- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 27
-
- Konu Sahibi poncikellazey
Benim kızımında aynı şekilde en ufak sesten korkuyo ve artık yeni yeni duzeliyoBenim de kızım 2.5 yaşında. Ve nasıl diyeyim, sese gürültüye karşı aşırı duyarlılığı var. Biz de doğduğundan beri babası olacak şeytan yüzünden yüzümüz gülmedi. Hâla boşanamadım. Aynı zamanda bırakmıyorda. Ama ailemin yanına gittiğimde geri dönmeyeceğim ben de böyle bi karar aldım kendimce. İki senedir kaybettiklerim yetti artık. Siz de geri dönmeyin. Boşanmakta helaldir. Kaldı ki haram bile olsa boşanmalı insan. Bu helal harama nerden geldim bilmiyorum da gerçi. İnşallah çok mutlu olun. Koltuk olayını asla unutmayın. Özel psikiyatriye gidin yada online şekilde halledin.
En korktuğum seydir iftira, Allah korusun ailem zaten bu konuda çok hassaslar ..umarım olaysız biterAynen canım güven mi bıraktılar bizler de o sabır için bol bol dua ediyorum siz de edin daha şimdi istediği şeyler olmuyor diye üstünüze gelecekler belki iftiralar bile atacaklar çocuğunuzla korkutmaya çalışacaklar hiç birine boyun eğmeyin bana da yaptılar aynılarını ağlamaktan geberdiğim günler oldu ama asla onlara güçsüz korkak gibi görünmedim daima güçlü kalın karşılarında emin olun o güçlü duruşunuz karşındakini yıkıyor
En korktuğum seydir iftira, Allah korusun ailem zaten bu konuda çok hassaslar ..umarım olaysız biter
Amin canım inşallah biticek geçecek bu kötü günler bende bunun inancındayım..yazdiklarini okuyunca beni anlattın sanki bnde aynı durumdayım senin gibi düşünüyorum, hersey boş gibi geliyo ama çok şükür beni hayata bağlayan bir evladım var onun için dik durmaya çalışıyorum .gercekten dediğin gibi yorumlarda o kadar hal aldı ki olay .birbirimizin halini bir tek biz anlıyoruz bunu daha iyi anladım sayenizde..herkes laf peşine düşmüş kimseye anlatamiyosun derdini dokemiyisun burası iyi geliyo bana..en azından derdini boluyosun anlatıyorsun yazdıkça rahatliyosun. Buda gecicek Allahını izniyle ..Hep birlikte güzel günlere inşallah ❣Canım seni çok iyi anlıyorum bende yeni boşandım 2 hafta oluyor daha. Çok kötü şeyler yaşadım hep bekledim ki düzelir ama herşey günden güne kötü oldu annem babam bulunduğumuz şehirde değildi onlara hiç bişey anlatmıyordum herkes boşanma kararında sok oldu 1 senelik evliliğimizi tek kalemde bitirdik. Arada benim de aklıma eski günler geliyor yeri geliyor daralıyorum yeri geliyor seviniyorum kurtulduğuma karışık bir duygu durumum var. Ne yapacağımı bilemiyorum bazen işimi gücümü bıraktım boşanırken farklı şehirde olduğum için uyuyup uyanıyorum gün bitiyor sonra yenisi başlıyor amaçsızca. Yaşadıklarımı haketmedigimi düşünüyorum ben naptım ki bunlar oldu diye düşünüyorum bazen ama Allah’a havale ettim artık. Umarım biz boşanan kadınlar olarak güzel günler göreceğiz birbirimizin halini yalnızca biz anlarız yolda yürürken bile sanki insanlar boşandığımı biliyor gibi düşünüyorum halbuki ne oluyorsa boşanınca. Allah kolaylık sabır versin hepimize canım bu günler geçecek
