Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100-150 bin tazminat değil ziynetler 100 bin civarı tutuyor onu kesin alıyormuşum. Maddi manevi tazminattanda 30-35 bin alırsın dedi avukat öylelikle 130 bin civarı diye konuşuyorumCanım önce boşanınca 100bin 150bin tazminat almak için çok çok ağor şeyler yaşamış olman gerek ve eşin maddi durumunun çok iyi olması. Dışında mal bölüşümüyse bilmem. Birilerinin gazına gelip şöyle para alacam felan derken dava sonunda eşit kusurlu çıkıp hiç tazminat alamamakda var.
10 bini eşin ödemesi gerek bir şekilde barışmak istiyorsa. Ancak senet imzalat felan böylede aile yürümez bence.
Siz ne yaşadınız acaba boşandınız mıBen o hatayı yaptım değişen hiç birşey yok. İyice düşün. Seviyorumlar bilmem neler Faso fiso
Öncelikle şunu kabullenmelisiniz eğer içinde azıcık kaybetme korkusu olsaydı bu raddeye gelmezdiniz. Daha gençsiniz, belki bir işe gireceksiniz. Ya da farklı bir şekilde sosyalleşeceksiniz. Emin olun karşınıza birileri çıkacak. Belkide öyle iyi biri çıkacak ki tüm yaralarınızı saracak. İyi ki boşanmışım diyeceksiniz. Geleceğe hep umutla bakın. En çok kendinizi sevin. Biz kadınların üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok Ne mutlu size ki aileniz de yanınıza :)Zaten bi 10 bini bile veremeyen adamın sevgisine inanmıyorum ben. Gerçekten sevse kaybetmekten korksaydı çıkarıp verirdi. Benim tek problemim aklımı karıştırmasına izin veriyorum. Çünkü ben bu evlilikte en çok seven taraftım gerçekten onu körü körüne sevmiştim bağlanmıştım her şeyimin ilkini onunla yaşadım farklı bi bağım vardı ona karşı. Siz her dediğinizde haklısınız ama bende o en ufak bi yaklaşımda bulunduğunda acaba hatasını anladı mı beni kaybetmekten korktu da mı bana yazdı falan diye düşünüyorum. Her seferinde düşüyorum bu duruma. Belkide kabullenemiyorum bilmiyorum. Oda beni çok iyi tanıyor. Böyle yapınca aklımı karıştırmayı başaracağını biliyor. Ama artık yazsa da cevap vermeyeceğim. Hattımı zaten değiştireceğim 5 gün sonra kendisi kapanacak hattın onu bekliyorum. Ödemediği için. Birde sanırım boşandıktan sonra yeni hayatımın kaygısı var içimde yalnız kalma mutlu olamama kaygısı. Beni anlar mısınız bilmiyorum ama tüm bu kaygılarım yüzünden aklımla hareket etmek çok zorluyor beni.
Çok haklısınız dayımın kızı 9 ay evli kaldı boşandı bir sene sonra yani 3 gün önce tekrar evlendi biriyle o kadar mutlu ki. Allah bozmasın. Ama ben öyle olabileceğimi düşünmüyorum çünkü benim bi bebeğim var. İkinci bi evlilikten korkuyorum ilerisi için konuşuyorum. Kızıma ihanet etmiş gibi hissederim ben , ömür boyu yalnız kalırım diye düşünüyorum belkide o yüzden onun attığı en ufak bir adımda ümitleniyorum. Zaten kızım şuan 3.5 aylık 7-8 aylık olsun işede başlayacağım Allahın izniyle edebiyat öğretmeniyim.Öncelikle şunu kabullenmelisiniz eğer içinde azıcık kaybetme korkusu olsaydı bu raddeye gelmezdiniz. Daha gençsiniz, belki bir işe gireceksiniz. Ya da farklı bir şekilde sosyalleşeceksiniz. Emin olun karşınıza birileri çıkacak. Belkide öyle iyi biri çıkacak ki tüm yaralarınızı saracak. İyi ki boşanmışım diyeceksiniz. Geleceğe hep umutla bakın. En çok kendinizi sevin. Biz kadınların üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok❤ Ne mutlu size ki aileniz de yanınıza :)
