Boşanma Davamda İlk Celsem Bugün Görüldü :(

Güzelim öncelikle geçmiş olsun... tabiki arkadan pek çok laf edilecek. yani süper kadındı da biz kıymetini bilemedik mi diyecekler sanıyorsun?hem neden sana bunları yetiştiriyorlar?sen neden bu yetiştirilenleri dinliyorsun?Allaha havale et geç dinleme sorma.. ben de boşandım eşimle ve resti çektim kimse bana laf getiremez ondan ve ailesinden.. istediğklerini söylesinler bana ne de,senden laf almaya kalkanlara sana ne de.......doğal bu süreç.. bu laf taşımalara nokta koymazsan sinir krizleri geçirirsin.....

Canım aracı halamın kızı zaten ister istemez konu evliliğime geldi Oda kendini kötü hissediyormuş bulamadım vicdanen çok rahatsızım ne bileyim böyle olduklarını diyor.Ordan komşularlada görüşmüyorum artık..Allahım yardım etsin...Dayanacak güzüm kalmadı ama

birsey merak ettim bukonuları hic bilmiyorum gecmis olsun öncelikle Allah tekrarını göstermesin.Ama bosanma davası acıldıgında calısan bayanlar daha mahkeme sonuclanmadan hakım calısan bayana nafaka baglıyormu?

birsey merak ettim bukonuları hic bilmiyorum gecmis olsun öncelikle Allah tekrarını göstermesin.Ama bosanma davası acıldıgında calısan bayanlar daha mahkeme sonuclanmadan hakım calısan bayana nafaka baglıyormu?

Teşekkür ederim.Amin inş...Ben çalışmıyorum canım.Nafaka bağlandı ama ödememekte ısrarcıydı karşı taraf.İcraya kondu.Bir kısmını ödemişler.Ama çalışan bayan için prosedür nedir bilemiyorum...

Kızlar geldi çattı 2. celse.Bugün sabah 10 da Şahitlerim dinlenicek.Bende duruşmaya katılacağım...Ve uyku tutmuyor çok stresliyim İlk celseye katılmadığım halde kötü olup ağlama krizine girmiştim Şimdi o mahkeme havasını teneffüs edeceğim Bana dua edin nolurrr..Çok yoruldum artık nedenlerden niçinlerden

kızlar 2. celsem bugün görüldü Eski eşim duruşmaya gelmedi.Sadece avukatı vardı.Şahitlerim dinlendi.2 kızkardeşimde aynı cümleyle başladıkları için eşimin avukatı dalga geçer gibi gülümsedi Ve şahitler dinlendikten sonra tedbir nafakasının kaldırılmasını talep ediyoruz artı cevap dilekçemizi değiştirmek ve yeni deliller sunmak istiyoruz dediler karşı tarafın avukatı.Ama daha ne delili olabilir ki ? Ve cevap dilekçesinde eşim avukat tutmadan kendi yazmıştı bulamadım yaşadığımız yeri sevmedi benimsemedi buyüzden tartışma çıkarıyordu buyüzden boşanmak istiyor yazmıştı şimdide değiştirmek istiyorlarmış cevap kağıtlarını.Galiba yeterli bulmadılar farklı iddialarda bulunacaklar.Duruşmam 31 mayısa ertelendi Onların şahitleride farklı ilde oldukları için orda dinlenicek ve yazılı beyanları buraya gelicekmiş..Kimbilir ne iftiralar atıcaklar Ses kayıtlarına gelince hala hakime sunmamışlar hakim eşimin avukatına kopyalayıp bana ve davacının vekiline verin dedi.Bilmiyorum kızlar artık.Avukatım fazla uzamaz bu dava şiddet olduğu için hakim boşar hemen dedi Çokk yoruldum kızlar çokkk

canım benim ya çok geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlısını versin.İnşallah mutlu olur ve artık ağlamazsın..Allahım iftiralardan sakınsın,iftira atamamalarını nasip etsin.Güzellikler,huzur ve mutluluk senle olsun..

merhabalarr arkadaşlarr konu ile ilgili benimde bir sorum olacaktı , "anlamadım" fikir sahibi olarak senden yorum alabilirmiyim

Canım benim desteğin için sonsuz tşk...Sizlerde olmasanız zaten nasıl atlatıcam bilmiyorum bu süreci Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

tabi canım sorabilirsin...elimden geldiğince yardımcı olurum...

teşekkürler bulamadım... Benimde yakın bir arkadaşım eşinden ayrılmak istiyor.. Zaten uzun süredir arada gelirim varmışl ama son zamanlarda artınca artık tam kesin düşünüyor. Zaten konuyu da açınca karşı taraf bağırmış çağırmış bişeyleri fırlatmış.. şuan avukata bırtakmış herşeyi. Avukatı da karşıyı aramış. Eğer karşı taraf gelmezse ve bu arkadaşım mahkemede şahitleriyle beraber şiddet gördüğünü artık mutlu olmayacağını, bu evliliği kesinlikle sürdüremeyeceğini söylerse ve çocuk yoksa nasıl sonuclanır. Karşı gelmese bile..gelirse de anlaşmalı olarak , bir günde sonuclanır mı ?

