Boşanma aşmasındaki erkekler hakkında, canım çok sıkkın arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cano77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
39
22
29
Arkadaşlar merhaba canım çok sıkkın dertleşecek beni anlıcak hiçkimsem yok kalbim bazen öyle acıyor bazen öyle yalnız çaresiz hissediyorum ki geleceğime öyle umutsuzca bakıyorum ki… ben şuan boşanma aşamasındayım daha 1 yıllık evliydim bir de bebeğimiz var. Eşim hem bana hem aileme karşı hep saygısızdı hamileylen cinsellikte çok çok azdı. Ailesinin lafıyla hareket eden bi ergendi kısaca. Artık çok bunalmıştım ve boşanmaktan başka çare yoktu boşanmak için illa aldatma ya da şiddet gerekmiyor umarım beni anlarsınız demek istediğimi🙏🏻Bazen umursamıyorum boşandıgımı aman işe girip çalışıcam hayatıma bakıcam vs diyorum herşey yoluna girecek diyorum ama bazen de istemsizce onu düşünüyorum aklımdan çıkaramıyorum neden başıma bu olay geldi diyorum sosyal medyalardan profiline bakıyorum bakmamam gerektiğini biliyorum ama alışkanlık sanırım bilmiyorum. Ama beni en çok sinir eden de hiç pişman olması evden eşyalarımı toplsrken bir kere bile dur konusalım daha yeni bebeğimiz oldu napıyosun vs demedi bile. Annesi babası amcası herkes beni ikna etmeye çalışırken o ortada yoktu kendisi onları aradı gelsinler anlaşsınlar diyo bide yani konusma işini bile onlara devrediyo sanki kendi robot da bişey bilmiyo annesi babası halletsin istiyo. Bide tiktok açmış ve bir sürü edepsiz kadın takip etmiş hiçbiri benim kıskanacagım türde kadınlar değil olsa da kıskanmam. Ama ona hiç yakıştıramadım ve videolar paylaşmaya da başlamış. Ben onun pişman olmasını beklerken onunböyle şeyler yapması.. belki de bana kızcaksınız daha çok beklersin diye ama ne bileyim sizle paulaşmK istedim içim dolu baksanıza ne kadar da uzattım lafı. Sizce neden böyle yapıyo bazıları erkekler unutmak için yapar diyo seni kıskandırmak için vs ama ne bileyim

Her zaman ilk böyle konularda şunu sorarım.
Nişanlılıkta anlamadınız mı?
evlenince çocuk yapana dek melekti de sonra mı böyle oldu?
Allah aşkına bebeklerinize yazık ya.
Bakın bende bebek sahibi olup hemen boşanabilirim hayat bu belli olmaz. Ama 5 yılda bu yüzünü görememiştim derim. 3 ayda neyden emin oldunuz ki beyfendiyi babalık makamıma getirdiniz hemen

Her zaman ilk böyle konularda şunu sorarım.
Nişanlılıkta anlamadınız mı?
evlenince çocuk yapana dek melekti de sonra mı böyle oldu?
Allah aşkına bebeklerinize yazık ya.
Bakın bende bebek sahibi olup hemen boşanabilirim hayat bu belli olmaz. Ama 5 yılda bu yüzünü görememiştim derim. 3 ayda neyden emin oldunuz ki beyfendiyi babalık makamıma getirdiniz hemen
Vallahi nişanlıyken çok iyi rol yapnışlar ailecek hemde. Bide bebek plansız oldu diyebilirim

Erkeklere kaybettikleri sonradan dank ediyor.

Şuan ipini koparmış it gibi her kadına, her sosyal ortama saldıracak, sonra da çok pişman olacak.

Not:genelleme yaptım, istisnalar her zaman olabilir.
İnşallah dediğiniz gibi pişman olur benim o umrumda olmadıgında bile onun pişman oldugu günleri görmek istiyorum

Eşinizin daha olgunlaşamadığını düşünüyorum. Neden onunla bire bir konuşma yapmadınız, mesela giderken neden engel olmadın diye sorsanız hiç mi iletişim becerileri yok bu adamın

Yaşlarıniz kaç bilmem ama belli ki küçüksünüz.
Evlilik sorumluluğu altında ezilmiş bir erkek .