Çok teşekkür ederim canım.. insanlara laf anlatmak o kadar zor ki..dediğin gibi herkes onyargiyla yaklasiyo..yaşayan bilir ve bu ama Allah kimseye yaşatmasın bu durumda beni bir tek sizler anladınız çok teşekkür ederim yorumlarınız için..keşke herkes pozitif yorum yapsa sizler gibi ..destek olsalar ama maalesef olmuyor işte herkes bir değil...o kadar emek çaba yaşadıklarım sonuçta bizde robot değiliz..dediğin gibi arada aklıma geliyo ama bu barışmak istediğim için değil öyle bir niyetim olsa kimse getirmedi beni babamın evine Bn kendi isteğimle geldim..ve boşanma konusunda kararlıyım..inşallah geçecek bu günler diyip dua ediyorum kızımla en iyi şekilde bu süreci atlatabilmemiz için umarım da öyle olurYorumların hepsini okumadım. Ama ben de boşanma sürecinde olan bi kadın olarak sizi anlıyorum. Uğradığımız haksızlıklara kötü muamelelere rağmen zaman zmaan aklımızın koca olacak o adamlara gitmesi, yaşadıklarımızı düşünmemiz, boğuştuğumuz değersizlik hissi, boşa giden emeklerimiz, çocuklarımızın geleceği, uğradığımız haksızlıklar hep zihnimizde. Çok yaralıyoz. Ben de 3 ayı geçiktir ayrıyım. Güzel günlerimiz de geliyor aklıma, burkuluyorum. Üzülüyoeum. Üzülmem, güzel günleri düşünmem barışmak istediğim için değil. Burada sınanmadığı imtihanla ilgili boş ahkam kesen çoook kadın var. Allah hepsini korusun. Ama onların yorumlarına bakıp kendinizi kötü hissetmeyin. Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlıyor. Bu dönem böyle yaralı ve üzüntülü, zaman zaman yağmurlu fırtınalı, zaman zaman parçalı bulutlu gececek bir dönem. Ama inşaallah zamanla kendimizi toplayacağız, bizim içimizde de güneş açacak. Çok zor şeyler yaşamışsınız, yaşamışız. İnşaallah yaralarımız iyileşecek. Daha sağlam şekilde tutunacağız hayata. Kendinizi yıpratmayın. Geçecek bu günlerimiz
Evet çocuk var. Bu süreci yaşayan biliyor.Dediğiniz gibi bnde bunu anlatmaya çalışıyorum insanlara.bunu ağır cumlelerle yazmak yerine keşke herkes sizin gibi düşüncelerini dile getirse..umarım hersey güzel olur gerçekten çok zormuş ..cocuk var mı
Kendimde sizden küçük bebekle boşanmış birisi olarak abartmayın diyorum.Bilenler bilir daha önce konu acmistim buraya tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum...şuan boşlukta gibiyim arada dalıp gidiyorum ne hayallerle evlenmistim ne kadar sevip değer vermiştim diye ..cocugum için ayakta durmak zorundayim diye kendimi sartlandiriyorum güçlü olmaya dik durmaya çalışıyorum.cok şeyler yaşadım tehdit hakaret küfür şiddet ilgisizlik aşağılama .ailemden sakladım hep düzelir umuduyla ama daha kötü oldu hersey..oysa ailem zamanında soylemisti yapamazsın diye ama dinlemedim.gozum hicbirseyo görmedi.bosanmayada en son şiddet gördüğümde kendi kanımı koltuktan temizlerken karar verdim..ve polisi arayarak o uyurken terk ettim evi.. suan yaklaşık 2 aydur bizi goremiuo tedbir kararı var.. ama sosyal medyadN bebegimin fotoğrafilarini paylasiyo,..ozledim diye.. Cocugum bile o kadar etkilendiki hergun kavga gürültü en ufak sesten bile ürküyo ve daha 11 aylik ..suan ailem maddi manevi her zaman yanımda, yüzümün gülmesi için herseyi yapiolar gerek bebeğime gerekse bana.ama nedense arada,önce yaşadığımız güzel şeyleri hatırlıyorum sonra bana yasattigi o korkunc şeyler aklıma geliyo birden ve kendimi kötü hissediyorum neden böyle düşünüyorum diye , .belki bana arkadaşım sen aptal misin nasıl hala böyle dusunuyosun diyeceksiniz ama düşünsenize o kadar değer veriyosun hersrye katlaniyosun sonra nasıl olsa bu benden vazgecemez diye eziyet ediyo gidemeyeceğinizi dusunuyo..Bir anda hersey tepetaklak oluyo..amacım olayi dramatize etmek değil, sadece bir nebze içimi dökmek istedim . İnsanlara birsey anlatamiyosun içini döküp dertlesemiyosun artık öyle bir hal aldı ki insanlar en yakının bile kuyunu kazar olmuş.. en yakınıma bile derdimi dönkemedim..yaşadıklarım çok kolay bisey değil bide bebeğim var malum evlenip bosaninca insanları biliyosunuz vardır etrafınızda bosaninca böyle gözünün içine bakıp acaba mutlu mu acaba noldu dipten tırnağa süzen akrabalar..benim de öyle o yüzden kimseye anlatamadık larımı burda yazıp fikir destek alınca bir nebze de olsa rahatlıyorum..