- 19 Ekim 2018
- 668
- 567
- 103
Kızlar ben bugün anlamam gereken her şeyi yeterince anladım. Siz haklı çıktınız her kelimenizde. Ben bu adama daha boşu boşuna belki deyip güvenmişim. Yuvamı kurtarmak istiyorum deyişine inanmışım. Dedim hani belki iş bu kadar ciddi olunca mahkemeye intikal edince pişman olmuştur anlamıştır kaybetme korkusu yaşamıştır dedim ama yok. Bana bu avukat ücretini düşüneceğini söylemişti ya bugün konuştuk adam paradan sonra 360 derece değişmiş zaten o yuvamı kurtarmak istiyorum diyen adam kaybolmuş sanki . Bana diyor ki ben o parayı ödemem zoruma gider bedavaya 10 bin ödemek yuvamızı kurtarmak istiyosak herkes taşın altına elini koyacak diyor ama giden babamın parası olacak onlardan hiçbir şey gitmeyecek ve dönsemde tüm bunların acısını daha kötü çıkaracak eminim. Avukata o kadar para verilir mi dolandırmış sizi diyor bide . Benden anca 4 bin tl çıkar başkada veremem diyor. Ben de salağım ya dava sonunda kazanacağım o kadar parayı tepip 4 bine gidip daha da onun kahrını çekeceğim. Bide bana diyor ki sen 10 bin için yuvanı yıkmayı göze alıyosun demekki diyor. Olay 10 bin değil beni gerçekten isteyip istememesiydi. İsteyen adamın gözü görmezdi o parayı çünkü. Abisine borcu vardı bileziği bozdu verdi. Akrabasına borcu vardı bileziği bozdu verdi. Küçük altınlarla 9 bin tllik kredi kartını kapattı geri kalan bilezikleri sattı arabaya verdi. Setimle kolyemi çocuğun doğum masraflarına bozdurdu. Bende dedim senin abine olan borcun borçtu da benim babama olan borcum borç değil mi. Bana diyorki çalış öde o zaman. Dedim tamam ya ben bir şey istemiyorum beni bu saatten sonra ama sorma mesaj bile atma şikayet ederim dedim uzaklaştırması var çünkü. Kimseyide ara bulmak için yollama kapıma kovarım dedim. Çocuğuda görmek için gelme mahkemenin belirleği günlerde görürsün duruşma olana kadar da çocuk deme bana dedim. He he dedi kapattık. İyiki davamı çekmemişim iyikii aileme rest çekip dönmemişim. Dönseymişim daha beter olacakmış. Dediğiniz gibi adam avukat ücretini bilmeden önce sırf altınları falan ödememek için barışmak istemiş. Avukat ücretini duyunca böyle yapan adamdan da hayır gelmez. Allahıma şükürler olsun ki içime bi ferahlık geldi. Sizlere de çok teşekkür ederim