Kızlar merhaba dün bi arkadaşım bana onun paylaştığı fotoğrafı gönderdi. Pikniğe gitmiş piknikte çekinmiş iki ağzı bir araya gelmiyor çok mutlu gülmüş yüzük taktığı elininin boş oluşunu göstererek ve hala babamın ona aldığı saati koluna takarak
altına da o işler öyle olmuyor kardeş yazmış. Biz boşanma davası olmadan önce yine öyle bi pikniğe gittiğinde foto atmıştı bende yüzük takmamışsın dediğimde var fotoda görünmemiş demişti ama bariz takmadığı belliydi. Şuan mutlu pozları veriyor. Zannediyor ki ben bunları görünce sinir olcam nasıl hala mutlu gezebiliyor dicem eninde sonunda dayanamayıp ararım onu falan sanıyor heralde
arkadaşıma da dedim bir daha gönderme bana ondan bir şey diye. Sizce bu fotoyu atması ve altına yazdığı şeyin amacı ne acaba ? O daha benim onu bırakamayacağımı düşünüyor. Çünkü neler neler yaşandı ben ondan vazgeçmedim. Hep yuvam yıkılmasın deyip çektim oturdum ya. Yine bırakamam bunları gördükçede sinir olur ararım falan zannediyor bence. Ay bide fotosunu görünce bi tuhaf oldum 2 aydır hiç görmüyorum ya dedim ben bunu mu sevmişim
valla tüm akrabalarım komşular diyor fıstık gibi kızsın o oğlana nasıl baktın hepimiz şaşırdık diyolar.