• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındayım. Kocam ve başka erkek arasında kaldım. Yargılamadan cevap yazın lütfen ..?

Evet doğumda karısı vefaat etmiş . Çocuğuna annesi ve babası bakıyor . Evlenince yanıma almayacağım annemle babama alışkın diyor
Herkesle olur bu herifle olmaz. Zaten anasız olan bir çocuğu babasız da bırakıyor. Evli barklı kadına kocanı boşa diyor. E bu herkese böyle der ki? Yarın sizinle evlensin yine dışarıda evli kadın arayacak karakterde demek ki. Hayatınızda illa biri olmak zorunda değil. Yaşınız daha 23müş. Bu kadarcık yaşa bunca heyecanı nasıl sığdırdınız? Ne gerek vardı?

Önceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .
bence sen kocanı bırak. yeni evinde de mutlu olursun her türlü. kocan da asla değişmez. hele ki araya 3. kişinin girdiğini öğrenmiş bu ilişki daha da iflah olmaz. madem ikinci adam seni seviyor. bir de şansını ondan yana dene. olmadı 3. yü bulursun :halay: bu arada millet 1 taneyi bulamıyor sen daha bu yaşında nerden buldun 2 taneyi ahahahahha

iyi ya o zaman bizde boşluktan gidip adam öldürelim
kızmayın bana boşluktayım diyelim
olacak iş mi ?
saçma sapan şeyler yapıp ama boşluktayım ben diye mağdur gösteremez kimse kendini
oldu yani boşluktayım bunalımdayım anam babam beni hiç sevmedi
kuzenlerim hep dışladı deyip kendimizi acındıralım o zaman

Merakımdan Soruyorum: salak mısın?

bak anlaman için büyük harfle yazıcam şimdi:
adamın 1 ÇOCUĞU VAR ve emin ol ki seninle evlendikten sonra O ÇOCUĞU YANINA ALACAK. Sen onun için bir bakıcısın!

ondan ayrılmadan buna, bundan ayrılmadan başkasına… böyle hayat mı olur ya? Açık ilişki mi yaşıyorsunuz, nasıl kafalar bunlar?

git bir işe gir, kendi ayaklarının üzerinde dur. Kimseye eyvallahın olmasın.

erkeklerin soyu tükenmedi henüz. Merak etmek illa ki düzgün birini bulursun.

23 yaşındasın hayatın daha çok başındasın.
O kocadan koca olmaz, diğer sevgiliden hiç olmaz.
Çocuğun da yokmuş belki Allah'ın sana bir hediyesi bu evlilikten çocuk olmaması.
Evliliğin zor bir şey olduğunu gördün daha temkinli daha yavaş hareket etmen gerekmez mi ? Tek başına daha rahat değil misin? Nasıl güveneceksin adamın değişmeyeceğine yaşadın gördün neler olabileceğini.

Yeni tanıştığınız adamla ne olur bilmem ama,eşinizle barışırsanız konuştuğunuz birinin olduğunu devamlı duymaya hazır olun

Kocanı al gidip tanışın tabi mikemmel geniş bir aile olursunuz.

Ikiside yanlış tercih ikiside birbirini biliyor ilerde kavgada önünüze düşecek bunlar kisaca uzak durun ikisinden

