- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Mahkemeye başvurmadan önce protokolü imzalaması lazım yani karşı tarafın...İnternete anlaşma protokolü diye yazın. Anlaşmalı olduğu için ikinizde imzalamanız lazım.Adliye de dilekçeyi ve dava harç parasını yatırıp davayı açarsınız. Dosyayı teslim ettikten yaklaşık 1 ay sonra boşanma kağıtlarınız dava gününüz ulaşır ikametinize.
Evet davacı olarak siz protokolü götürüp davayı açarsınız ama iki tarafın da imzalamış olması gerek..Mahkemeye başvurmadan önce protokolü imzalaması lazım yani karşı tarafın...
Bu durumda biri aracılığı ile eline ulaştırmam gerekiyor değil mi..
Bu süreci hızlandırma şansı var mı peki,dediniz ya 1 ay sonrası duruşma günü tarihi elinize ulaşır diye , bayağı sürecek bu durumda.. öne alma şansı var mı bu süreciEvet davacı olarak siz protokolü götürüp davayı açarsınız ama iki tarafın da imzalamış olması gerek..
Sıhhıyedeki adliye bu konuda oldukça yavaş genelde süreçleri böyle işliyor avukatsız..Avukatla hızlandırırsınız sadece..Bu süreci hızlandırma şansı var mı peki,dediniz ya 1 ay sonrası duruşma günü tarihi elinize ulaşır diye , bayağı sürecek bu durumda.. öne alma şansı var mı bu süreci
Maddi problemleriniz varsa adli yardım talebinde bulunabilirsiniz.
Canım eşinle iletişime geç o açsın davayı. Avukat tutsun bikaç günde bitiyormuş sormuştuk biz avukata..Çalışıyorum şuan.. ama avukat masrafını karşılayacak kadar maddi gücüm yok..
Bir de çocuk yok ve herhangi bir talebim olmadığı İçin avukatsız da olabilir diye düşündüm ..
Ben onunla iletişime geçmem ya. Açarım kendimCanım eşinle iletişime geç o açsın davayı. Avukat tutsun bikaç günde bitiyormuş sormuştuk biz avukata..
Avukat ücreti 3 bine yakındı sanırımBen onunla iletişime geçmem ya. Açarım kendim
Protokolü kime yazdırdınızBence avukata gerek yok bir arakdasim la ayni donem bosandik o bes bin verdi avukata ven hic birsey vermedim onu ku bir hafta surdu benim ki 20 gun. Paran cebinde kalir yeni duzen kurarken lazim olur.
Ne zaman boşandınız ? Yakın zamanda mı?Sihhiye ye verdim dilekcemi ven toplam 20 gunde bosanip soyadimi degistirdim. Bir protikol imzaladik ikimiz vizim cocugumuz vardi. Onun velayeti ev esyakari ona odenen nafaka mal varligi varsa uzerine hak talep etmeme herseyi yazdik imzaladik ikimiz sonra ven o evrakla gittim bir harc yatiriyorsun 200 kusur lira isin bitincr geri aliyorsin zaten o parayi. Bu kadar. Sonr agun veriyirlar sana hakim okuyor tmm mi diye sonra kabuk edip imza atio bitiriyorsun. Bu kadar kolay.
Sihhiye ye verdim dilekcemi ven toplam 20 gunde bosanip soyadimi degistirdim. Bir protikol imzaladik ikimiz vizim cocugumuz vardi. Onun velayeti ev esyakari ona odenen nafaka mal varligi varsa uzerine hak talep etmeme herseyi yazdik imzaladik ikimiz sonra ven o evrakla gittim bir harc yatiriyorsun 200 kusur lira isin bitincr geri aliyorsin zaten o parayi. Bu kadar. Sonr agun veriyirlar sana hakim okuyor tmm mi diye sonra kabuk edip imza atio bitiriyorsun. Bu kadar kolay.
Sincan’da idi sanırım değil mi batı adliyesi, sıhhiyeye gitmeden direkt oraya gitsem oluyor mu ?Benim tabsiyem sihhiye adliyesinden uzak dur o kadar yavas isliyir ki ben bir an once bosanmak icon bati adliyesine basvurdum
Protokolu ikiniz de imzalayip o sekilde dava acip surevi hizlandirabiliyorsjnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?