• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasında barışma

Benim en yakın arkadaşımın da aynı böyle. 1 yıldır boşanma mahkemesini bekliyorlar kız babaevinde. Bebekleri var . Adam 1 yılda 1 kez cocugunu görmedi... aramadı
Çocuğun suçu ne salak ya gıcık oluyorum böylelerine eşini istemeyebilirsin anlıyorum ama evlat senin parçan onu terk etmek nedir yapmasaydın o zaman

Avukat harika bir öneri sunmuş kabul ederse eder etmezse de dönmeyin kararınızdan. İlk önce kendinizi düşünün unutmayın yine aynı duruma düşerseniz yine olan size olacak ama ben yuvam ve mutluluğumuz için risk alıcam derseniz bu da sizin tercihiniz bu risk pozitif sonuç da verebilir negatif sonuç da yaşayıp göreceksiniz.

Avukat harika bir öneri sunmuş kabul ederse eder etmezse de dönmeyin kararınızdan. İlk önce kendinizi düşünün unutmayın yine aynı duruma düşerseniz yine olan size olacak ama ben yuvam ve mutluluğumuz için risk alıcam derseniz bu da sizin tercihiniz bu risk pozitif sonuç da verebilir negatif sonuç da yaşayıp göreceksiniz.
Tamamen güvencesiz dönersem yuvam diye o kadınla herif beni çiğ çiğ yer tüm bunların acısını çıkarırlar benden nasıl olsa gidecek kapısı yok artık alabileceği bir şeyde yok diye. Ben artık dönmeyi düşünmüyorum baksanıza bir dakikası bir dakikasını tutmayan bir insan ben artık önüme bakacağım. Beni sürekli ezikleyen aşağılayan iki yıldır körelten bir herif için artık çabalamayacağım. Köy gibi yerde dört duvar arasında geçti iki senem. Sürekli okuduğun okul ne b.ka yaramış baban seni boşuna okutmuş. Parasına karıştığımda ben kazanıyorum ben harcıyorum sende çalış kendin harca diyen vs. Daha neler neler yaşatan bir adamdı bana. Ama ben hep kocamdır bir gün düzelir anlar oda evliliğe alışamadı diye hep idare ettim. Ama artık yeter. Şimdi görsün okuduğum okul neye yarıyormuş bana hep polis olsana deyip duruyordu ama bir türlü hazırlanamamıştım kaldığımız yerde imkan yoktu. Şimdi ne kaybettiğine kendisi yansın. Polisliğe hazırlanacağım ehliyetimi alacağım arabamı alacağım allah izin verirse. O desin ben neyi kaybetmişim diye. Bana sen araba süremezsin asla öğrenemezsin falan diye konuşurdu hep. Oysaki sevgiliyken hep beni kendinden üstün görürdü bana imrenirdi giyimime kuşamıma güzelliğime olgun oluşuma ama ne zamanki evlendik aşağılık kompleksi ortaya çıktı. Bana kıyafet almazdı kendi marka giyerdi. Neden çünkü benden üstün olup egosunu tatmin edecek. Beni kimseyle görüştürmezdi komşuyla bile kendisi eve barka girmez bekarlarla takılırdı. Ve bu yüzünü evin içinde sadece bana gösterirdi. Sevgiliyken kıyafet kombini bile yapamayan bir insandı benim sayemde giyimi kuşamı yemek kültürünü sofra adabını öğrendi sonra beni ezmeye çalıştı.

Çocuğun suçu ne salak ya gıcık oluyorum böylelerine eşini istemeyebilirsin anlıyorum ama evlat senin parçan onu terk etmek nedir yapmasaydın o zaman
Birde bizimki ölüp bitmişti çocuk çocuk diye izne geldiğimizde herkes kendi ailesinde kalcak diye anlaşmıştık aileler arasında sorun olduğu için. Kızını görmeye bile gelmedi. Çağırdığında gelirim diyordu çağırıyordum ben eşekmiyim ayağınıza gelcem baban getirsin görüyim diyodu. Baba işte bu da

Neden ama belkide bir avukata danışıp tüm bunların olacağını öğrendiği için barışmak istiyorsa. Ben vazgeçince talep hakkım olmayacağını bilerek tekrar aynı konuları kullanamayacağımı bilerek. Ben geri dönersem güvencem ne olacak bir daha kötü tatsız bir şey yapıp boşanma davası açılca dımdızlak ortada kalacağım ve bunu oda biliyordur illaki danışmıştır. Kendimi garantiye almak dolandırmak mı oluyor ??
Hayır dolandırmak olmuyor tabiki ama her ikiniz de o halde zaten bu evliliği surduremezsiniz insan doğası gereği kendini garantiye almak ister çok normal ama eğer karşımdaki insan barışma şartı olarak böyle gelseydi kesinlikle barismazdim

İşte edebiyattan çok mezun olduğu için atamalarda çok yüksek maalesef o puanı yapmak içinde çok sağlam çalışmak gerek 90-95 lerde almak için

Ben de fen edebiyat çıkışlıyım evet 90 şart minimum. Ama şu an sizin yerinizde olsam gaza gelirdim. İnanın buna ihtiyacınız var. Bebek büyüyüp yürüyene kadar halledersiniz dersler. Memur olduktan sonra da bu adamı kim takar 😀😀 onu ağlatmak icin bile olsa yapın bunu.