Canım adam parayı duyunca 360 derece değişti ailesi zaten yok yok diye onu yemelere doymuyor allah aşkına çıkarıp verirler mi hiç. Amaaan ne halleri varsa görsünler bu saatten sonra. Eşim bana kendisi diyordu ben bekarken bin tl kendime ayırıyorum gerisini eve gönderiyodum diye evlenince bu durum kesildiği için annem boşluğa düştü diyor. Eşim asker şuan ki maaşı 10 bin 200 falan doğu tazminatıyla birlikte. Küçük kaynımda asker oldu yeni. Kaynanam da hep diyordu ki bana seninkini iyice sömüremeden evlendi küçük oğlanı iyice bi sağmadan evlendirmicem diyodu. Böyle aile paramı verirEsinin ailesi yuznden acilmadi mi bu dava o zaman eşinin de ödemesini kabul etme bence , ailenden cikacak o para de bizi bu hale getiren onlar bir daha karismamalari gerektigini anlarlar belki de hiic ugrasma
Yalnız da olsanız biriyle beraber de olsanız mutlu olabilirsiniz Yine de kendinizi etrafınıza karşı çok kapatmayın. Belkide çocuklu biri karşınıza çıkar ve çok güzel bir aile olursunuz hiç belli olmaz. Her şey gönlünüzce olsunÇok haklısınız dayımın kızı 9 ay evli kaldı boşandı bir sene sonra yani 3 gün önce tekrar evlendi biriyle o kadar mutlu ki. Allah bozmasın. Ama ben öyle olabileceğimi düşünmüyorum çünkü benim bi bebeğim var. İkinci bi evlilikten korkuyorum ilerisi için konuşuyorum. Kızıma ihanet etmiş gibi hissederim ben , ömür boyu yalnız kalırım diye düşünüyorum belkide o yüzden onun attığı en ufak bir adımda ümitleniyorum. Zaten kızım şuan 3.5 aylık 7-8 aylık olsun işede başlayacağım Allahın izniyle edebiyat öğretmeniyim.
Boşanmaktan vazgeçtim 4 ay oldu keşke vazgecmeseydim. Şu an birlikteyiz ama nefret ediyorum söylediklerinin hiç birini yapmadı. Bı kere vazgecince bı daha gitmek daha zor. Doğumda yaklaştı Allah büyük ama fazla katlanamam gibiSiz ne yaşadınız acaba boşandınız mı
Bu kafa para kazanan adam 10 bin TL nin mi lafını ediyorCanım adam parayı duyunca 360 derece değişti ailesi zaten yok yok diye onu yemelere doymuyor allah aşkına çıkarıp verirler mi hiç. Amaaan ne halleri varsa görsünler bu saatten sonra. Eşim bana kendisi diyordu ben bekarken bin tl kendime ayırıyorum gerisini eve gönderiyodum diye evlenince bu durum kesildiği için annem boşluğa düştü diyor. Eşim asker şuan ki maaşı 10 bin 200 falan doğu tazminatıyla birlikte. Küçük kaynımda asker oldu yeni. Kaynanam da hep diyordu ki bana seninkini iyice sömüremeden evlendi küçük oğlanı iyice bi sağmadan evlendirmicem diyodu. Böyle aile paramı verir
Zaten bi 10 bini bile veremeyen adamın sevgisine inanmıyorum ben. Gerçekten sevse kaybetmekten korksaydı çıkarıp verirdi. Benim tek problemim aklımı karıştırmasına izin veriyorum. Çünkü ben bu evlilikte en çok seven taraftım gerçekten onu körü körüne sevmiştim bağlanmıştım her şeyimin ilkini onunla yaşadım farklı bi bağım vardı ona karşı. Siz her dediğinizde haklısınız ama bende o en ufak bi yaklaşımda bulunduğunda acaba hatasını anladı mı beni kaybetmekten korktu da mı bana yazdı falan diye düşünüyorum. Her seferinde düşüyorum bu duruma. Belkide kabullenemiyorum bilmiyorum. Oda beni çok iyi tanıyor. Böyle yapınca aklımı karıştırmayı başaracağını biliyor. Ama artık yazsa da cevap vermeyeceğim. Hattımı zaten değiştireceğim 5 gün sonra kendisi kapanacak hattın onu bekliyorum. Ödemediği için. Birde sanırım boşandıktan sonra yeni hayatımın kaygısı var içimde yalnız kalma mutlu olamama kaygısı. Beni anlar mısınız bilmiyorum ama tüm bu kaygılarım yüzünden aklımla hareket etmek çok zorluyor beni.