Önceki konularimi da okuyun evlilikte başımdan geçen bazı sıkıntıları paylaşmıştım. Kısaca cinsel hayatın çok az olduğu ilginin sevginin olmadığı sürekli boşanma konusunu açan beni kovan sonra da defalarca özür dileyip beni babamın evinden geri alan kocam vardı . Ve bana pek sadık kalmış sayılmaz telefon üzerinden başkalarıyla konuşmuştu. Son olayda benimde aklım başkasına kaydı arkadaşlar. Kendisinin de başından evlilik geçmiş eşi dogumda vefaat etmiş . Benimde çocuğum olmuyor bu arada arkadaşlar. Bu tanıştığım adam bana çok fazla ilgi sevgi gosteriyor beni bir an önce ailesiyle tanıştırmak istiyor benimle evlenmek istiyor. Birçok konuda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum acaba Allah karşıma doğru kişiyi mi cikartti diye düşünüyorum? Benim bosanmami istiyor onunla evlenmek istiyor. Şuan babamın evindeyim. Eğer kocana geri dönersen seninle asla konuşmam sadece babanın evinde olduğun sürece diyor. Bir yandan eşimi de özlüyor gibiyim evimi ozluyorum acaba gitsem eşim duzelir mi ? Evlilik kurtulur mu ? Bide eşime de itiraf etmiştim baskasiyla konuştuğumu. Eşim bundan sonra beni sever mi ? Yoksa boşanıp tanıştığım kişiyle mi evlilik yolunda gitmeliyim ? Ben 23 yaşındayım bana kızmayın boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Beni lütfen anlayın ve doğru yolu gösterin .
Yargılanacagini düşünmen çok acıklı. Üstelik kadınlar tarafından. Eşin de zaten aman aman sadık bir adam değilmiş erkekler gözleri dışardayken hemcinsleri tarafından yargilanacaklarini hiç dusunmezken hatta bunu bir erkeklik gösterisi haline getirirlerken sen zaten sana sadık olmayan bir koca "beni yeniden sever" mi diyosun başkasıyla görüştüm diye. E o da görüşmüş? Sen sevebilecek misin asıl bunu dusunsene. Erkeklere hak da kadınların aklı karışınca o... mu oluyorlar hemen. Kendinize bunu yapmayın. Erkeklerle eşitiz. Hatalarimizda da sevaplarimizda da aynı muameleyi görmek istemek hakkımız.

Önce bir boşansanız mı acaba? Boşanmak öyle evlenmek kadar kolay bir iş değil, bir imza ile olup bitmiyor. Anlaşmalı boşanmada bile protokol hazırlayıp mahkemeye başvuruyorsunuz, gün belirleniyor duruşma için, duruşmada her iki taraf da protokolün tüm maddelerine ve boşanmaya evet derse hâkim boşanma kararını veriyor, ilama çıkıyor karar vb. derken en az iki ay sürer. Çekişmeliyse en erken bir buçuk iki yıl. Daha dava bile yok galiba ortada ama ikinci eş adayı bile hazır. Eşiniz, ona görüştüğünüz biri olduğunu söylediğinizde ses kaydı aldıysa eşinize tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz. Nasıl bu kadar tedbirsiz davranabiliyorsunuz ki aklım almıyor. Şaka gibisiniz gerçekten.

Ordan oraya savrulmaya müsaitsin, iki tatlı söze arkasını önünü düşünmeden gidebilirsin başın belYa girer çok küçüksün henüz. Boşansan başka birileri yapışacak eminim. Çocuklu adam düzgün biri değil olsa bile sen o çocuğa bakamazsın kendine bakamıyorsun duygusal boşluktasın.
Karşıdaki adamların iyi kötü olması konusuna hiç girmeyeceğim bile kötü biri net. Çocuğuna bakmayan adam sana senin istediğin şekilde bakmaz.

Senin için en doğrusu kocanın yanına gitmen, kocanla biraz daha büyümen.
Başkasıyla konuştum diye hemen söylemişsin üzülsün seninle ilgilensin istiyorsun derdin ilgi çekmek. Sana zarar vermeyecekse kocana git.

23 yaşında hayatının baharındasın. Boşan, kafayı dinle iş bul ondan sonra biri çıkar zaten karşına. Bi de ikisinin arasında kalmışsın. Cevap; hiçbiri. Önce bi yoluna bak, evlilikten çok memnun olsan boşanmazdın zaten herhalde, o zaman ne diye 2.ye koşuyorsun birinci evlilik bitmeden?

Amacınız boşlukları erkeklerle mi doldurmak öyleyse daldan dala nasıl mutlu olacaksınız?

Back