- 19 Mart 2017
- 115
- -88
- 96
- 25
- Konu Sahibi Aysetumblr38
Önceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .