Boşanma aşmasındaki erkekler hakkında, canım çok sıkkın arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı erkekler umursamaz bazıları da ne yaptığını bilmiyor.Ne yaptığını bilen çok az erkek var.İsi inada bindirnis olabilir.Belkide o sizden özür bekliyordur çok saçma belki ama.Kendini haklı görüyor çoğu bosverin zamanla toparlarsiniz

Zamanla alışacaksınızdır bakmanız normal

Olabilir ondan beklenecek bir tavır özür beklemek zaten. Avukata bile benim eşimle bir sorunum yok annesini sevmiyorum bize gelmesin vs demiş tam bir ergen ben niye hala düşünüyosam anlamış değilim

Nasıl rol yaptılar illa bir yerde huylarını göstermişlerdir
İşte hep düğün stresindendir diye düşündüm bir de babası da aslında oğlum böyle değil iş stresi, düğün stresi dedi bende o yüzden sineye çektim düğünden sonra toparlar diye düşündüm. Ama insan seviyoken herşeyi iyiye yoruyo ya da benim gözüm kördü …

Benim annem ilkokul mezunu babam lise mezunu ama bu tarz problemler yok bence konu eğitim durumu değil insani durum. Bence eşinizle tamamen her şeyi konuşun ondan sonra boşanacaksanız boşanırsınız

Benim annem ilkokul mezunu babam lise mezunu ama bu tarz problemler yok bence konu eğitim durumu değil insani durum. Bence eşinizle tamamen her şeyi konuşun ondan sonra boşanacaksanız boşanırsınız
Aslında evet haklısınız dediğiniz gibi örnekleri şu sıralar görüyorum çok eğitimli olup eşine şiddet uygulayan da sizin dediğiniz gibi çok mutlu olup anlaşanlar da var . Ama biz daha dogrusu ben onunla çok kez konustum olmuyo yani artık pes ettim çok yoruldum çok bunu yaşamayan anlamaz artık elimden bişey gelmiyo sürekli onu idare etmek sürekli kasılmak sürekli aman tartışam çıkmasın diye düşünmek ve daha birçoğu beni çok yordu

At gibi giden it gibi döner diyorum ve ex kocaları, ex sevgilileri vs takip edip dert edinmeyi tavsiye etmiyorum.
Anakuzusu erkek görünce sarımsak görmüş vampir gibi kaçasım geliyor. Tiksinçler.
Ben de boşadım en sorunlusundan bir tane, salise pişman olmadım. Şükür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…