• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşaması yardim

Ev kredisi ödeniyor yanlış anlamadıysam..birlikte yasamanızın sebebi borcun erkenden kapanması ve bir ev daha olursa sizin onlara yardım etmeyeceğiniz düşüncesi. Yani sen onlara ekstra kazanç kapısısın, başka bir ehemmiyetin yok .eşin zaten belasını bulmuş paragöz bir aile içinde, iliğini kemiğini sömürecekler, müstehak, oh olsun ! Babası karısını itecek kakacak kapıya koyacak, paşam seyredecek..rezalet bir aile, sakin boşanmaktan vazgeçme! Yoksa bunlar size iki ev parası daha odetirler ,hayattan bi b.k anlamadan aynı ev içinde emeklilik yaşına gelirsiniz ve elinizde de hiçbirşey olmaz .
Doğrusu söylüyorsunuz bugün avukata gidicem

yuh çüş !

aileniz yanınızda sakın geri dönmeyin olay sadece altınların alınması değil size şiddet uygulamışlar önce bunun farkında olun

Arkadaşlar ben 1 senedir evliyim eşimin ailesiyle yaşıyorum eşim ailesinin ağzına çok bakıyor ben haliyle birlikte oturmaktan keyif alamadım ve evliliğimiz süresince kavga ettim babamlarin evine geldim sonra baris tim. Ama iki gün önceki kavga sondu olay sol e oldu ben sıkıldım ise girmek istedim iki hafta sonunda kaynanamda çalışıyor bu arada.hersabah evde kahvaltı yapılır akşamki bulaşık kalmış kahvaltı hazırlanmasinda gec kalinmis kaynana söylendi velhasıl eşim yemek yedi odaya geldi dedi ki sen niye kalkmiyorsun kahvalti hazirlamiyosun demeye bende işten cikim dediklerini yaparım dedim hem iş hem ev olmuo ayrıca evde bir gorumce var ben isyerine mesaj attım ayrıldım dedim bana eşim tokat attı ni e yaptın diye babası ni e çıktın çıkma diyo annesi aradı kiralık ev bak git dedi ve yatan insanı evimde istemiyorm dedi eve geldiğinde kavga ettim ben evlenirken çalışıp evi oducm dedim mi dedim velhasıl eşim ses cikarmio dedim ki ya ayrı ev ya bosancazz.babası kavga esnasında yüzüme tukurdu kolumdan tutup odadan atmaya dışarı atmaya çalıştı odamı kitle di bileziklerimi almiyim diye ve pijamayla kapıya koydu beni kocam ses çıkarmadı gözünün önünde oldu hepsi siimdi dava açmaya karar verdim altinlarimi aldılar sizce bosanmak da haklimiyim?
tokattan sonrasını okumadım, boşan demeye geldim. yorumum bu kadar

Hem dava aç hem de iş yerinden özür dile, ciddi bir sorun oldu de ve işine geri dön.
Boş kalınca daha çok kafana takarsın ve dava süresince paraya ihtiyacın olacak.

Sen anlat karadeniz'i izlerken cidden karadenizlilerin mert olduğunu falan sanmıştım. Bacım sen kök söktür altın nafaka tazminat ne varsa al

Valla boşanmakta geç bile kalmışsın tabi ki sonuna kadar haklısın
Ayrıca bu ne küstahlık ya
Herkes yerini ve haddini bilecek
Sakın hiç kimseye kendini ezdirme sakın

“Sizce boşanmakta haklı mıyım?”
Derken???

Şöyle söyleyeyim. Şimdiye kadar okuduğum konular arasında boşanmakta en haklı gördüğüm kişi sen oldun!

BOŞAN!

Back