yaşadıklarınızı takip etmeye çalıştım,yorum yapmadım ama okudum..
zor şeyler bunlar,inanın sabrınızın mükafatını alıcaksınız...
herşey gönlünüzce olsun..
peki canım şahitlerin varmı şahit olacaklarmı sana
o aracı kısıler umarım her ıkı tarafada aracı olmazlar
aklımdaydın
hanı ses kayıtları vardı ne oldu onlar
aglama canım yainşallah çok daha güzel günlerin olacak ilerde belkide hakkında böylesi hayırlıymış..
Allah yardımcınız olsun. üzülmeyin, buda geçer inşallah... Bugün ilk duruşma diye böyle oldunuz, alışacaksınız umarım, allah yardımcınız olsun. Ama ne olur ağlamayın, kendinizi üzmeyin
Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum ve kimseye yaşatmasın inşallah.
Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah. Çok üzmeyin kendinizi.
Herşeyde bir hayır vardır öyle düşünün...
İnşş canım güzel günler görürüm artık.Ağlamaktan yoruldum.10 aydır neler çektim.Bugün dahada yıkıldım nedense.Erkekler için nekadar kolay herşey
ewet bende aylardır hatta sene oldu çok kötü şeyler yaşadım halada ara ara yaşıyorum ama onlar bizim kadar üzülmüyorlar degmez bizde onlar için üzülmeyelim kendimizi düşünelim ama benim kendimden önce düşünmeme gereken 2 de çocugumvar senin çocugun yok atlatması boşvermek daha kolay olur dik dur ve seni düşünmeyen eş için gözyaşı dökme degmez böylesil erkeklere
Hiç üzmeyin kendinizi artık. Yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz. Boşanma davası sonuçlanınca bi kuş gibi hafifleyeceksiniz. Yeni hayatınıza merhaba diyeceksiniz. Aynı şeyleri ben de yaşadım, biliyorum. Gerçekten çok zor.
Zor günler evet ama sonrası güzel olacak. Ömür boyu üzülmektense şu son üzgün günlerinizi yaşıyorsunuz. Böyle düşünüp güçlü olmaya çalışın.
Allah yardımcınız olsun.
konularını hep okudum yaşadıklarını bilen sessiz bir takipçinim. sakın ağlama kendini bırakma Allah kullarına üstesinden gelemeyecekleri dert vermez.
içini hep ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?