• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM-BOŞANMA AŞAMASI

iyi de ben çağırdım onu oraya.gelmicem demişti.hadi lütfen geldi.demek ki uzak durmam gerekliymiş.suç bende be arkadaş
Orası öyle. Medeniyetsiz adama medenice yaklaşmak akıl karı değil. Bir musibet bin nasihatten iyidir derler bundan sonra ona göre davranırsınız.

Yani adamı yemeğe çağırıyorsun ondan sonra isteyeceğin 50000 tazminatı, tebligatı konuşuyorsun. Bırak başka yerde yesin yemeğini. Çocuk istiyorsa babasını ver babasına alsın gezsin getirsin. Sana söylediği sözlerin ne kadar çirkin olduğunun muhtemelen farkındasındır. Madem yapamıyorsunuz ki ayrılma aşamasındasınız benim görüşüm siz çok fazla bir araya gelmeyin.

Eski konularına baktım. Sen boşanmak istemiyorsun. İstiyorsun ki eşin değişsin pamuk gibi bir adam olsun evin düzenin bozulmasın. Bunu tabi ki herkes ister ama eşin değişecek birisi değil.

Sen değiştirmeye çalıştıkça onun da dengesini bozacaksın. Ayrı yaşadığın adamın evine gidip hayatını kontrol etmek, sarılmak, ağlamak; sonra da 50bin lira tazminat talep etmek, ailenle yaşadığın sorunlar nedeniyle ayrı eve çıkacağını söylemek falan adamı kışkırtır - kafasını karıştırır. Sanki beni boşama boşarsan senin istemeyeceğin şeyleri yaparım der gibi. Hani zaten boşanmak istemiyor adam da kapımda köle olsun değişsin diye yapıyorsun. Yapma... yoluna bakmaya çalış.

İkinizin de amaci barismak. Ama yigitlige mok surmemek icin cocugu bahane ediyorsunuz. İnsan gibi hadi barisalim demeyi beceremiyorsunuz iki tarafli

Medeni olmaya çalışmıyorsunuz ki, eşinizle birarda olmak ve hatta barışmak için açık bir kapı olumlu birşey bulmaya çalışıyorsunuz. Çocuk da bahane, görmek istiyorsa mesaj atarsınız gelir alır babası. Zorla aramalar, yanınıza çağırmalar... Adamın huyunu bilip , küfür yiyip geri dönmüşsünüz. Tebrik ederim.
Katılıyorum. Gonlunuz barismak için firsat kolluyor bence

Adam bildiğin hesabınızı ödememek için sizinle aynı lokantaya girmemiş, iğrenç zihniyet basit herif.

50 bin tazminat davası sonrası elinize sağlık mı diyecekti.
Oğlunuzu alın konuşun oğlum ben babanla görüşmek istemiyorum ama sen istediğin zaman görüş diyin yahu. Yani bu işin böyle biteceği belliymiş

Bence siz her seferinde tutacak bir dal arıyorsunuz. Ama davranışınız yanlış. Çözmek istiyorsanız yolu bu değil.
Çocuk babayı istiyorsa babayla çıkar görüşür. Bu aşamada bir araya gelmek yanlış. Geleceksenizde bu konuları konuşmamanız lazım. Maden maksat çocuğunuz mutluluğuysa susup anı yaşamanız lazım. Eşinizin tepkileri zaten agresif, 50000 i duyunca ne demesini bekliyordunuz ki?

Adamı zorla yanınıza çağırmışsınız. Zorla geldiği bir yemek masasında delirtmek için "sana tazminat davası açtım" demişsiniz. Sonra da ben medeni oldum diyorsunuz. Medeniliği epey yanlış anlamışsınız siz.

Ayrıca çocuk mutlu olsun diye gidilen, çocuğun olduğu bir ortamda tazminattan bahsetmek... Gerçekten Oğlunuzu düşünmüş olsaydınız kocanınızın huyunu bile bile çocuğun yanında böyle bir konu konuşmazdınız.

Ben yine çocuğa üzülüyorum bu durumda. Arada kalıp travma yaşıyor.

Çocuğun olduğu ortamda hangi cesaret bu konuyu açıyosunuz ya şaşırıyorum size artık adam zaten baştan sona ofsayf da sizde az değilsiniz

Back
X