Hakkımızda hayırlısı böyleymişEvlilik 8 ay sürmüştü bir an önce kurtulmak istiyordum o yüzden çekişmeli açıp anlaşmalı olarak bitirdim. martta babaevime geldim haziranda boşandım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkımızda hayırlısı böyleymişEvlilik 8 ay sürmüştü bir an önce kurtulmak istiyordum o yüzden çekişmeli açıp anlaşmalı olarak bitirdim. martta babaevime geldim haziranda boşandım.
Bazı erkekler umursamaz bazıları da ne yaptığını bilmiyor.Ne yaptığını bilen çok az erkek var.İsi inada bindirnis olabilir.Belkide o sizden özür bekliyordur çok saçma belki ama.Kendini haklı görüyor çoğu bosverin zamanla toparlarsinizArkadaşlar merhaba canım çok sıkkın dertleşecek beni anlıcak hiçkimsem yok kalbim bazen öyle acıyor bazen öyle yalnız çaresiz hissediyorum ki geleceğime öyle umutsuzca bakıyorum ki… ben şuan boşanma aşamasındayım daha 1 yıllık evliydim bir de bebeğimiz var. Eşim hem bana hem aileme karşı hep saygısızdı hamileylen cinsellikte çok çok azdı. Ailesinin lafıyla hareket eden bi ergendi kısaca. Artık çok bunalmıştım ve boşanmaktan başka çare yoktu boşanmak için illa aldatma ya da şiddet gerekmiyor umarım beni anlarsınız demek istediğimiBazen umursamıyorum boşandıgımı aman işe girip çalışıcam hayatıma bakıcam vs diyorum herşey yoluna girecek diyorum ama bazen de istemsizce onu düşünüyorum aklımdan çıkaramıyorum neden başıma bu olay geldi diyorum sosyal medyalardan profiline bakıyorum bakmamam gerektiğini biliyorum ama alışkanlık sanırım bilmiyorum. Ama beni en çok sinir eden de hiç pişman olması evden eşyalarımı toplsrken bir kere bile dur konusalım daha yeni bebeğimiz oldu napıyosun vs demedi bile. Annesi babası amcası herkes beni ikna etmeye çalışırken o ortada yoktu kendisi onları aradı gelsinler anlaşsınlar diyo bide yani konusma işini bile onlara devrediyo sanki kendi robot da bişey bilmiyo annesi babası halletsin istiyo. Bide tiktok açmış ve bir sürü edepsiz kadın takip etmiş hiçbiri benim kıskanacagım türde kadınlar değil olsa da kıskanmam. Ama ona hiç yakıştıramadım ve videolar paylaşmaya da başlamış. Ben onun pişman olmasını beklerken onunböyle şeyler yapması.. belki de bana kızcaksınız daha çok beklersin diye ama ne bileyim sizle paulaşmK istedim içim dolu baksanıza ne kadar da uzattım lafı. Sizce neden böyle yapıyo bazıları erkekler unutmak için yapar diyo seni kıskandırmak için vs ama ne bileyim
Zamanla alışacaksınızdır bakmanız normalAile terapistine de gittik ama olmayınc olmuyor ben tek taraflı evliliğimle ilgili çabalamaya devam etseydim bu beni çok çok yıpratırdı zaten elimden gelen herşeyi yaptım fakat o yapmıyordu, önemsemiyordu. Ne diyebilirim ki düşünmemem gerekiyor ama diyorum ya istemsizce aklıma geliyor bu günler çabuk geçer umarım
Nasıl rol yaptılar illa bir yerde huylarını göstermişlerdirİşte bende umursamayışına sinir oluyorum
Olabilir ondan beklenecek bir tavır özür beklemek zaten. Avukata bile benim eşimle bir sorunum yok annesini sevmiyorum bize gelmesin vs demiş tam bir ergen ben niye hala düşünüyosam anlamış değilimBazı erkekler umursamaz bazıları da ne yaptığını bilmiyor.Ne yaptığını bilen çok az erkek var.İsi inada bindirnis olabilir.Belkide o sizden özür bekliyordur çok saçma belki ama.Kendini haklı görüyor çoğu bosverin zamanla toparlarsiniz
İşte hep düğün stresindendir diye düşündüm bir de babası da aslında oğlum böyle değil iş stresi, düğün stresi dedi bende o yüzden sineye çektim düğünden sonra toparlar diye düşündüm. Ama insan seviyoken herşeyi iyiye yoruyo ya da benim gözüm kördü …Nasıl rol yaptılar illa bir yerde huylarını göstermişlerdir
Benim annem ilkokul mezunu babam lise mezunu ama bu tarz problemler yok bence konu eğitim durumu değil insani durum. Bence eşinizle tamamen her şeyi konuşun ondan sonra boşanacaksanız boşanırsınızBen onunlat bu aşamaya dek yüz binlerce kez konustum aramızdaki uçurumlardan biri de egitim farkı ben üniversite mezunuyum o lise terk. Hiçbir zaman insanları egitim seviyesine göre degerlendirmedim kişi isterse kendini geliştirir diyr düşündüm ama öyle olmuyomuş bunda gecerli değilmiş o. Biz daha sonra mesajla konustuk falst anladım ki mahkemede kullanmak için bana yem atıyı mahsustan diyoki niye evi terk ettin halbuki öyle bir durum yok
Aslında evet haklısınız dediğiniz gibi örnekleri şu sıralar görüyorum çok eğitimli olup eşine şiddet uygulayan da sizin dediğiniz gibi çok mutlu olup anlaşanlar da var . Ama biz daha dogrusu ben onunla çok kez konustum olmuyo yani artık pes ettim çok yoruldum çok bunu yaşamayan anlamaz artık elimden bişey gelmiyo sürekli onu idare etmek sürekli kasılmak sürekli aman tartışam çıkmasın diye düşünmek ve daha birçoğu beni çok yorduBenim annem ilkokul mezunu babam lise mezunu ama bu tarz problemler yok bence konu eğitim durumu değil insani durum. Bence eşinizle tamamen her şeyi konuşun ondan sonra boşanacaksanız boşanırsınız