Allah kurtarmış ve alışmışsınız artık ne güzel çocuğunuz var mı acabaSize bir şey söyleyim mi ? Aldatildim ve terkedildim . 12 13 yıllık mükemmel bir ilişkim vardı (bana göre). Inanılmaz el üstünde tutuldum. Ev işi bile yapmadım doğru dürüst. Ekonomik sıkıntım hiç olmadı. Eski eşim dünyanın en iyi insanlarından biriydi. Bir dedigimi iki etmedi . Aldatilinca inanmadım kabullenemedim. Seni artık sevmiyorum dediği gün açtım davayı ve iletişimimiz tamamen bitti. Bütün bu aldatilma ve dava aÇma sureci 2 ay sürdü.
Boşanma gününe kadar hiçbir şekilde muhatap olmadım ama içim yandı yandı yandı. Anlatamam öyle yandı öyle yandı ki. insan kalp kırıklığından ölseydi ben ölürdüm. O zaman dönseydi sırf acım dinsin diye kabul edecektim ihaneti ve hicbir şey olmamis gibi yapacaktım. O kadar acıdı içim
Ama dönmedi. Anlaşmalı boşandık. Mahkemede yüzüme bakmadı.. bir kez sarılırız sanmistim.
Velhasil kelam bosanali 6 ay oldu. O adam hayatımı mahvetmiş. Beni hiç sevmemiş. Hep kısıtlamış. Ağzıma s.çmış 12 sene de ben farketmemisim. Öyle el üstünde tutmaları falan hep palavraymış. Beni yalnizlastirmiş kendine bağımlı yapmış. Bunu yeni yeni idrak ediyorum ve ondan tiksiniyorum
Lütfen bunu da düşünün . 6 ay sonra çok farklı bir noktada olacaksınız
Aynen bir aylık maaşı altı üstü demekki barışmak istemesinin nedeni tazminat ve ziynetten kurtulmakmış. O barışınca bizim avukata verdiğimiz para yanacak dava sonunda vereceği paradan kurtulacak benimle aynı hayatına devam edeceğini sanıyordu. Avukat ücretini öde o zaman deyince hemen belli etti zaten kendini. Şimdi nafakamı tazminatımı takılarımı ödesinde kendi sürünsün artık bende güller gibi yaşarım çocuğumla. Zaten 7-8 aylık olunca işime de girerim. Kendiside sürekli tayinci il il gezecek öyle her istediğinde çocuğumu da göremicek kendi yansın ömür boyu. Onda bu aile ve bu huy olduktan sonra kimseylede düzgün bir evlilik geçiremez. Anca günlük ilişkiler yaşar yer içer gezer. Bağlı kalmayı sorumluluk almayı beceremeyen bir insan çünkü.Bu kafa para kazanan adam 10 bin TL nin mi lafını ediyor
Bunu kendinize güvence olarak mı görüyorsunuz? Çekişmeli boşanma durumunda taraflar öyle cirkinlesiyor ki adam yaptırımı olan nafakayı ödemeye direniyor,kaldı ki sadece ağzından çıkan söz olan mehiri ödeyecek öyle mi?Allahtan korkup öder sanıyorsanız da ona da sizin iyimserliğiniz derimKız bi bilezik nedir 200 gram istemiştim ben hoca yüzünden 170 e indim
Anlaşmalı boşandık ve hiçbir şey istemedi bende öyleBunu kendinize güvence olarak mı görüyorsunuz? Çekişmeli boşanma durumunda taraflar öyle cirkinlesiyor ki adam yaptırımı olan nafakayı ödemeye direniyor,kaldı ki sadece ağzından çıkan söz olan mehiri ödeyecek öyle mi?Allahtan korkup öder sanıyorsanız da ona da sizin iyimserliğiniz derim
Allah kurtarmış ve alışmışsınız artık ne güzel çocuğunuz var mı acaba
Mehirin hukuk devletinde ne işi var, ne yaptırımı var Alakasız olmuş evetYa ne mehiri konumuz o mu su anda? Belki adam musluman degil kadin musluman degil. Tuhaf tuhaf konusuyorsunuz.