Hayır dolandırmak olmuyor tabiki ama her ikiniz de o halde zaten bu evliliği surduremezsiniz insan doğası gereği kendini garantiye almak ister çok normal ama eğer karşımdaki insan barışma şartı olarak böyle gelseydi kesinlikle barismazdim
Ben bunu barışma şartı olarak göstermedim zaten her şeyden önce paradan bile önce davranışını düzeltmesi gerektiğini konuştuk parayı ödemiş ödememiş huyu davranışı aynı olacaksa zaten benim için barışmanın bir anlamı yok yani. Sonucunda da babama borç takıp dönemem diye söyledim o da 4 bin tl veririm sadece dedi. Ve bunları söylerkenki tavrı 24 binde verse dönmemem gerektiğini gösterdi bana

Ben de fen edebiyat çıkışlıyım evet 90 şart minimum. Ama şu an sizin yerinizde olsam gaza gelirdim. İnanın buna ihtiyacınız var. Bebek büyüyüp yürüyene kadar halledersiniz dersler. Memur olduktan sonra da bu adamı kim takar 😀😀 onu ağlatmak icin bile olsa yapın bunu.
Çok doğru diyosun da işte bende sayısal sıfır en az 9-10 tane mattan net yapmak lazım onuda ben yapamıyorum sayısalım sıfırrr. Ben çtle mezunuyum daha çok sözel dil ve gramer benim işim

Birde bizimki ölüp bitmişti çocuk çocuk diye izne geldiğimizde herkes kendi ailesinde kalcak diye anlaşmıştık aileler arasında sorun olduğu için. Kızını görmeye bile gelmedi. Çağırdığında gelirim diyordu çağırıyordum ben eşekmiyim ayağınıza gelcem baban getirsin görüyim diyodu. Baba işte bu da

Vay beee. İnsan degil bence. Bir de anlattığınıza gore size kendimi benzettim. Ben de sessiz bir tipim aile içinde falan. Uzüldüm. Haketmiyorsunuz...
Musmutlu olursunuz umarım ayrıldıktan sonraki hayatınızda. Umarım milat olur.

Çok doğru diyosun da işte bende sayısal sıfır en az 9-10 tane mattan net yapmak lazım onuda ben yapamıyorum sayısalım sıfırrr. Ben çtle mezunuyum daha çok sözel dil ve gramer benim işim
Eskidendi onlar ben yapamıyorumlar. Şimdi işin özünü anlatan hocalar var youtubeta. Yaparsınızzzzzz :)😊

Vay beee. İnsan degil bence. Bir de anlattığınıza gore size kendimi benzettim. Ben de sessiz bir tipim aile içinde falan. Uzüldüm. Haketmiyorsunuz...
Musmutlu olursunuz umarım ayrıldıktan sonraki hayatınızda. Umarım milat olur.
İnşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻 Siz evli misiniz

Eskidendi onlar ben yapamıyorumlar. Şimdi işin özünü anlatan hocalar var youtubeta. Yaparsınızzzzzz :)😊
Deneyeceğim bakalım bebeğim biraz büyüsünde. Birde kızım sıkıntı stresten erken doğdu 1 buçuk ay küvezde yattı pandemi sürecinde hiç göremedik onu. O kadar ilgiye ve bakıma özen gösterilmesi gereken bir zaman. Ama bu bile umrunda değil. Gebeliğimde riskliydi 7 ay boyunca hep yatarak geçirdim kanamalarım musluktan akar gibiydi iğne ve ilaçlarla durduruldu bebeğim hep. O ise ona en çok ihtiyacım olan anlarda bekar arkadaşlarıyla mağza mağza gezip ellerinde poşetlerle dönerdi eve. Benimle bir saat kafede oturmazdı arkadaşlarıyla saatlerce kafelerde otururdu. Ama hep seviyorum ölürüm sana balım canım aşkım derdi bende safmışım işte iki güzel lafa tav olmuş geçirmişim 2 seneyi

Demek ki çocuğu ayağınızı bağlamak için istemiş. Mecburiyeti olmadıkça yanında hiçbir kadının durmayacağını kendi de biliyor demek ki. Kusura bakmayın, biraz açık konuşurum ben.

Sen çocuğunu görücen diye kız babası torun getirecek

Demek ki çocuğu ayağınızı bağlamak için istemiş. Mecburiyeti olmadıkça yanında hiçbir kadının durmayacağını kendi de biliyor demek ki. Kusura bakmayın, biraz açık konuşurum ben.
Demekki ama lafa gelince babayım ben ölürüm kızıma diyor ama sadece lafta icraata gelince sıfır maneviyat sıfır.

Back