Canım 2 tarafta boşanmada ve diğer maddi konularda (nafaka, tazminat) hemfikirse anlaşıyorlarsa tek celsede biter.Avukatım kadına değil tokat el kaldırmak bile suçtur bunu şahitlerinle ispatlarsan fazla uzamaz demişti.Nitekim bugün görülen davamda Şahitlerim benim darp edildiğimi mutsuz olduğumu eşimin hakaretlerini anlattılar.Avukatım fazla uzamayacağını en fazla 2 celse daha süreceğinin belirtti.Arkadaşın içinde üzüldüm canım.Allahım yar ve yardımcısı olsun inş.Arkadaşının eşi boşanmakmı istemiyor yoksa maddi konularda mı sorun çıkarıyor?Açılmış bir dava varmı?

şuan avukat tutmuş babasıyla ve avukat gereğini ben yaparım demiş. Maddi konularda nafaka vs. Bir sorun yokmuş, kendisi istemiyor zaten ve evde onun zaten.. çocukta yok... Kaç haftadır babasında kalıyor ailesi de bu gerilimin iletişimin koptugunun farkında zaten.. Karşı tarafa söylemişler, gelmezse bu yine de uzarmı ,mahkeme saygısızlık olarak kabul etmezmi bu kişi gelmezse...kadın mutsuzum kesinlikle ayrılmak istiyorum derse ve yakınları buna şahitlik ederse ama adam ayrılmak istemiyorum derse ? Ya da anlaşmalı olarak işte evet derlerse tek celsede mi olur yoksa 2 olurmu,

Canım eşi boşanmak istemiyorum derse ve avukatta tutmazsa malesef uzar benim avukatım senin 5 celsede biter dedi.Biz boşanmada hemfikiriz ama tazminat ve nafakada anlaşamıyoruz.zaten 2-3 ay sonraya atmıyorlar duruşma fgünlerini...Ama neticede boşanır.Fakat anlaşmalıya gelirse tek celsede biter...

insan boşanmak için evlenmez ama hayat insanı ummadığı yerlere sürüklüyor işte hayırlısı böyleymiş demekki
sen dua etki çocuğun yokmuş zararın neresinden dönersen kardır ee işinde var kendi ayaklarının üzeründe duruyorsun
bende boşanmak için çok çabaladım ama her seferinde çocuklarımın gözlerine bakınca vazgeçtim

Desteğiniz için çok tşk.Evet arada çocuklar olunca zor oluyor haklısınız.Benim çocuk yok.2. celsem görüldü ama hala inanamıyorum bu yaşadıklarıma Allahım kimseye göstermesin.İşim yok malesef çalışmıyorum ama inş onuda bulucam ve hayata yeniden tutunucam.Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsn...

Merhaba kızlar ben ekim 2011 de dava açmıştım.Hakimde ara kararda 350 tl aylık tedbir nafakası bağlamıştı.Daha elime 1 lira para geçmedi.Eski eşim ödemek istemiyordu avukatım icraya koydu.Geçen noldu yatırdımı dedim bir kısmını yatırdı ama icraya koyduğumuz için masraflara gitti dedi.Az önce icra dairesini aradım yatırılan para varmı diye 350 tl var dedi.Ama neden ben hala alamıyorum kızlar? Avukatıma sorduğumda geçiştiriyor.Ben nezaman alıcam acaba? Bu ayın sonunda 3. celsem görülücek.Ya madem ben o parayı alamıycaksam neden istedim ki? Eski eşim eminim her yatırdığında bedduasınıda ediyordur.Eminim canı çok acıyordur yatırırken.

Direkt icra dairesine sorsanıza alıp alamayacağınızı, bir de şunu soracağım avukatınızın ihmalkar olduğu konusunda mı bir şüpheniz var?

Direkt icra dairesine sorsanıza alıp alamayacağınızı, bir de şunu soracağım avukatınızın ihmalkar olduğu konusunda mı bir şüpheniz var?

Canım şuanda bukadar para var dedi.Adımı sordu dosya numarasını verdim.İcra dosyam hala açık görünüyor uyapta.Anlayamadığım neden hala alamdığım.2700 tl avukat parasını peşin vermiştim.İcra masrafına gitti dedi ama bilmiyorum ki.Ya ihmalkarlıkla suçlamak istemiyorum ama 6-7 ay oldu dava açalı 1 lira alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…