şuan boşanma aşamasında oldugum için işe girmiyorum en azından işe girsem kafam dagilir oyalanirim diye düşünüyorum.biran önce bitse keşke ama karşı taraf boşanmaktann yana değil..çekişmeli boşanma davalari en az 2 yıl sürer dedi avukatım ..zaten evliligede tövbe ettim bundan sonra sadece kızım için yaşayacağım ..kendime yepyeni bir hayat kurucam sıfırdan ama tabi ilk önce şu ağır sureci atlatmam gerek ...boşanma aşamasında olan arkadaşlar siz neler yapiyosunuz siz nasıl geciriyosunuz bu süreci ? Sizde de böyle arada gelgitler oluyo mu ? Yorumları bekliyorum...Adam gelse Barisacaksin diyenler asla böyle bir şey olmayacak çünkü o hata bir kere oldu bir daha asla..direk yargisiz infaz yapiosunuz burda içimi dökmek istedim vay efendim adam gelse dönersin sen bilmem ne arkadaşlar kendimden çok bebeğim için bu kararı aldım..bana bunu yapan ileride çocuğuma d yapar ve bana birsey olsa çocuğum annesiz kalır..neden bunu anlamak bu kadar zor..Ben de bir anneyim ve attığım her adımı düşünmek zorundayım..geri dönme gibi bir niyetim olsa iki kez uzaklaştırma kararı aldormazdim
Yanlız değilsin çoğu kadın bunları yaşıyor bende bir yıldır ayrıldım bir ay oldu bosanali bende kabullenemiyorum askimdan ölsem onu asla affetmeyecegim .kaynanam daha boşanmadan önce benim evime gececigini söylüyordu .bir gün yasimi tutmadilar ikinci gün evime taşındılar eşimde beş para etmiyor şimdi gelmiş barışalım diyor nasıl affedeyim kiBilenler bilir daha önce konu acmistim buraya tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum...şuan boşlukta gibiyim arada dalıp gidiyorum ne hayallerle evlenmistim ne kadar sevip değer vermiştim diye ..cocugum için ayakta durmak zorundayim diye kendimi sartlandiriyorum güçlü olmaya dik durmaya çalışıyorum.cok şeyler yaşadım tehdit hakaret küfür şiddet ilgisizlik aşağılama .ailemden sakladım hep düzelir umuduyla ama daha kötü oldu hersey..oysa ailem zamanında soylemisti yapamazsın diye ama dinlemedim.gozum hicbirseyo görmedi.bosanmayada en son şiddet gördüğümde kendi kanımı koltuktan temizlerken karar verdim..ve polisi arayarak o uyurken terk ettim evi.. suan yaklaşık 2 aydur bizi goremiuo tedbir kararı var.. ama sosyal medyadN bebegimin fotoğrafilarini paylasiyo,..ozledim diye.. Cocugum bile o kadar etkilendiki hergun kavga gürültü en ufak sesten bile ürküyo ve daha 11 aylik ..suan ailem maddi manevi her zaman yanımda, yüzümün gülmesi için herseyi yapiolar gerek bebeğime gerekse bana.ama nedense arada,önce yaşadığımız güzel şeyleri hatırlıyorum sonra bana yasattigi o korkunc şeyler aklıma geliyo birden ve kendimi kötü hissediyorum neden böyle düşünüyorum diye , .belki bana arkadaşım sen aptal misin nasıl hala böyle dusunuyosun diyeceksiniz ama düşünsenize o kadar değer veriyosun hersrye katlaniyosun sonra nasıl olsa bu benden vazgecemez diye eziyet ediyo gidemeyeceğinizi dusunuyo..Bir anda hersey tepetaklak oluyo..amacım olayi dramatize etmek değil, sadece bir nebze içimi dökmek istedim . İnsanlara birsey anlatamiyosun içini döküp dertlesemiyosun artık öyle bir hal aldı ki insanlar en yakının bile kuyunu kazar olmuş.. en yakınıma bile derdimi dönkemedim..yaşadıklarım çok kolay bisey değil bide bebeğim var malum evlenip bosaninca insanları biliyosunuz vardır etrafınızda bosaninca böyle gözünün içine bakıp acaba mutlu mu acaba noldu dipten tırnağa süzen akrabalar..benim de öyle o yüzden kimseye anlatamadık larımı burda yazıp fikir destek alınca bir nebze de olsa rahatlıyorum..