• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındayım. Kocam ve başka erkek arasında kaldım. Yargılamadan cevap yazın lütfen ..?

Evet düşünmekten deli olacağım
Sakin digeriylede hemen evlilik düşünme,eski konularını bilmiyorum. Kocana itiraf etmişsin adam bunu unutmaz her fırsatta yüzüne vurur. Evlilik büyük yara almış canım , zaten uyumlu değildik demişsin, ama çok gençsin boşanıp kendini dinle. Hayatına hemen erkek alma çok dikkatli ol

23 yaşında okul okuyup çalışıp parasını çatır çatır kendisi yiyen kadınları örnek al biraz. Hayatında koca olmadan yaşayamıyor musun?
Kocan düzelmez neyse o. Geri dönsende yürümez.
Bu adam zaten evli kadına bakan çocuğunu anasına atmış karı kız peşinde koşan biri, bundan da olmaz. Ee o zaman napacaksın 3. Cüyü mü bulacaksın?
Çocuk yok hazır boşan kendini geliştir çalış hayatını yaşa

Önceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .
her ilgiyi sevgi zannetmeyin. Erkekler cinsellik yaşayana kadar oynamayı sever sevgiye boğar.
Kocanıda bırak, o adamıda.

Önceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .
Sana kim çocuğun olmuyor dedi,tanı ne ? 23 yaş için çok karmaşık bir hayat. İkisinden de ayrıl bir işe gir hayatına bak olgunlasinca tekrar düşünürsün.

Bence yeterli değil. Birkaç tane daha adam bulun yedekte dursunlar, biri evlenmezse biri evlenir. Sakın ama sakın boşanınca boşta kalmayın, hemen evlenmeniz lazım. Ama özellikle evli bir kadına boşan benimle evlen diyen bir adamla evlenmeniz şart.

Adamlardan biri karısının kendisini aldattığını biliyor, diğeri de kadının evliyken kendisiyle sevgili olduğunu biliyor. Ne tarafa dönseniz aleyhinize kullanılacak bunlar. Kocanız boynuzlanmayı kabul mu edecek, sevgiliniz evliyken kendisiyle olduğunuzu yüzünüze vurmayacak mı? Normal biri bu durumda babasının evinden dışarı adımını atmaz kabuğuna çekilir, ne yapacağını ne yapmayacağını düşünür.

Kardeşim bak kötü yazmak istemiyorum gencecik kadınsınız. Bir erkeğin zulmünden kurtulmadan diğerinin zulmüne başlamışsınız. Adam daha dış kapının mandalı, babanın evinde kalırsan alırım seni kocana dönersen almam diyor. Sizi bu kadar pasifleştiren ne? Bir çocuğun babası tarafından yok sayılmasına aracı olmaya gönlünüz razı mı? Yapacağını yapsın haysiyetsiz adam da siz buna vesile olmayın. Büyükler "annesi olmayanın babası olmaz" diye boşuna söylememişler. Ne vicdansız insanlar var ya!

Yahu daha konularıniz yeniydi.
Ne ara birini bulup konuşmaya, evliyken onunla evlenme mevzularina girmeye başladınız?
Evli olduğunuzu bile bile sizinle konuşan adamda tam sizin mesrebinizden aslında. Kocanın evine gidince konusmazmis. Ne onur ama!
Gündüz kuşağı programına çıkan, evli bile olsa birini bulmadan diğerini bırakmayan kadınlardansiniz aynı.
Kocaya da acaba diyorsunuz hala ayrıca. :nazar:

Bir an önce kendine çeki düzen ver yoksa sonun hiç iyiye gitmez. Daha yaşın kaç kocadan boşanmadan başkasını düşünüyorsun.
Eşinle boşan, kimseyle evlenme.
Eğitimine odaklan, işe gir. Kendi ayaklarının üzerine dur, birikim yap. Bunlar varsa bi kursa git, kendine bi uğraş bul. Önünde kocaman bi hayat var bunu mahfetme.

Eşinizin ilgi sevgi göstermemesi sizi evden kovmasi başkalarıyla telefon üzerinden sizi aldatmasi çok yanlış
Sizin eşinizle boşanmadan başka bir erkekle tanışıp flörtleşmeniz evlilik hayali kurmanız çok yanlış
O kişinin sizin evli olduğunuzu bildiği halde sizinle iletişim kurması boşan benle evlen şeklinde konuşması çok yanlış
Sizin 23 yaşında bu kadar aceleci olmanız çok yanlış
Bu yanlışlara son vermek sizin elinizde. Kendi ayaklarınızın üzerinde durup yeni bir sayfa açmanız daha hayrınıza olacaktır.

Mantıklı düşün evli bir kadına yürüyen adam karakter sahibi midir?

Ne kadar tanıdı seni de hemen evlenelim, boşan, hayatımın aşkısın moduna geçti? Ayrıca istediğini alana kadar herkes ilgi, sevgi gösterir, çok zor bir şey değil.

Sen de tanımadan, etmeden komşuya gider gibi bu adamın yanına mı gideceksin? Evlilik böyle bir şey değil yani nasıl hayatlar yaşıyorsunuz? Ya da ben çok uzak kaldım artık bu hayata.

Biraz x kişi , y kişi olmadan kendi kendinize var olmayı deneyin. Bir deneyin yani en azından.:olamaz:

Aklimdan gecenler. Daldan dala atlamadan var olabilmek mesele. Daha yas 23 ya

Back