukat tutmalısın.avukat bana anlaşmayı şimdi imzalayın öğleden sonra davanız görülür.bugün biter demişti.bi de merak ettim eşinizle iletişim kurmadan kendi başınıza anlaşmalı nasıl boşanıyorsunuz.anlaşmalı boşanma için taraflar uzlaşmalı konuşmalı yani.ya da avukat tutun o geçsin iletişime eşinizle.İyi akşamlar hanımlar..
Bir önceki konumu biliyorsunuz,eşimle boşanıyoruz.. o istedi boşanmayı ama bu derece sessiz duran insanla davayı aç vs diye diyaloga vs girmek istemiyorum ben açacağım davayı...
Bu süreci hiç bilmiyorum.. Ankara da yaşıyorum.. anlaşmalı olacak,ondan hiçbir talebim yok,çocuk ta yok..avukat tutmayacağım bundan dolayı.. protokol ve dilekçe ile başvuruyorum sanırım..
Nasıl olacak tam olarak, protokol hazırlayıp birinden gönderip imzalamasını mı sağlayacağım yoksa adliyeye başvurduğum taktirde onlar gönderim sağlıyorlar mı ?
Dilekçede sadece benim imzam olması yeterli mi?
Dediğim gibi protokolü ben mi biri aracılığı ile göndereceğim yoksa mahkeme gönderir mi ?
Bir de avukat arkadaşlar varsa çocuksuz,hiçbir talep olmadan bir boşanma dilekçesi ve protokolü örneğinde bana yardımcı olabilirler mi?
Bir de son olarak avukatsız anlaşmalı boşanma davası açmak ne karara maal olur bana ?
Hiçbir talebim hiçbir isteğim yok...Bence bir avukat tutmalısın.avukat bana anlaşmayı şimdi imzalayın öğleden sonra davanız görülür.bugün biter demişti.bi de merak ettim eşinizle iletişim kurmadan kendi başınıza anlaşmalı nasıl boşanıyorsunuz.anlaşmalı boşanma için taraflar uzlaşmalı konuşmalı yani.ya da avukat tutun o geçsin iletişime eşinizle.
Avukata şöyle gerek var.birincisi davanız çabuk görülür.ikincisi eşiniz anlaşmaya yanaşmazsa avukatınız davayı çekişmeli açar.Hiçbir talebim hiçbir isteğim yok...
Avukata ne gerek var ki...
Anlaşmalı boşanılmıyor mu iletişim olmadan..
Belki eşiniz boşanmayı istemiyor.belki şartları var belki size dava açıp manevi tazminat talep edecek.belki sizi süründürmeyi planlıyor.kendi kendinize nasıl boşanacaksınız.
Bizde anlaşmalı ayrılacağız protokol işiyle o ilgilenecek ben altına imzamı atacağım.bi de mahkemeye gidip hakimin sorduğu soruya cevap vereceğim.Anlaşmanın manası şu demek biz ikimizde ayrılamak istiyoruz birbirimizden hiç bir talebimiz yok.yani eşinizin şu an ki düşüncesini bilmeden onunla konuşmadan anlaşmalı dava açamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?