iyi niyetli ve barışacak adam ,4 ayda arar barışırdı..önceden de haber vermişsiniz eşyaları almaya geleceğim diye..
gerekli süreler verilmiş onlara..şimdi de üzerlerinden atmak için acele ettiler diyorlar
herşey olacağına varır..bir an önce huzura kavuşursun inşallah..
canım benim hiç canını sıkma herşey olacağına varıyor sen ne kadar çabalarsan çabala her şey boş karşıdaki adam olmayınca Allah öyle büyük ki ben daha iyi şeyler yaşatacağına inanıyorum.Ne kadar sevdim ben ne kadar ama neler oldu neler. Benim davam da açıldı. Beni aldattıgını ortaya çıkardım. Sürekli sevmediğinden bahsettiği yöre halkının kızlarıyla aldatmış beni. Ne yalvarmalar ne yakarmalar. O zaman hayatında ben yokmuşum ondan yapmış ben evimde olsam yapmazmış. Beni seviyormuş. Annemi, babamı aradı arasını düzeltmeye çalıştı ki yüzlerine bakmıyordu.Bekledim açmadım davayı sonra tayin olayına geldi sıra bu sene tayin isteyecektik sen nereyi istersen orayı yazalım dedi.Kandırmış. Bekledim. Sustum. Sonra yine değişti. Onun yaptığı aldatma değilmiş. Aldatma öyle olmazmış ve tayini annesininin yanına isteyecekmiş, onlar haklıymış hep, ben kötü niyetliymişim,iyi anlaşıp mutlu olacakmışız, onların eşime ihtiyaçları varmış o nereye giderse ben de oraya gidecekmişim.Onun yanında olmadığım için ben hatalıymışım. Onunla istemediğim bir yerde bir ömür geçirecekmişim.Önemi olan ailesi ben olsam ne olmasam ne. Benim aldatılmamın, kaç gece uykusuz kalmamın, o şehirde yaşamak istemememin önemi kalmadı birden. Ve benim herşeyi hazmedecek biri olduğumu kabullendi artık nasılsa affediyordum.Halbuki ben yuvam yıkılmasın diye bekledim.Dava açtın demek ki beni sevmiyorsun sen yıktın yuvamızı diyor. Ve yine ben suçlu oldum. Hala mutsuzum hala ağlıyorum.
Bak ben aldatılmayı bile hazmedecek kadar küçülmüştüm eşim düzelecek diye ama yine kandırdı. O yüzden adam değilse adam değildir.Hiç üzülme konuşsunlar elbet susacaklar hele senin mutluluğunu görsünler hiç konuşamayacaklar.
Canım benim ya senin adınada çok üzüldüm...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Sizin dava nezaman açıldı canım?Çocuk varmı?
canım yeni evliyim daha konuşmuştuk seninle hatırlayamadın sanırım çocuk yok 2 hafta oldu dava açılalı para pul eşya altınlarım(annesi almıştı altınlarımı)çektiğim kredi hiçbişi istemiyorum çabuk bitecek sanırım
Canım pardon hatırladım şimdi...Eski konularını da okudum...Çok üzüldüm inan.Eşin boşanma konusunda ne diyor peki?
o yanımda ol diyor benimle gel diyor sonra da sen suçlusun beni nasıl bırakırsın sevmiyorsun diyor kendinde suç yok artık öyle görüyor aldattıgını beni bıraktığını sözünden döndüğünü unuttu hemen artık suçlu benim artık onun göznde ama fazla sürmez ne halin varsa gör demesine az kaldı o sevse beni kaybedeceğini bile bile sözünden dönmezdi sevdiği falan yok sadece ev olsun temizlik yemek yapan biri olsun yeter varsa yoksa ailesi. Ben verdiği söze güvenerek aldatmayı bile affetmeyi göze almıştım ama o ne yaptı yine sözünden döndü. Bitti. O da kabullenir yakında çünkü biir ömür sevgili annesinin ve ablasının yanında olacak bu onun için büyük mutluluk sebebi.
