- 9 Ocak 2012
- 14.973
- 28.818
- 798
biz boşanmakta vazgeçtikten sonra tekrar bir sorun yaşamadık. ama belli olmaz hayat buDedikleri olmadı mı da sonra ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz boşanmakta vazgeçtikten sonra tekrar bir sorun yaşamadık. ama belli olmaz hayat buDedikleri olmadı mı da sonra ?
ben düşüneyimmi dedi bir 10 bin içinmi düşünecekmiş size verdiği değer bu kadarmıymış bu saatten sonra ben olsam asla davamdan vazgeçmezdim.Kızlar dün gece eşim aradı benimle konuşmak istedi. Yuvamızı kurtarmak istiyosak ikimizde adım atmalıyız dedi. Bayramdan sonra ben tatile gitmek istiyorum sende barışalım istiyorsan gel beraber gidelim çocuğumuzla dedi. Bende dava devam ederken böyle bir şey yapmam önce karşılıklı açık açık konuşup bu konuyu halletmemiz lazım dedim. Tamam git davanı geri al o zaman dedi. Ben geri alayım almasına ama babamın avukata verdiği 10 bin tl ne olacak ne dedim. Ben dava sonucunda kazandığımla babama geri verecektim ama böyle olunca adama da kazık atmış olcam dedim. Benim arkamda hiçbir şey bırakmadın bütün takılar senin borcuna arabana gitti dedim. Kıvrandı biraz. Bi anlık öfkeyle gittin avukata verdin bedavadan 10 bin lira ödencek dedi. Yuvamız kurtulsun diye baban görmesin o parayı dedi. Bende neden görmesin sen babandan aldığın bin tl yi bile geri ödüyorsun babam neden unutsun dedim. Madem barışmak istiyorsun benim babama olan borcumu öde dedim. Sonuçta çalışmıyorum. Ve babam bankadaki parayla umreye gidecekti. Ben geri ona vereceğimi söylediğim için onlarla oynamış gibi çekip gidemem yani. Ben bunları söyleyince ben niye vereyim falan tarzında konuştu biraz. Bende dedim ki tamam o zaman davayı bekle boşanalım sen bana 130-150 bin liraya yakın ödeme yapacaksın dava sonucunda bende babama borcumu ödeyim gel sonra tekrar nikah kıy o zaman dedim. Dava sonunda yüklü para ödemek mi yoksa 10 bin lira ödemek mi dedim. Ben biraz düşüneyim dedi kapattık. Bilmiyorum ne olacak.
Bunu diyen adam senet falan imzalamazKızlar dün gece eşim aradı benimle konuşmak istedi. Yuvamızı kurtarmak istiyosak ikimizde adım atmalıyız dedi. Bayramdan sonra ben tatile gitmek istiyorum sende barışalım istiyorsan gel beraber gidelim çocuğumuzla dedi. Bende dava devam ederken böyle bir şey yapmam önce karşılıklı açık açık konuşup bu konuyu halletmemiz lazım dedim. Tamam git davanı geri al o zaman dedi. Ben geri alayım almasına ama babamın avukata verdiği 10 bin tl ne olacak ne dedim. Ben dava sonucunda kazandığımla babama geri verecektim ama böyle olunca adama da kazık atmış olcam dedim. Benim arkamda hiçbir şey bırakmadın bütün takılar senin borcuna arabana gitti dedim. Kıvrandı biraz. Bi anlık öfkeyle gittin avukata verdin bedavadan 10 bin lira ödencek dedi. Yuvamız kurtulsun diye baban görmesin o parayı dedi. Bende neden görmesin sen babandan aldığın bin tl yi bile geri ödüyorsun babam neden unutsun dedim. Madem barışmak istiyorsun benim babama olan borcumu öde dedim. Sonuçta çalışmıyorum. Ve babam bankadaki parayla umreye gidecekti. Ben geri ona vereceğimi söylediğim için onlarla oynamış gibi çekip gidemem yani. Ben bunları söyleyince ben niye vereyim falan tarzında konuştu biraz. Bende dedim ki tamam o zaman davayı bekle boşanalım sen bana 130-150 bin liraya yakın ödeme yapacaksın dava sonucunda bende babama borcumu ödeyim gel sonra tekrar nikah kıy o zaman dedim. Dava sonunda yüklü para ödemek mi yoksa 10 bin lira ödemek mi dedim. Ben biraz düşüneyim dedi kapattık. Bilmiyorum ne olacak.
