- 24 Nisan 2020
- 1.096
- 1.206
- 63
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide bunun korkusundan barışmak istiyor.100-150 bin tazminat değil ziynetler 100 bin civarı tutuyor onu kesin alıyormuşum. Maddi manevi tazminattanda 30-35 bin alırsın dedi avukat öylelikle 130 bin civarı diye konuşuyorum
Tobeee evlerden ırak.. kadın aleni yapıyor hem de dillendiriyor desene.. onceki konularini bilmiyorum ama bu sekilde konuşuyorsa kadin ugrasilmaz zaten.Canım adam parayı duyunca 360 derece değişti ailesi zaten yok yok diye onu yemelere doymuyor allah aşkına çıkarıp verirler mi hiç. Amaaan ne halleri varsa görsünler bu saatten sonra. Eşim bana kendisi diyordu ben bekarken bin tl kendime ayırıyorum gerisini eve gönderiyodum diye evlenince bu durum kesildiği için annem boşluğa düştü diyor. Eşim asker şuan ki maaşı 10 bin 200 falan doğu tazminatıyla birlikte. Küçük kaynımda asker oldu yeni. Kaynanam da hep diyordu ki bana seninkini iyice sömüremeden evlendi küçük oğlanı iyice bi sağmadan evlendirmicem diyodu. Böyle aile paramı verir
Ne kadar evli kalmıştınız çocuğunuz var mıydı ve ne kadar oldu boşanalı acabaAnlaşmalı boşandık ve hiçbir şey istemedi bende öyle
Aynen öyle o anası ölmedikçe bize zaten huzur yok bırak anası ölse bile oğlunu aynı kendi huyu gibi yetiştirmiş kendi yapar yani yapacağını.Tobeee evlerden ırak.. kadın aleni yapıyor hem de dillendiriyor desene.. onceki konularini bilmiyorum ama bu sekilde konuşuyorsa kadin ugrasilmaz zaten.
Resmiyette bir yılımız dolmuştu düğünden itibaren de 10 ay olmuştu çocuğumuz yoktu 7 ay olucakNe kadar evli kalmıştınız çocuğunuz var mıydı ve ne kadar oldu boşanalı acaba
Alışabildiniz mi ayrı kalma sürecine hala ne yaptığını falan merak ediyor musunuz ? Ailenizle mi kalıyorsunuzResmiyette bir yılımız dolmuştu düğünden itibaren de 10 ay olmuştu çocuğumuz yoktu 7 ay olucak
Çok haklısınız başlarda çok seviyordu oda ama nişan düğün hep bi hevesmiş o yüzden öyle seviyor görünüyormuş. Her hevesini yaşadı üç ay iyiydik evlendikten sonra. Bu sefer çocuk hevesi başladı. Herkesin var bizim niye olmuyor bizden sonra evlenenlerin bile oldu tarzı cümlelerle geliyordu hergün. Çocuk oldu yine değişen bir şey olmadı. Çocuktan da hevesi geçti olunca. 1.5 aydır ayrıyız bir kere çocuğunu arayıp sormadı görmek istemedi.Seven taraf benim diyorsanız bence boşanın..
Çünkü istisnaları elbette vardır, ama bu bana abimin tavsiyesiydi. Mutlu evlilikler erkeğin daha çok sevdiği evliliklerdir demişti.
Bence erkek daha çok seven taraf olmalı. Kadın sevmesin demiyoruz tabi ki . Ama kadın zaten daha empati kurabilen duygusal bir canlı. Anca ozaman eşitleniyoruz çünkü.
Evet canım ailemle kalıyorum ne yaptığını biliyorum tek başına evde kalamadığı için babasının dükkanına gidiyormuş işine ek olarak başta çok üzüldüm yemek yemeyi bırakacak kadar hala alışamadım ama son günlerde şunu tekrar ediyorum kendime demek ki hayatında istemiyor zorlamak gereksizAlışabildiniz mi ayrı kalma sürecine hala ne yaptığını falan merak ediyor musunuz ? Ailenizle mi kalıyorsunuz
Çok haklısınız başlarda çok seviyordu oda ama nişan düğün hep bi hevesmiş o yüzden öyle seviyor görünüyormuş. Her hevesini yaşadı üç ay iyiydik evlendikten sonra. Bu sefer çocuk hevesi başladı. Herkesin var bizim niye olmuyor bizden sonra evlenenlerin bile oldu tarzı cümlelerle geliyordu hergün. Çocuk oldu yine değişen bir şey olmadı. Çocuktan da hevesi geçti olunca. 1.5 aydır ayrıyız bir kere çocuğunu arayıp sormadı görmek istemedi.