Bu arada sen diğer mahkemeye katılacak mısın? Uzun sürmesin , seni yormasın?
Hakkında hayırlısı olsun canım.Olmuyorsa olmuyor malesef zorlamanın manası yok.Evet canım katılıcam.Benim şahitlerim dinlenicek.Yeni medeni kanuna göre mahkemeler öyle senelerce sürmüyor canım.En fazla 1 yıl dedi avukat.Bu yılın sonuna kadar bitermiş.İnan insan yıpranıyor üzülüyor ama napayım canım kolaymı öyle insanların hayalleriyle, umutlarıyla oynamak ve sonrada karalamak.Yaptığı yanına kar kalsın istemiyorum.Bu süreç beni çok yorsada, yıpratsada ben bu yola baş koydum ve yanına bırakmayacağım.Gözümde yaş kalmadı ağlamaktan.Ne hakkı var beni bukadar üzmeye..Erkekler bizim kadar duygusal değil mantığıyla bakıyorlar olaylara.Ben eminim barışsamda 1 yıla kalmaz yine boşanmanın eşiğinde olurdum belkide kucağımda bebeğimle.Oyüzden olmuyorsa şimdiden olmasın.Daha fazla zamanımı almasın.Kör şeytanlarına havale ediyorum onları dilerim gün yüzü, mutluluk yüzü görmezler...Benim ağladığımın daha beteri ağlasınlar inşşş
Kızlar bugün avukatım nisanda olan 2. celsem için şahitleri önce kendi dinlemek istedi.Şahitlerimi dinledi ve davayı kazanacağımızdan emin.Tedbir nafakasını eski eşim yatırmıyordu icraya koymuştuk yatırmış fakat avukatım dediki masraflar oldu oraya verdik.İlk celsede eski eşimin avukatı müvekkili adına demişki şiddetli geçimsizlik var ama davacıdan kaynaklı.Kızlar Allahımhepimize yardım etsin...Nelerle uğraşıyoruz.Ailemde diyorki madem nafakayı 5 aydır alamıyorsun avukatın alıyor masraf diye vazgeç adını üzerine alma diyorlar.Beni düşürdüğü durum için o adamdan nefret ediyorum
cnm sana anlatmıştım aynısını bizim avukatta dedi bana vermedi birikmiş nafakamı masraf oldu ona verdim dedi ne masrafıysa daha b,i kuruş nafaka geçmedi elime aman alsın onların olsun ne hayrını görceklerse
Bende bu yüzden nafakadan vazgeçmek o adamın bedduasını almak istemiyorum...
Canım o adamın sana ne bedduası tutar ne başka bişeyi rahat ol Rabbim seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın gönlüne ferahlik versin ins ss
Çok tşk canım...Sizlerde olmasanız napıcam benNasıl atlatıcam bu süreci?
Destekle cnm sevgiyle ilgiyle atlaticaksin ins Rabbim saglık nimetinden mahrum etmesin gerisi gelir gecer zaman acı da olsa çok ii bir ilaç akısına bırak herseyi üzülme böle biri icin yazık gözyaşlarına
Onun parasınıda alıp kullanmak istemiyorum aslındaKendinden ne hayır gördüm ki parasından ne hayır göreyim...Ama 11 aydır aileme karşı bile 1 kere aranmadım okadar beni sahipsiz bıraktı okadar umursamaz davrandı ki... Bazen acaba ben çokmu kötü biriyim de adam beni 11 aydır 1 kere aramadı diyorum
Lütfen artık sorgulamaktan vazgeç, sen kötü biri olduğun için olmadı bunlar, o kişinin yetersizliğinden oldu. Evliliğe hazır olmadığından, sorumsuzluğundan, anasının eteklerinin altından çıkamamasından oldu. Biraz sorumluluk duygusu olsa idi, biz ayrılıyoruz ama bir konuşsak da insan gibi ayrılsak böylesi bize yakışmaz derdi. O bunu demediği gibi neler yaptı biliyorsun. Bu kişi yüzünden kendini yargılamaktan sorgulamaktan vazgeç. Kendi değerini bil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?