O zor kazanıyor da senin baban kolay mı kazaniyormuş.davayı geri cekmemeni tavsiye ederim.Ben mi dedim sana git avukata ver o kadar para öde diye dedi. Öfkeyle bir anlık yaptığın şey hepimize mal oluyor böyle dedi. Sanırım oda babasıyla falan konuşcak bu durumu ben o parayı ne kadar zor kazanıyorum askeriyede nöbet tutarak dedi.
Hiç ödemem demedi büyük ihtimal ödemeyi oda düşünüyor zaten sadece onunda zoruna gitti biraz. Sırf öfken hırsın yüzünden havaya para gidecek diye.O zor kazanıyor da senin baban kolay mı kazaniyormuş.davayı geri cekmemeni tavsiye ederim.
Bence siz dönmek için kendinizce haklı sebepler bulmaya çalışıyorsunuzHiç ödemem demedi büyük ihtimal ödemeyi oda düşünüyor zaten sadece onunda zoruna gitti biraz. Sırf öfken hırsın yüzünden havaya para gidecek diye.
Derdi yuvası ve size olan büyük aşkı falan değil. Adamın derdi size vereceği para. Pardon da, sizin babanız onun kurtarmak istediği yuvanın bedelini niye ödüyormuş? Kendi ailesini niye karıştırmıyor bu para mevzularına? Babasından aldığı borcu faiziyle öderken kayınbabasından ne hakla hibe bekliyor? Sanki babanız bunu yapmak zorundaymış gibi niye konuşuyor? Bu süt danasını çaaaat diye boşayıp anasının kucağına atmazsanız ilerde başınızı vuracak taş bulamayacaksınız, uyarayım da içimde kalmasın, uyku uyuyamam sonra.Kızlar dün gece eşim aradı benimle konuşmak istedi. Yuvamızı kurtarmak istiyosak ikimizde adım atmalıyız dedi. Bayramdan sonra ben tatile gitmek istiyorum sende barışalım istiyorsan gel beraber gidelim çocuğumuzla dedi. Bende dava devam ederken böyle bir şey yapmam önce karşılıklı açık açık konuşup bu konuyu halletmemiz lazım dedim. Tamam git davanı geri al o zaman dedi. Ben geri alayım almasına ama babamın avukata verdiği 10 bin tl ne olacak ne dedim. Ben dava sonucunda kazandığımla babama geri verecektim ama böyle olunca adama da kazık atmış olcam dedim. Benim arkamda hiçbir şey bırakmadın bütün takılar senin borcuna arabana gitti dedim. Kıvrandı biraz. Bi anlık öfkeyle gittin avukata verdin bedavadan 10 bin lira ödencek dedi. Yuvamız kurtulsun diye baban görmesin o parayı dedi. Bende neden görmesin sen babandan aldığın bin tl yi bile geri ödüyorsun babam neden unutsun dedim. Madem barışmak istiyorsun benim babama olan borcumu öde dedim. Sonuçta çalışmıyorum. Ve babam bankadaki parayla umreye gidecekti. Ben geri ona vereceğimi söylediğim için onlarla oynamış gibi çekip gidemem yani. Ben bunları söyleyince ben niye vereyim falan tarzında konuştu biraz. Bende dedim ki tamam o zaman davayı bekle boşanalım sen bana 130-150 bin liraya yakın ödeme yapacaksın dava sonucunda bende babama borcumu ödeyim gel sonra tekrar nikah kıy o zaman dedim. Dava sonunda yüklü para ödemek mi yoksa 10 bin lira ödemek mi dedim. Ben biraz düşüneyim dedi kapattık. Bilmiyorum ne olacak.
Eşiniz herseyi bir anlık öfkeyle yaptığınızı düşünüyorsa ortada düzeltilmesi gereken sorunlar oldugunuda düsünmüyor yani dogrumu anladim. Eve dönerseniz yada bosandiktan sonra tekrar nikah kiyarsaniz ne degisecekBen mi dedim sana git avukata ver o kadar para öde diye dedi. Öfkeyle bir anlık yaptığın şey hepimize mal oluyor böyle dedi. Sanırım oda babasıyla falan konuşcak bu durumu ben o parayı ne kadar zor kazanıyorum askeriyede nöbet tutarak dedi.