şuan boşanma aşamasında oldugum için işe girmiyorum en azından işe girsem kafam dagilir oyalanirim diye düşünüyorum.biran önce bitse keşke ama karşı taraf boşanmaktann yana değil..çekişmeli boşanma davalari en az 2 yıl sürer dedi avukatım ..zaten evliligede tövbe ettim bundan sonra sadece kızım için yaşayacağım ..kendime yepyeni bir hayat kurucam sıfırdan ama tabi ilk önce şu ağır sureci atlatmam gerek ...boşanma aşamasında olan arkadaşlar siz neler yapiyosunuz siz nasıl geciriyosunuz bu süreci ? Sizde de böyle arada gelgitler oluyo mu ? Yorumları bekliyorum...Adam gelse Barisacaksin diyenler asla böyle bir şey olmayacak çünkü o hata bir kere oldu bir daha asla..direk yargisiz infaz yapiosunuz burda içimi dökmek istedim vay efendim adam gelse dönersin sen bilmem ne arkadaşlar kendimden çok bebeğim için bu kararı aldım..bana bunu yapan ileride çocuğuma d yapar ve bana birsey olsa çocuğum annesiz kalır..neden bunu anlamak bu kadar zor..Ben de bir anneyim ve attığım her adımı düşünmek zorundayım..geri dönme gibi bir niyetim olsa iki kez uzaklaştırma kararı aldormazdim
ne alakası var psikoloğa gidip dert anlatınca velayet neden alınsın..psikiyatri hastası değilseniz olayın velayetle hiç ama hiç alakası olmazPsikolojik yardım almak o kadar kolay bisey değil. Benim bebeğim var ve böyle birsey yapmaya kalksam psikolojisi bozuk diye velayeti bana vermezler,bir anne olarak herseyi düşünmek zorundayım ben bu aklınıza geldi mi bilmiyorum ama.. ayrıca geri dönme gibi bir niyetim asla yok ve olmayacakta sadece içimi dökmek istedum buraya ..buda sizin düşünceniz saygı duyarım
Ay nereden uyduruyorsun terapi alırsam velayeti alamam gibi şeyleri? Online terapi denilen bir şey var sanki e-devlette detaylı nüfus dökümüne işleniyorPsikolojik yardım almak o kadar kolay bisey değil. Benim bebeğim var ve böyle birsey yapmaya kalksam psikolojisi bozuk diye velayeti bana vermezler,bir anne olarak herseyi düşünmek zorundayım ben bu aklınıza geldi mi bilmiyorum ama.. ayrıca geri dönme gibi bir niyetim asla yok ve olmayacakta sadece içimi dökmek istedum buraya ..buda sizin düşünceniz saygı duyarım
Şuan daha iyiyim..ilk zamanlar çok zorlanıyordum,ama 8 ay oldu artık bazı şeyleri kabullendim,ağlamak istediğim zaman ağladım olur olmadık zamanlarda içime atmadım yani acımı yaşadım.Kızım olmasa belki daha zor atlatirdim ama onun için kalktım ayağa..bakalım haziranda mahkemem var..dediğiniz gibi karsi taraf suçlu olduğu halde kendileri haklıymış gibi yalan yanlış şeyler konuşuyorlar..Sürec zor hem de çok zor ama zamanla geciyo emin ol..Çok zor oluyo ama zamanla alışıyorsun..Allah büyük..İnsanların adaleti sassada Allahın adaleti şaşmaz..Ben Allaha havale ettim hepsini..Nasılsınız süreci atlatabildinizmi. Benimde 5 aylık evliliğim bitiyor bu süreç beni çok etkiledi ocak ayında dava açtım 9 ay sonrasına attı benim en sinirlendiğim nokta karşımdaki insanların hem suçlu olup hemde pişmanlık duymamalari kimse kimsenin halinden anlamıyor ancak yaşayan bilir bu süreci
Bebeğimi kaybettim ben bazen keşke diyorum dursaydi dayanağım olurdu psikolojik olarak sürekli ağlamakliyim geçer ama ne zaman .....
