• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşaması yardim

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
29
Arkadaşlar ben 1 senedir evliyim eşimin ailesiyle yaşıyorum eşim ailesinin ağzına çok bakıyor ben haliyle birlikte oturmaktan keyif alamadım ve evliliğimiz süresince kavga ettim babamlarin evine geldim sonra baris tim. Ama iki gün önceki kavga sondu olay sol e oldu ben sıkıldım ise girmek istedim iki hafta sonunda kaynanamda çalışıyor bu arada.hersabah evde kahvaltı yapılır akşamki bulaşık kalmış kahvaltı hazırlanmasinda gec kalinmis kaynana söylendi velhasıl eşim yemek yedi odaya geldi dedi ki sen niye kalkmiyorsun kahvalti hazirlamiyosun demeye bende işten cikim dediklerini yaparım dedim hem iş hem ev olmuo ayrıca evde bir gorumce var ben isyerine mesaj attım ayrıldım dedim bana eşim tokat attı ni e yaptın diye babası ni e çıktın çıkma diyo annesi aradı kiralık ev bak git dedi ve yatan insanı evimde istemiyorm dedi eve geldiğinde kavga ettim ben evlenirken çalışıp evi oducm dedim mi dedim velhasıl eşim ses cikarmio dedim ki ya ayrı ev ya bosancazz.babası kavga esnasında yüzüme tukurdu kolumdan tutup odadan atmaya dışarı atmaya çalıştı odamı kitle di bileziklerimi almiyim diye ve pijamayla kapıya koydu beni kocam ses çıkarmadı gözünün önünde oldu hepsi siimdi dava açmaya karar verdim altinlarimi aldılar sizce bosanmak da haklimiyim?

Çüsssssss kayinbaba kimmis de bunlari yapiyor cesarete bak oha artık! Eşine zaten söyleyecek söz yok. Soruyor musun bir de haksiz miyim diye?
Tabiki düğün cdsi ve videolariyla ispatlayıp altınlarını alırsın. Tazminatta alırsın.
Sağlam bir avukat bul.
Isten çıktın mı? Orasını anlayamadım

Aman Allahim saskinlikla okudum.
O kp ve lafta koca varya... kufretmiycem yok.
Insallah hamile felan degilsindir.
Nolur hamile degilim de, gumum felam gecti deme ban.

Yok arik bir de haklimiyim diye mi soruyorsunuz? Saka yapiyor olmalisiniz!

Ailem sahip çıktı yaş 22 herşeyi bliolar ben bekleyelimmi dava açmayı acaba dediğimde bu hakaretlere nasıl boyun eger sin diolar
Aferin ailene delikanlılar mış. Dogru soyluyor annen baban onlari dinle canim lütfen daha cok gençsin bunlar cok ağır şeyler surata tükürmek bilmemne pislik insanlar. Davayı ac bence ben kimseye bosan demem ama seni pijamalarınla kapinin onune atmış insanlar bunlar
Bak simdi ailesinin sözünü dinleyen erkekler 2 türlü
Benim kayinvalidem var kayinbabam yok ölmüş seneler once
Bana ters bisey soylese ben cevap veririm saygi cercevesi icerisinde ya da istemedigim bisey icin hayır anne derim
Esim belkide bunlardan hoslanmiyordur ama bisey demez bende cogu zaman annesiyle onun ayni fikirde oldugunu bilirim ama umrumda bile olmaz.

Bir de diger türlüsü var sen anneme nasil boyle dersin yapacaksin edeceksin bilmemne diye dayatma yapanlar karisinin isteklerini gözardı edenler
Mesela esim benim dediklerimi isteklerimi yapar kendi kararlarini kendi verir baska konularda da
Annesi ev alın diyip duruyor almiyor annesi onun oldugu yerde oturmamizi istiyor oturmuyor ama bazi seylerde onunla ayni fikirde oldugunu biliyorum.

2si baska seyler yani.. seninkiler tam arsiz keske ayni evde oturmasaydiniz neden kabul ettin ki imkansizlik falan mi? Ya da evde yasli birilerimi var senden parami bekliyor bu insanlar ben anlamadim evde yatan istemem ne demek hizmetcisi degilsinki onlarin ahlaksızlar
Ay cok sinir oldum canim cok gencsin çünkü

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Gerçekten hiö düşünmeden davayı hemen açın ve hatta gidip rapor alın, uzaklaştırma kararı da çıkartın böyle dengesiz insanların ne yapıcağı belli olmaz.
Düğün cd’si yoksa elinizde salondan talep edin altınlarınızı da getirsinler siz de onları yeni bir hayat için kullanırsınız. Hakkınızda hayırlısı.

Aferin ailene delikanlılar mış. Dogru soyluyor annen baban onlari dinle canim lütfen daha cok gençsin bunlar cok ağır şeyler surata tükürmek bilmemne pislik insanlar. Davayı ac bence ben kimseye bosan demem ama seni pijamalarınla kapinin onune atmış insanlar bunlar
Bak simdi ailesinin sözünü dinleyen erkekler 2 türlü
Benim kayinvalidem var kayinbabam yok ölmüş seneler once
Bana ters bisey soylese ben cevap veririm saygi cercevesi icerisinde ya da istemedigim bisey icin hayır anne derim
Esim belkide bunlardan hoslanmiyordur ama bisey demez bende cogu zaman annesiyle onun ayni fikirde oldugunu bilirim ama umrumda bile olmaz.

Bir de diger türlüsü var sen anneme nasil boyle dersin yapacaksin edeceksin bilmemne diye dayatma yapanlar karisinin isteklerini gözardı edenler
Mesela esim benim dediklerimi isteklerimi yapar kendi kararlarini kendi verir baska konularda da
Annesi ev alın diyip duruyor almiyor annesi onun oldugu yerde oturmamizi istiyor oturmuyor ama bazi seylerde onunla ayni fikirde oldugunu biliyorum.

2si baska seyler yani.. seninkiler tam arsiz keske ayni evde oturmasaydiniz neden kabul ettin ki imkansizlik falan mi? Ya da evde yasli birilerimi var senden parami bekliyor bu insanlar ben anlamadim evde yatan istemem ne demek hizmetcisi degilsinki onlarin ahlaksızlar
Ay cok sinir oldum canim cok gencsin çünkü
Sağol canım bosancam eşim aramıyor sahip çıkmıyor

babası kavga esnasında yüzüme tukurdu kolumdan tutup odadan atmaya dışarı atmaya çalıştı odamı kitle di bileziklerimi almiyim diye ve pijamayla kapıya koydu beni kocam ses çıkarmadı gözünün önünde oldu hepsi siimdi dava açmaya karar verdim altinlarimi aldılar sizce bosanmak da haklimiyim?
Ev kredisi ödeniyor yanlış anlamadıysam..birlikte yasamanızın sebebi borcun erkenden kapanması ve bir ev daha olursa sizin onlara yardım etmeyeceğiniz düşüncesi. Yani sen onlara ekstra kazanç kapısısın, başka bir ehemmiyetin yok .eşin zaten belasını bulmuş paragöz bir aile içinde, iliğini kemiğini sömürecekler, müstehak, oh olsun ! Babası karısını itecek kakacak kapıya koyacak, paşam seyredecek..rezalet bir aile, sakin boşanmaktan vazgeçme! Yoksa bunlar size iki ev parası daha odetirler ,hayattan bi b.k anlamadan aynı ev içinde emeklilik yaşına gelirsiniz ve elinizde de hiçbirşey olmaz .

Back