• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşaması aile kavgası

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
29
Dün boşanma asamami anlattım sağolun hepiniz destek oldunuz bugün eşyalarımı almaya gittim ne eşim ne kayınpederim kayınpederim doğru konuşmuyor beni suçlamaya kalkıyorlar eşim senle ayrı evde gecinememki diyo aileme benim için susmadin alttan almadin diyo babam lara babası saldirdi eşim senin yuzunden yuvam yikiliyor diyor.en sonda polis çağırdık eşim sana nisan bohcasinda makyaj malzemesi aldım onu birak dedi hala maddiyatda bu arada calistigin iş yerindeki paranin yarısını ver falan dedi Beni babamdan alacakmış uveymis falan .kavgali ayrildik babamda dedi ki bak sana bi araba esyayla verdim gelinliği duvagiyla verdim sahip cikmadin dedi

Son düzenleme:
Dün boşanma asamami anlattım sağolun hepiniz destek oldunuz bugün eşyalarımı almaya gittim ne eşim ne kayınpederim kayınpederim doğru konuşmuyor beni suçlamaya kalkıyorlar eşim senle ayrı evde gecinememki diyo aileme benim için susmadin alttan almadin diyo babam lara babası saldirdi eşim babama senin yüzünden yuva yikiliyo demeye başladı en sonda polis çağırdık eşim sana nisan bohcasinda makyaj malzemesi aldım onu birak dedi hala maddiyatda bu arada calistigin iş yerindeki paranin yarısını ver falan allahım. Beni babamdan alacakmış uveymis falan bos konusuyor.kavgali ayrildik babamda dedi ki bak sana bi araba esyayla verdim gelinliği duvagiyla verdim sahip cikmadin dedi

babalı kısımda ne demek istediniz kimin babası üvey kim kimi kimden alıyor

birde diğer konunuzdan devam etseydiniz keşke her durum için ayrı konu mu açacaksınız?

Önceki konuyu okuyup geldim. Benim gibi bilmeyenler için özet geçeyim. Kahvaltı hazırlamayıp yattığı için kavga başlıyor, kadın hem ev işi hem çalışma olmaz diye işten ayrılıyor, eşi tokat atıyor, altınları almasınlar diye kapılar kitleniyor, kayınpeder suratına tükürüp pijamalarıyla evden atıyor. Eşi de mal gibi izliyor.

Şimdiki konuyla bağlantıları tam kuramadım. Niye onlara para veriyosun? Babana göndermişler zaten seni nasıl babandan geri alacakmış üveymişsin? Çocuğu musun sen onun?
Açtın mı bu arada dava?

Anlıyorum, yaşadığın şeyler kolay değil kendini ifade etmende bu yüzden bir hayli zor ama sana yardımcı olabilmemiz için biraz daha detaylı ve paragraflara ayırarak yazabilirsin tatlım. Ama yinede söyleyeyim, sen kurtulduğuna şükret ve kendi ayakların üzerinde durmaya devam et. Evlendiğin kişinin kişiliği henüz gelişmemiş, maile oturulan durumlarda böyle çirkinleşebiliyor işte insanoğlu. Dava açmayı da ihmal etme, hakkını ara

Bir ben mi anlamadım bu yazılanı acaba
eşin seninle ayrı evde geçinemez mi :)
ailene benim için susmadın alttan almadın mı diyor
yuva kimin yüzünden yıkılmış
seni babandan alacakmış öyle mi, kimsen almıştı ki daha önce
çalıştığın iş yerindeki paranın yarısı derken....

noluyor yahu biri anlatsın bana da :)

Bir ben mi anlamadım bu yazılanı acaba
eşin seninle ayrı evde geçinemez mi :)
ailene benim için susmadın alttan almadın mı diyor
yuva kimin yüzünden yıkılmış
seni babandan alacakmış öyle mi, kimsen almıştı ki daha önce
çalıştığın iş yerindeki paranın yarısı derken....

noluyor yahu biri anlatsın bana da :)

Aklima Serdar reisten su parca geldi: Kafamda deli sorulaaaar ... :rapci::rolleyes:

Back