adam sevmeyi bilmeyen şiddet yanlısı biri bunun birçok sebebi olabilir , siz suçlu değilsiniz kendi sinirine hakim olmayana ben erkek diyemiyorum ,Bilenler bilir daha önce konu acmistim buraya tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum...şuan boşlukta gibiyim arada dalıp gidiyorum ne hayallerle evlenmistim ne kadar sevip değer vermiştim diye ..cocugum için ayakta durmak zorundayim diye kendimi sartlandiriyorum güçlü olmaya dik durmaya çalışıyorum.cok şeyler yaşadım tehdit hakaret küfür şiddet ilgisizlik aşağılama .ailemden sakladım hep düzelir umuduyla ama daha kötü oldu hersey..oysa ailem zamanında soylemisti yapamazsın diye ama dinlemedim.gozum hicbirseyo görmedi.bosanmayada en son şiddet gördüğümde kendi kanımı koltuktan temizlerken karar verdim..ve polisi arayarak o uyurken terk ettim evi.. suan yaklaşık 2 aydur bizi goremiuo tedbir kararı var.. ama sosyal medyadN bebegimin fotoğrafilarini paylasiyo,..ozledim diye.. Cocugum bile o kadar etkilendiki hergun kavga gürültü en ufak sesten bile ürküyo ve daha 11 aylik ..suan ailem maddi manevi her zaman yanımda, yüzümün gülmesi için herseyi yapiolar gerek bebeğime gerekse bana.ama nedense arada,önce yaşadığımız güzel şeyleri hatırlıyorum sonra bana yasattigi o korkunc şeyler aklıma geliyo birden ve kendimi kötü hissediyorum neden böyle düşünüyorum diye , .belki bana arkadaşım sen aptal misin nasıl hala böyle dusunuyosun diyeceksiniz ama düşünsenize o kadar değer veriyosun hersrye katlaniyosun sonra nasıl olsa bu benden vazgecemez diye eziyet ediyo gidemeyeceğinizi dusunuyo..Bir anda hersey tepetaklak oluyo..amacım olayi dramatize etmek değil, sadece bir nebze içimi dökmek istedim . İnsanlara birsey anlatamiyosun içini döküp dertlesemiyosun artık öyle bir hal aldı ki insanlar en yakının bile kuyunu kazar olmuş.. en yakınıma bile derdimi dönkemedim..yaşadıklarım çok kolay bisey değil bide bebeğim var malum evlenip bosaninca insanları biliyosunuz vardır etrafınızda bosaninca böyle gözünün içine bakıp acaba mutlu mu acaba noldu dipten tırnağa süzen akrabalar..benim de öyle o yüzden kimseye anlatamadık larımı burda yazıp fikir destek alınca bir nebze de olsa rahatlıyorum..şuan boşanma aşamasında oldugum için işe girmiyorum en azından işe girsem kafam dagilir oyalanirim diye düşünüyorum.biran önce bitse keşke ama karşı taraf boşanmaktann yana değil..çekişmeli boşanma davalari en az 2 yıl sürer dedi avukatım ..zaten evliligede tövbe ettim bundan sonra sadece kızım için yaşayacağım ..kendime yepyeni bir hayat kurucam sıfırdan ama tabi ilk önce şu ağır sureci atlatmam gerek ...boşanma aşamasında olan arkadaşlar siz neler yapiyosunuz siz nasıl geciriyosunuz bu süreci ? Sizde de böyle arada gelgitler oluyo mu ? Yorumları bekliyorum...Adam gelse Barisacaksin diyenler asla böyle bir şey olmayacak çünkü o hata bir kere oldu bir daha asla..direk yargisiz infaz yapiosunuz burda içimi dökmek istedim vay efendim adam gelse dönersin sen bilmem ne arkadaşlar kendimden çok bebeğim için bu kararı aldım..bana bunu yapan ileride çocuğuma d yapar ve bana birsey olsa çocuğum annesiz kalır..neden bunu anlamak bu kadar zor..Ben de bir anneyim ve attığım her adımı düşünmek zorundayım..geri dönme gibi bir niyetim olsa iki kez uzaklaştırma kararı aldormazdim