Sanki lisedeki sevgilisini kıskandırıyor, umursamaz tavırlar ... başka kızları eklemeler...
Cahillik tamamen ... 🤷🏻‍♀️

Ve tek tük olan o cinselliğe de ille bir bebek sıkıştırın 🤦🏻‍♀️

Kendi büyümeden baba olmuş.
Haydi şimdi herkes annesinin yanına.
Hikayede ki herkesin büyümesi lazım 😔

Yaşlarıniz kaç bilmem ama belli ki küçüksünüz.
Evlilik sorumluluğu altında ezilmiş bir erkek .

Sanki lisedeki sevgilisini kıskandırıyor, umursamaz tavırlar ... başka kızları eklemeler...
Cahillik tamamen ... 🤷🏻‍♀️

Ve tek tük olan o cinselliğe de ille bir bebek sıkıştırın 🤦🏻‍♀️

Kendi büyümeden baba olmuş.
Haydi şimdi herkes annesinin yanına.
Hikayede ki herkesin büyümesi lazım 😔
Aslında küçük değiliz ben 27yim eski eşim olcak şahıs 30 falat gelin görün ki olgunluk yaşı 15 . Evet haklısınız çocuk yapmamalıydık ama şöyle bir durum vardı ilk zamanlar bnde vajinismua vsrdı ve o şahıs beni hastanrye götürmüyordu evde kendi kendime aradtırmalar yaparak yendim o sıra da dogal olarak korunma vs olmadı hiç ummadıgım anda oldu ama nasip böyleymiş bebek olcakmış demekki doğuma giderken suyum kurumuştu boynuna 2-3 kere kordon dolanmıştı yaşamayadabilirdi ama allah nasip etti

Eşinizin daha olgunlaşamadığını düşünüyorum. Neden onunla bire bir konuşma yapmadınız, mesela giderken neden engel olmadın diye sorsanız hiç mi iletişim becerileri yok bu adamın
Ben onunlat bu aşamaya dek yüz binlerce kez konustum aramızdaki uçurumlardan biri de egitim farkı ben üniversite mezunuyum o lise terk. Hiçbir zaman insanları egitim seviyesine göre degerlendirmedim kişi isterse kendini geliştirir diyr düşündüm ama öyle olmuyomuş bunda gecerli değilmiş o. Biz daha sonra mesajla konustuk falst anladım ki mahkemede kullanmak için bana yem atıyı mahsustan diyoki niye evi terk ettin halbuki öyle bir durum yok

Bende ilk zamanlar böyle pişman olsun, neden pişman olmuyor? nasıl olmaz? diye kendimi yedim bitirdim. ta ki boşanma gününe kadar o salondan çıktıktan sonra anladım ki pişman olsa ne olmasa ne o benim hayatımda bir hiç artık.
Evet haklısınız sizin çekişmeli mi olmuştu ne kadar sürdü

Evet haklısınız sizin çekişmeli mi olmuştu ne kadar sürdü
Evlilik 8 ay sürmüştü bir an önce kurtulmak istiyordum o yüzden çekişmeli açıp anlaşmalı olarak bitirdim. martta babaevime geldim haziranda boşandım.

Ben onunlat bu aşamaya dek yüz binlerce kez konustum aramızdaki uçurumlardan biri de egitim farkı ben üniversite mezunuyum o lise terk. Hiçbir zaman insanları egitim seviyesine göre degerlendirmedim kişi isterse kendini geliştirir diyr düşündüm ama öyle olmuyomuş bunda gecerli değilmiş o. Biz daha sonra mesajla konustuk falst anladım ki mahkemede kullanmak için bana yem atıyı mahsustan diyoki niye evi terk ettin halbuki öyle bir durum yok
Eğitimin eşit olması önemli bunun insanları eğitim seviyesine göre ayırmakla alakası yok eğitim seviyesi aynı olup boşananlar da var ama onların başka sebepleri olabilir anlamadığım şey ne ara vajinusmustunuz ne ara yendiniz ne ara çocuk yaptınız bir yılda genel olarak söylüyorum eşiyle sorunları olup korunmadan seks yapanların psikolojisini çözemiyorum ya önemsemiyorlar gibi geliyorlar ya da çocuk olunca bağlansın istiyorlar siz önemsemediniz gibi geldi bana neyse boşanmadan önce eşinizle konuşup bebek için aile terapistine gidebilirdiniz yürümüyorsa boşanmak en akıllıcası boşandıysanız önünüze bakın takılı kalmayın o kişiden baba da eş de olmaz