Eşinizin yerinde olsam oyuna getirildigimi düşünürdümMerhaba arkadaşlar ben eşimle boşanma aşamasındayım şuan. Nedenlerini uzun uzun yazmayacağım ailesi yüzünden bu durumdayız. Sürekli annesini evliliğimize karıştırdığı için. 3 aylık bi kızımız var. Ben bazı sebeplere dayanamadığım için gittim dava açtım babamın evine geldim. Şuan çok pişman olduğunu ve barışmak istediğini söylüyor. Akıllandığını artık kimseyi evimize karıştırmayacağını söylüyor. İkimizde çok seviyoruz birbirimizi ama ben şuan davadan vazgeçersem birdaha hiçbir hak talep etme şansım olmayacakmış. Ziynet davası maddi manevi tazminat vazgeçtiğim an ilerde tekrar boşanacak olursak bu haklarım olmayacakmış yani 5 kuruşsuz kalacam. Avukatın parasını babam ödemişti bende dava sonucunda aldığım para ile babama geri verecektim. Avukat bana dediki eşin eğer barışmak istiyorsa ilerde hiçbir hakkın olmayacağı için bir daha aynı şeyler yaşanırda boşanma kararı alınırsa 100 bin tllik senet imzalasın dedi. Aynı olaylar yaşandığında ve boşanılacağı zaman işleme konulmak üzere ve babana boşanma davasının parasını ödesin dedi. Sizce eşim bunu kabul eder mi ? Henüz konuşulmadı onunla bayram sonu aile büyükleri geleceklermiş o zaman avukatın yanına gidip avukat anlatacak onlara da bu durumu. Ama ben o kadar çelişkide kaldım ki eşim kabul eder mi bu durumu acaba yoksa vazgeçer mi benden diye ? Sizce ne olur bana yardımcı olun. Etrafında çevresinde böyle olay yaşayan var mı ??
Çok haklısınız başlarda çok seviyordu oda ama nişan düğün hep bi hevesmiş o yüzden öyle seviyor görünüyormuş. Her hevesini yaşadı üç ay iyiydik evlendikten sonra. Bu sefer çocuk hevesi başladı. Herkesin var bizim niye olmuyor bizden sonra evlenenlerin bile oldu tarzı cümlelerle geliyordu hergün. Çocuk oldu yine değişen bir şey olmadı. Çocuktan da hevesi geçti olunca. 1.5 aydır ayrıyız bir kere çocuğunu arayıp sormadı görmek istemedi.
Anlamıyorum böyle evliliği hazmedemeyen adamlar neden bizim gibi kızların heveslerini hayallerini söndürür ki. Madem taşıyamayacaksın sorumluluğu alamayacaksın neden evleniyorsunBenim en yakın arkadaşımın da aynı böyle. 1 yıldır boşanma mahkemesini bekliyorlar kız babaevinde. Bebekleri var . Adam 1 yılda 1 kez cocugunu görmedi... aramadı
Hayır ben üniversite son sınıfta nişanlandım okul bittikten sonra evlendik. Kendisi jandarma doğuda görev yapıyor evlenince doğuya gittik. Ama edebiyat öğretmeniyimBu arada siz çalışıyor musunuz? Eğer öyleyse hiç düşünmeyin.
Neden ama belkide bir avukata danışıp tüm bunların olacağını öğrendiği için barışmak istiyorsa. Ben vazgeçince talep hakkım olmayacağını bilerek tekrar aynı konuları kullanamayacağımı bilerek. Ben geri dönersem güvencem ne olacak bir daha kötü tatsız bir şey yapıp boşanma davası açılca dımdızlak ortada kalacağım ve bunu oda biliyordur illaki danışmıştır. Kendimi garantiye almak dolandırmak mı oluyor ??Eşinizin yerinde olsam oyuna getirildigimi düşünürdüm
Ailesini beslemekten elinde para kalırsa yer içer gezer tabi. :)Aynen bir aylık maaşı altı üstü demekki barışmak istemesinin nedeni tazminat ve ziynetten kurtulmakmış. O barışınca bizim avukata verdiğimiz para yanacak dava sonunda vereceği paradan kurtulacak benimle aynı hayatına devam edeceğini sanıyordu. Avukat ücretini öde o zaman deyince hemen belli etti zaten kendini. Şimdi nafakamı tazminatımı takılarımı ödesinde kendi sürünsün artık bende güller gibi yaşarım çocuğumla. Zaten 7-8 aylık olunca işime de girerim. Kendiside sürekli tayinci il il gezecek öyle her istediğinde çocuğumu da göremicek kendi yansın ömür boyu. Onda bu aile ve bu huy olduktan sonra kimseylede düzgün bir evlilik geçiremez. Anca günlük ilişkiler yaşar yer içer gezer. Bağlı kalmayı sorumluluk almayı beceremeyen bir insan çünkü.