Arkadaşlar merhaba canım çok sıkkın dertleşecek beni anlıcak hiçkimsem yok kalbim bazen öyle acıyor bazen öyle yalnız çaresiz hissediyorum ki geleceğime öyle umutsuzca bakıyorum ki… ben şuan boşanma aşamasındayım daha 1 yıllık evliydim bir de bebeğimiz var. Eşim hem bana hem aileme karşı hep saygısızdı hamileylen cinsellikte çok çok azdı. Ailesinin lafıyla hareket eden bi ergendi kısaca. Artık çok bunalmıştım ve boşanmaktan başka çare yoktu boşanmak için illa aldatma ya da şiddet gerekmiyor umarım beni anlarsınız demek istediğimi🙏🏻Bazen umursamıyorum boşandıgımı aman işe girip çalışıcam hayatıma bakıcam vs diyorum herşey yoluna girecek diyorum ama bazen de istemsizce onu düşünüyorum aklımdan çıkaramıyorum neden başıma bu olay geldi diyorum sosyal medyalardan profiline bakıyorum bakmamam gerektiğini biliyorum ama alışkanlık sanırım bilmiyorum. Ama beni en çok sinir eden de hiç pişman olması evden eşyalarımı toplsrken bir kere bile dur konusalım daha yeni bebeğimiz oldu napıyosun vs demedi bile. Annesi babası amcası herkes beni ikna etmeye çalışırken o ortada yoktu kendisi onları aradı gelsinler anlaşsınlar diyo bide yani konusma işini bile onlara devrediyo sanki kendi robot da bişey bilmiyo annesi babası halletsin istiyo. Bide tiktok açmış ve bir sürü edepsiz kadın takip etmiş hiçbiri benim kıskanacagım türde kadınlar değil olsa da kıskanmam. Ama ona hiç yakıştıramadım ve videolar paylaşmaya da başlamış. Ben onun pişman olmasını beklerken onunböyle şeyler yapması.. belki de bana kızcaksınız daha çok beklersin diye ama ne bileyim sizle paulaşmK istedim içim dolu baksanıza ne kadar da uzattım lafı. Sizce neden böyle yapıyo bazıları erkekler unutmak için yapar diyo seni kıskandırmak için vs ama ne bileyim
Hani umrunuzda degildi
Niye unutmak için mi yapıyor kıskandırmak için mi yapıyor diye kafanızı meşgul ediyorsunuz umrunuzda degilse

Üniversite derken lisans yani dort yıllık okudugunuza emin misiniz?

Bence eğitimli gorunmuyorsunuz buradan

Aynı benimki de öyle komik oluyorlar.Egitimle alakası yok benim eski eş de ünv mezunu ve ergence konuşuyor 18 yıl oldu 45 yaşında ama çocuk gibi babasının ağzına bakıyor.

Eğitimin eşit olması önemli bunun insanları eğitim seviyesine göre ayırmakla alakası yok eğitim seviyesi aynı olup boşananlar da var ama onların başka sebepleri olabilir anlamadığım şey ne ara vajinusmustunuz ne ara yendiniz ne ara çocuk yaptınız bir yılda genel olarak söylüyorum eşiyle sorunları olup korunmadan seks yapanların psikolojisini çözemiyorum ya önemsemiyorlar gibi geliyorlar ya da çocuk olunca bağlansın istiyorlar siz önemsemediniz gibi geldi bana neyse boşanmadan önce eşinizle konuşup bebek için aile terapistine gidebilirdiniz yürümüyorsa boşanmak en akıllıcası boşandıysanız önünüze bakın takılı kalmayın o kişiden baba da eş de olmaz
Aile terapistine de gittik ama olmayınc olmuyor ben tek taraflı evliliğimle ilgili çabalamaya devam etseydim bu beni çok çok yıpratırdı zaten elimden gelen herşeyi yaptım fakat o yapmıyordu, önemsemiyordu. 🤷🏻‍♀️ Ne diyebilirim ki düşünmemem gerekiyor ama diyorum ya istemsizce aklıma geliyor bu günler çabuk geçer umarım

Hani umrunuzda degildi
Niye unutmak için mi yapıyor kıskandırmak için mi yapıyor diye kafanızı meşgul ediyorsunuz umrunuzda degilse
Ben umrumda değil demedim bazen onu umursamayıp kendi yoluma baktıgım da oluyor anlamında diyorum ama kimi zaman da istemsizce onu düşünüyorum diyorum. Zaten bunları duygusal karmaşa yaşamasam üzgün olmasam burada yazıp paylaşmam. Biraz dertleşmek istedim sadece hepsi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X